Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Whiskysmagning hos Braunstein

Whiskysmagning hos Braunstein

Smag unikke whiskyer på det berømte Braunstein-destilleri. Den perfekte oplevelse for whiskyelskere. Giv også oplevelsen i gave. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

Forkæl dine smagsløg i Two Socks ginbar i Aarhus. Oplev den rustikke atmosfære, prøv vores lækre udvalg af Gin & Tonics og nyd en let tapasanretning. Vores dygtige tjenere vil guide dig igennem historien om ginens oprindelse og give dig en uforglemmelig oplevelse. Besøg os på Klostertorv og dyk ned i ginens fascinerende verden.


Brunch på Café Nöa'h

Brunch på Café Nöa'h

Forkæl dine smagsløg med friske, årstidens råvarer, og nyd udsigten til vandet på Bruegger-øerne. Vælg mellem Noah Brunch eller Vegetar Brunch. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Oplev det sønderjyske sofabord, hvor alle de traditionelle kager er placeret. Det sønderjyske kagebord med kaffe er en tradition, der skal opleves. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagninger og rundvisninger på Løkken Bryghus byder på høj kvalitet og god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er whiskysmagning hos Braunstein?

Whisky er ikke en dansk opfindelse og nok de færreste forbinder Danmark med den hævdvundne whiskytradition. Mange trækker måske mere mod Vesten, hvor skotterne har en århundreder gammel tradition for whiskydestillering. Selvom skotsk whisky er en sværvægter i whiskykategorien, har Braunstein formået at opfylde den danske whiskydrøm og åbner nu døren til malt-, mos- og egetræsfade-verdenen. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret, og de bedste råvarer kombineres for at udvikle spændende nye smagsvarianter. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus?

Forkæl dine smagsløg med en uforglemmelig oplevelse i Two Socks' ginbar i hjertet af Aarhus. Lad dig indfange af den rustikke og charmerende atmosfære, når du træder ind i denne unikke bar, der er dedikeret til ginelskere. Vores dygtige tjenere vil forkæle dig med et lækkert udvalg af Gin & Tonic's samt en let tapasanretning, der vil tilfredsstille din sult. Mens du nyder vores udsøgte gin, vil du blive inviteret ind i historien om destillerierne, olivenfadene og de åbne ildkar, der er en essentiel del af ginens oprindelse. Glæd dig til at lytte til spændende fortællinger og små anekdoter om processerne bag denne fortryllende drik, der er lagret i månedsvis for at opnå den perfekte smag. Beliggende på det charmerende Klostertorv i Aarhus, byder Two Socks dig velkommen i vores autentiske ginbar. Her finder du enkel indretning med vægge af norske traller, simple håndlavede træborde og en rustik selvbygget bar, der afspejler vores kærlighed til ginens æstetik. Uanset om du ønsker at gøre et pitstop eller starte en fantastisk aften i Aarhus, er Two Socks det perfekte valg. Vi byder både små og store grupper velkommen til vores ginsmagninger, hvor du kan udforske og nyde en verden af ​​smagsnuancer. Forkæl dig selv med en uforglemmelig oplevelse i Two Socks' ginbar og dyk ned i ginens fascinerende verden.Hvad er brunch på Café Nöa'h?

Da luften i byen blev så tæt, at stenbroens overflade måtte erstattes af svajende bølger og kølige briser, samlede Havnevigen på Brueggerøerne københavnerne. Café Noä'h ligger midt i folkemængden ved havet. Her tilberedes maden dagligt fra bunden med friske, sæsonbestemte råvarer for at sikre et premium og spændende udvalg af valg. Slå dig ned her om morgenen og lad dine øjne vandre over vandet, mens dagen så småt begynder. Café Nöa'h ligger i Brüegger-øerne og har udsigt over vandet. Her serveres der dagligt hjemmelavet mad, lavet helt fra bunden med årstidens friske råvarer. Hos Café Nöa'h er det kvaliteten og passionen for at skabe et behageligt mødested, der driver arbejdet.Hvad er sønderjysk kaffebord på Hohenwarte?

Synnejsk Cafe æ et boe mæ manne slaus kache. Ostekage, brødkage, laukache mè fløj og chokoladekage. Å æ småkache - æn seven food slau as knepkache, fattkache, goj røj å te allesist - no. Vi håber du får jän bi meer neij te end. Oversat til enkelt dansk indeholder Sønderjysk Kaffebord mindst 21 forskellige kager. Traditionen begyndte i midten af ​​1800-tallet, da regionen var en del af Preussen. Det er en sport, hvor dansksindede mødes og serverer de bedste og mest iøjnefaldende kager – og det er vi stadig glade for den dag i dag. Så lad os bevare de sønderjyske traditioner. Hohenwarte Gård er bygget i 1878 i naturskønne og fredede Tøndermarsk. Gården fungerer som en hobbygård, hvor man kan se, klappe og nyde dyr og ride på heste. Omkring gården har du mulighed for at opleve Tønderrsken i Nationalpark Vadehavet, se trækfugle, se Højer Sluse med mere.Hvad er Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus?

Hvis du vil udvide din viden om øl, eller hvis du bare elsker kolde øl og lærerige historier om, hvordan det brygges, er denne ølsmagning oplevelsen for dig. På Løkken Bryghus er intet tilfældigt, da vinbønderne her er med i alle processer. Helt fra begyndelsen, fra kogning, til gæring, lagring og endelig aftapning. Her er håndværket i fokus og maskinen er baggrunden. Det er altså en speciel håndbrygget øl, som du hælder i glasset, mens du smager på det på Løkken-bryggeriet. Løkken Bryghus er et bryggeri beliggende midt i Løkken i Nordjylland, cirka 45 minutters kørsel fra Aalborg. Bryggeriet brygger efter ældgamle håndværkstraditioner - fra udvælgelse af de bedste malt- og humletyper til brygning og aftapning. Løkken Bryghus slår dørene op for nysgerrige gæster til rundvisninger og ølsmagninger på Nordjyllands unikke bryggeri.