Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Smagning af forskellige gin og tonics kombineret med en lækker 3-rettes gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 700 kr.

Se tilbudet


Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Det franske køkken er berømt for sin gastronomi og har haft stor betydning for madlavningen verden over. Få indsigt i fransk madlavning her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Strik & Drik hos BARe VIN

Strik & Drik hos BARe VIN

Tag strikketøjet og en ven under armen og lad turen gå til BARe VIN. Smag på 3 forskellige vine, imens I hører om vinens historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken?

Det franske køkken er i fuld gang! Her præsenteres rustikt og uhøjtideligt på samme tallerken med blødhed og sofistikering. Det franske køkken er specielt, og når man først har fået appetit på kogte saucer, solide råvarer og sprødt brød, er det svært ikke at komme forbi en fransk bistro. Dyk ned i et fransk køkken og lær store armbevægelser, som kun franskmændene kan gøre. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er strik & Drik hos BARe VIN?

Gennem årene har flere og flere vendt sig til strikkepinde for at lave bløde trøjer og farverige hatte. Er du en af ​​dem, der elsker at hækle behagelige strikkeprojekter? Tag dine bedste strikkekammerater med og tag til BARe VIN i Aarhus. Hos BARe VIN kan du kombinere vævning med vinsmagning. Det er ikke en typisk kombination, men strik og drink passer stadig som hånd i handske. Mens nålen glider mellem dine fingre, smager du 3 forskellige vine om aftenen. Selvom du lader strikketøjet blive hjemme, er der plads til tips og tricks til at kommunikere og en hyggelig snak. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder vinbanker, vinsmagninger og strikning og drinks.