Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Bazaar

Middag på Bazaar

Smag mellemøstlig mad på Dronningens Tværgade i København. Bazaar er klar til en krydret fest og lækre cocktails. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Food Friends hos CPH Cooking Class

Food Friends hos CPH Cooking Class

Kom med, når CPH Cooking Class er vært for Food Friends, som samler turister, lokale, unge, gamle og alle imellem til en social madlavningstime. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Kom ud i naturen og lær at lave mad over bål, mens snakken fortsætter. Dette er himlen høj og plads til dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Karoline Trier

Chokoladekursus hos Karoline Trier

Tag på en unik og lærerig chokoladeoplevelse hos Kokkeskolen Karoline Trier. Lær alle de grundlæggende teknikker til at lave den perfekte chokolade med det karakteristiske knæk og skinnende overflade. Smag undervejs på de lækre chokolader og tag dine egne mesterværker med hjem. En oplevelse fyldt med hygge og kreativitet, hvor du kan nyde en kop kaffe og blive ekspert i chokolade.


Brunch på Penny Lane

Brunch på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Velkommen til. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er middag på Bazaar?

Stor værdi for pengene på markederne i København. Smagsoplevelsen strækker sig fra Syrien i øst langs Middelhavet til det sydlige Spanien og Marokko i Nordafrika. Du vil støde på en række lækre retter, der er karakteristiske for mellemøstlig madkultur, med cremet hummus, varmt brød, saftige kebab og krydrede grøntsager førende. De fleste retter er velegnede til deling, så du har mulighed for at prøve en række forskellige retter, mens du nyder barens læskende cocktails. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er food Friends hos CPH Cooking Class?

Kom med, når CPH Cooking Class er vært for Food Friends, der samler turister, lokale, unge, gamle og alle derimellem for at bygge en restaurant baseret på kvalitetsråvarer og dansk komfort-kokkeskole. At møde nye og kendte ansigter i madlavningen er en trend og kan garantere en hyggelig fællesspiseaften, nye bekendtskaber og lækre retter. Få alle de gode ting med hjem, eller bare få en anden god tid. god fornøjelse! CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.Hvad er chokoladekursus hos Karoline Trier?

Bliv ekspert i chokolade med dette skræddersyede chokoladekursus. Her bliver du introduceret til kakaobønnen og dens forvandling til den lækreste chokolade. Du vil lære alle de grundlæggende teknikker til at temperere chokoladen, så den får det karakteristiske knæk og skinnende overflade. Efter kurset vil du kunne mestre kunsten at lave de mest velsmagende chokolader med det dejligste fyld. Undervejs vil der naturligvis være smagsprøver, og du får mulighed for at tage dine mesterværker med hjem. Det er en unik oplevelse, hvor du både lærer og hygger dig i køkkenet, og der vil også være tid til at nyde en kop kaffe. Kokkeskolen Karoline Trier er dedikeret til at dele deres passion for mad og råvarer, og de arbejder altid med sæsonens bedste ingredienser. Deres mål er at skabe fællesskaber omkring madlavning, både for virksomheder, private og både voksne og børn, så de kan fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.Hvad er brunch på Penny Lane?

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Penny Lane er den perfekte blanding af cafe, konditori og bageri. Derudover er indretningen her sjov og afslappet, og der er meget at fordybe dig i. Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på Penny Lane. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke underligt, at det blev Årets Cafe for 2018 og et sted mange kører til.