Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Brunch på Herregården Hessel

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig til bords & nyd en lækker brunch i historiske rammer på Herregården Hessel, inklusive fri adgang til museet efterfølgende. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Kaffesmagning hos BRYG Coffee House

Hos BRYG Coffee House i Vejle kan du komme med på kaffekursus for kun 249 kr. Du hører om bønnens rejse fra mark til kop & prøver cupping. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Gourmetoplevelse hos Pondus

Gourmetoplevelse hos Pondus

Hos Pondus inviteres du indenfor i hyggelige omgivelser til en smagfuld madoplevelse, hvor økologi og lokale råvarer er omdrejningspunktet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på brunch klassikere. Lær at lave en lækker brunch og nyd den i godt selskab efterfølgende Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 420 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Smag dig igennem flere forskellige portugisiske vine og hør om et vinland i udvikling hos Douro Wine Bar i Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er brunch på Herregården Hessel?

Når man går gennem porten til Herregården Hessel, rasler det under fødderne, fordi småstenene i toppen er ujævne overflader. Fra de støvede småsten rejser den kridhvide bindingsværkskonstruktion sig, stråtaget som toppen af ​​det, klar til at byde dig velkommen. Gennem sprækkerne sniger duften af ​​nybagt brød og friskkværnet kaffe sig ind i gården og forfører fortidens stuepiger og grooms og nutidens besøgende, for dagen kan ikke rigtig begynde, før morgenmaden er serveret. Godset Hessel har en rig historie, der går tilbage til det 14. århundrede. I dag er ejendommen omdannet til et landbrugsmuseum, der fortæller landbrugets historie gennem levende historier, der foregår i det 19. århundredes landliv.Hvad er kaffesmagning hos BRYG Coffee House?

Halvdelen af ​​danskerne mener, at morgenkaffen er afgørende for deres dag. Så det er vigtigt, at du brygger en kop kaffe om morgenen, som du synes er værd at stå ud af sengen. I kaffeskolen lærer du at tale baristaens sprog, og du skal begive dig ud på en rejse fra kaffebønner plukket på marken til malet og forvandlet til dampende kaffe. Er du klar til at tage din morgenkaffe til nye højder? Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.Hvad er gourmetoplevelse hos Pondus?

Komfort, økologi og høj kvalitet er essensen af ​​Pondus fra Aarhus Å. Pondus er lillebror til Restaurant Substans, så hav store forhåbninger til madoplevelsen. Heldigvis opfylder Pondus disse forventninger perfekt. I uformelle og rustikke rammer kan du nyde en lækker middag sammensat af økologiske råvarer. Selvom priserne er fornuftige, er standarden på maden høj, da kokkene her ikke går på kompromis med kvalitet eller smagsoplevelse. Michelin-guiden tildelte Pondus en "Bib Gourmand". Hos Michelin betyder det, at køkkenet tilbyder mad af høj kvalitet til gode priser. Pondus er en dansk økologisk bistro i hjertet af Aarhus. Selvom bistroen ligger lige ud til livlige Aarhus Å, vil du opleve, at travlheden her ikke forringer den hyggelige og afslappede atmosfære, du finder indenfor. Derudover har Pondus Silver Organic Dining Label, hvilket betyder, at 60-90% af restaurantens mad og vin er økologisk.Hvad er kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class?

Hvad skal din brunch indeholde? På en CPH madlavningskursus skal du opleve elementerne i en klassisk brunch på egen hånd. Du har selv inkluderet nogle elementer på forhånd, og du vil sandsynligvis også få inspiration til nye ideer. Forkæl dig for eksempel med pocherede æg og en forfriskende hollandaisesauce. Brunch er altid lækkert, og når du laver det selv og nyder det sammen med gode kammerater, tager din brunch pludselig en drejning. Spis og drik godt. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar?

Portugal er et gammelt vinland med en tradition, der går tilbage til Douro-floden, der strækker sig helt ind i landet. I løbet af de seneste 25 år er Portugal begyndt at nytænke vinproduktionen, så røde og hvide vine fra portugisiske vinmarker begynder at gå hånd i hånd med Port, som de nok er mest kendte for.Langs Portugals Vineyards Rejs og oplev en verden af ​​forskellige vine. Med fokus på vin forsøger Douro Wine Bar at skabe en atmosfære i deres bar, der får dig til at føle, at du sidder med små lokale vinbønder og drikker vin i det sydlige Europa. Kærligheden til Portugal, mad, vin og kultur flyder i den lille bar, hvor den hyggelige atmosfære og den lækre smag af portugisiske vine og specialiteter er i fokus.