Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmetoplevelse hos Norrlyst

Gourmetoplevelse hos Norrlyst

I Indre By København finder du Norrlyst. Her kan du enten sætte tænderne i lækkert smørrebrød eller nyde deres sæsonbestemte menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Kom med vinbonden på rundtur og til vinsmagning på Guldbæk Vingård. Se de mange vinstokke i markerne og oplev deres moderne vineri. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Aftenmenu hos The Vietnamese

Aftenmenu hos The Vietnamese

Tag sammen på en kort rejse til Vietnam hos The Vietnamese i hjertet af København. Vælg mellem deres Tasting Menu eller Dagens Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Nyd en aften sammen i ginnens tegn. Smag 3 forskellige Gin & Tonic og sæt tænderne i en lækker tapasanretning, når sulten presser sig på. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er gourmetoplevelse hos Norrlyst?

Københavns Norrlyst åbner dørene for sultne gæster på udkig efter et økologisk og bæredygtigt måltid. Til frokost serveres et moderne smørrebrød lavet med årstidens råvarer, og om aftenen kan du nyde deres sæsonbestemte menu. Uanset om du leder efter et godt frokoststed eller en god middag, er Norrlyst klar til at tilbyde dig en fantastisk kulinarisk oplevelse i behagelige rammer. Michelinguiden har tildelt Norrlyst en "Bib Gourmand", hvilket betyder, at køkkenet tilbyder kvalitetsmad til gode priser. Hos Norrlyst i København Indre By kan du forkæle dig med lækkert smørrebrød og sæsonbestemte menuer med friske økologiske råvarer. Kokken Emil Eshardt-Nielsen er altid på udkig efter spændende nye smage og kombinationer, så menuen altid er i top.Hvad er rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård?

Besøg vinmarker med vinbønder og smag vin på Guldbæk Vingård. Oplev de talrige vinstokke og hør det hårde, men spændende arbejde bag de prisvindende vine. Lær om en vindyrkerfamilies liv i Nordjylland, på godt og ondt. Undervejs lærer du om plantevalg til disse breddegrader, dyrkningsmetoder, produktion fra start til slut – og selvfølgelig smager du flere forskellige vine fra gårdsorter. Guldbæk Vingård ligger i Himmerland, en af ​​de nordligste vinmarker i verden. Vingården er familiedrevet med fire hektar grønne og blå druer, dyrket økologisk med fokus på biodiversitet og bæredygtighedHvad er aftenmenu hos The Vietnamese?

Kan du tage en kort tur til Vietnam uden at forlade dansk jord? Hvis denne rejse går til vietnamesisk i København, må svaret være ja. Din rejse begynder med et forfriskende glas Cava Rosé, inden du går ind i deres lækre smagsmenu eller dagens menu. Her kan du forvente at blive overrasket over det vietnamesiske køkkens unikke smagskombinationer og delikatesser. Velkommen til Vietnam. Vietnameserne i København slog dørene op for første gang i 2017. Brødrene Vinh Hien Do og Duc Huy Do står bagerst i restauranten, de har en helt særlig kærlighed til Vietnam, hvilket er tydeligt, så snart man træder ind. Menuen er inspireret af gamle familieopskrifter fra det vietnamesiske køkken kombineret med nye fortolkninger. Vietnamesisk er kendt for at være en af ​​de bedste asiatiske restauranter i byen.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn?

Nyd en eftermiddag eller aften i ginens ånd på Two Socks. Den rustikke, men alligevel charmerende bar åbner dørene for de gin-elskende gæster, der kan lide at smage sofistikeret og have det godt. Når sulten melder sig, vil Copenhagen Gin Bar servere dig et bredt udvalg af lækre gins og tonics samt lette tapas. Det hele foregår på Christianshavn, hjemsted for Christiania, Vor Frelsers Kirke, Det Kongelige Operahus og andre kulturelle perler i København. Det perfekte pitstop eller afslutning på dagen i København. Two Socks Christianshavn ligger på hjørnet af Sankt Annæ Gade og Wildersgade i København. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er ugly Duck ølsmagning hos Tribeca?

Der er lyse øl, mørke øl, røde øl. Kraftig, fyldig, sprudlende, let og luftig. Nogle smager du én gang, nogle vil du have igen og igen. Kort sagt: der er øl for enhver smag. Så nu skænkede vi 8 forskellige øl op for at opdage nuancerne og smagene, der viser, at øl er mere end bare øl. Det er forskellen og variationen, der er med til at give hver øl sin egen personlighed – grunden til at du skal smage den nu. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.