Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Bistro Royal

Middag på Bistro Royal

Hos Bistro Royal i København byder menukortet på det bedste fra Frankrig og Danmark. Nyd et enkelt udvalg af lækre, klassiske bistroretter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Grøn Mad hos Karoline Trier

Grøn Mad hos Karoline Trier

Tag på madkursus hos Karoline Trier, hvor I lærer og får inspiration til at lave bedre og mere spændende mad i hverdagen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Food Walk i Aarhus

Food Walk i Aarhus

Kom med på en lækker, inspirerende og hyggelig Food Walk, når du, eller en heldig gavemodtager, skal med på en guidet tur rundt i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Vinbanko hos BARe VIN

Vinbanko hos BARe VIN

BARe VIN på Værkmestergade byder på banko med vinsmagning. I får 3 bankoplader og skal samtidig smage 5 forskellige vine. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 249 kr.

Se tilbudet


Hvad er middag på Bistro Royal?

Konceptet med Bistro Royal på Kongens Nytorv er enkelt. Et udvalg af lækre bistroretter. God og hurtig service. Det bedste fra fransk og dansk gastronomi. Restauranten har et stateligt og elegant interiør, der fortsætter til de unikke retter, som I vil nyde sammen her. Uanset om du leder efter et sted at starte din morgen, en smagsoplevelse på dagen eller en dejlig afslutning på en, du holder af, er Bistro Royal stedet at få det hele. Få plads ved et af de mange spiseborde omgivet af autentiske bistrostole eller i et af de private rum med udsigt til pladsens liv. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er Ølsmagning hos Braunstein?

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at bryggerier er de bedste apoteker, og i Braunstein ordinerer de gerne en god øl. Spørgsmålet er bare, om det skal være lyst eller mørkt, og hvilken effekt skal det have på systemet? Der kan stilles mange gode spørgsmål om øl, men gem dem til Braunstein Tasting Beer – de burde kurere trangen til at stille spørgsmålstegn og slukke din tørst. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret, og de bedste råvarer kombineres for at udvikle spændende nye smagsvarianter. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er grøn Mad hos Karoline Trier?

Vil du lave flere grønne retter? I en voksengrønttime får du inspiration til, hvordan du laver grønne hverdagsretter, der både er sunde og lækre. Hos Caroline Trier tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Undervejs blev der undervist i, hvordan man sammensætter et måltid for at tilfredsstille alle smagsløg. Der er plads til gastronomisk udtryk og kreativitet. Spis og drik godt! Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er food Walk i Aarhus?

Madkortet udvides konstant, og mens Det Store Fyr er det lyseste og mest roste, er der også masser af små hyggelige steder, hvor man kan nyde et godt måltid eller en kop cremet kaffe. Gå på opdagelse i Aarhus' gader og se, hvad der foregår store og små steder, måske er der en kulinarisk overraskelse gemt et sted i mængden. Foodwalk.dk er et regionalt koncept, der tilbyder guidede madture i Aalborg, Aarhus og København. Her udforsker du forskellige restauranter, delikatessebutikker og caféer, der tager dig gennem alle ganens afkroge, mens du taler om smag, dufte og kombinationer. Foodwalk udvælger omhyggeligt steder at besøge for at sikre høje standarder og smag.Hvad er vinbanko hos BARe VIN?

Hos BARe VIN elsker de den skøre og anderledes oplevelse kombineret med vinsmagning. En af dem er Liberty. Her kombineres vinsmagning med banko, hvor fede præmier fra BARe VIN venter på dig. Du spiller 5 runder, hver runde giver dig et nyt glas vin. Tilbring en hyggelig aften på BARe VIN med spænding, sammenhold og god vin. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder Wine Bank, Wine Tasting og Knit & Drink.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil