Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning & rundvisning hos Hazy Bear Bryggeri

Ølsmagning & rundvisning hos Hazy Bear Bryggeri

Oplev Hazy Bear Brewings eksperimentelle og unikke tilgang til ølbrygning. Lad deres helt unikke øl forbløffe og ændre din tilgang til øl. Kom med et åbent sind og lad dig forundre over deres innovative brygninger.


Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails

Tag en cocktailtime i Aarhus og lær at lave lækre drinks. Undervisningen afholdes på den hyggelige cocktailbar PV - Kaffe & Cocktails Book selv oplevelsen eller køb et gavekort til en du holder af.


Nordisk menu hos Marv & Ben

Nordisk menu hos Marv & Ben

Nyd en vinsmagning i en af ​​Københavns ældste gader. Menukortet er baseret på det nordiske køkken lavet fra bunden med vægt på smag og kvalitet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Macaronkursus hos Karoline Trier

Macaronkursus hos Karoline Trier

Få styr på teknikken bag de lækreste macarons hos Karoline Trier. På kurset vil du lære alt fra de vigtigste trin til at skabe delikate macarons til at lave en himmelsk fyld. Tag en ven eller familiemedlem med og tilbring en hyggelig dag med fokus på macarons. Du vil også nyde smagsprøver undervejs og få mellem 20-30 macarons med hjem. Hos Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om madlavning og vil gerne dele vores madglæde med dig.


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Gå ind på Carl Nielsen Restaurant. Her kan du nyde deres hjemmelavede premium smørrebrød med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er Ølsmagning & rundvisning hos Hazy Bear Bryggeri?

Hazy Bear Brewing udfordrer definitionen af øl med deres eksperimentelle og unikke tilgang. Deres mikrobryggeri er allerede blevet et af de mest omtalte i Danmark. Hazy Bear vil gerne overraske jer og jeres smagsløg med øl, der er helt unikke og ikke findes ved andre ølsmagninger. Tag med på en oplevelse udover det sædvanlige, der måske vil ændre jeres tilgang til øl. Kom gerne med et åbent og nysgerrigt sind og lad Hazy Bear forbløffe jer med deres innovation.Hvad er cocktailkursus hos PV - Kaffe & Cocktails?

Det ser nemt ud, da bartenderen rører, ryster og blander drink efter drink. Er du selv en mester i dette, eller har du stadig noget at lære? Hvis du tror, ​​du kan lære en ting eller to, så tag en cocktailtime hos PV - Kaffe & Cocktails. Her vil bartenderen lære dig et par tricks for at få det til at se ubesværet ud og samtidig smage fantastisk. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Hvad er nordisk menu hos Marv & Ben?

Du kan være sikker på deres ambitioner, når det kommer til at give gæsterne en enestående madoplevelse. Alle dine sanser bliver i den grad forkælet, når du sidder ved Marv & Bens bord. Lækker nysgerrighed skinner igennem i et 6-retters måltid, og du får en tilhørende vinmenu. Vinene er nøje udvalgt, så de passer perfekt til maden – vigtigst af alt er det restaurantens egen favoritvin. Spis og drik godt. Michelin Guiden har tildelt Marv & Ben en "Bib Gourmand", hvilket betyder, at køkkenet tilbyder kvalitetsmad til gode priser. Marv & Ben bor i en komfortabel to-etagers lejlighed i en af ​​Københavns ældste gader. Det nordiske køkken er omdrejningspunktet for restaurantens menu, der er udformet med passion for nye smagsoplevelser og teksturer. Sublime Food er lavet fra bunden med de fineste lokale råvarer, så miljøvenligt som muligt.Hvad er macaronkursus hos Karoline Trier?

Mestrer du kunsten at lave de lækreste macarons? Eller har du brug for lidt hjælp til at forfine din teknik? Hos Karoline Trier kan du deltage i et kursus, der vil guide dig gennem alle de vigtige trin til at skabe de mest delikate små macarons. Kurset starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen. Du vil også få en gennemgang af råvarer og udstyr. Derefter går turen ind i køkkenet, hvor du får mulighed for at blande dejen, sprøjte de fine macarons ud og bage dem. Du vil lære at lave fylden, som ikke kun har en himmelsk smag, men også den perfekte konsistens. Du kan bringe en ven eller et familiemedlem med dig og tilbringe en hyggelig dag med macarons i fokus. Undervejs vil I selvfølgelig også få fornøjelsen af lækre smagsprøver, og I får endda mellem 20-30 macarons med hjem efter kurset. På Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om mad, råvarer og fællesskaber. Vi arbejder altid med sæsonens bedste råvarer og brænder for at dele vores madglæde med andre. Vi samler virksomheder, private samt voksne og børn omkring madlavning for at fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.