Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra det Sydfynske Øhav. Tilberedning af maden foregår over bål og i rygeovn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kom med ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør ginens historie & få lov til at smage på klassikeren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 549 kr.

Se tilbudet


Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Tag med til det varme, mexicanske køkken når Timm Vladimirs Køkken viser dig, hvordan du laver ægte, mexicansk mad i 3,5 time. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Trolden Destilleri laver dansk whisky & du kan få lov til at fylde din egen whiskyflaske med unik whisky. Oplev dansk whisky i topklasse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Gå på opdagelse i mel- og korntyper, mens du sammen med dit barn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurset for børn & voksne er et hit. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.Hvad er lav din egen gin hos Copenhagen Distillery?

Gin er blevet meget populær i løbet af de sidste par år, hvor ginbarer dukker op på gaderne i storbyerne. Hvordan gik gin fra en grim ælling med fyrrenåle til en smuk svane sunget af masserne? Du lærer dette og mere, når du træder ind i ginens verden, krydderierne og urterne, der giver alt dets aroma og de klareste gins, der flyder ud under destillationen. Skal din gin smage af fyrrenåle? Nu kan du selv bestemme. Efter at have lavet din egen gin, kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter i Copenhagen Distillerys Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende til drinks og happy hour. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Der var engang, hvor vi trak "TEX-MEX" fra hylderne i supermarkeder, fordi vi troede, det var vores kurv til at bringe smagen af ​​Mexico hjem. Heldigvis sker der en masse i madverdenen, og med nye restauranter og streetfood lige om hjørnet, fik vi i dag øjnene op for at lære, hvad mexicansk mad egentlig er. Mexicansk mad handler om friske ingredienser, sjove måder at lave mad på, rige smag og selvfølgelig betydelig kraft! Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri?

Det er en århundreder gammel tradition at fade og opbevare whisky i årevis, samtidig med at man samler smag og styrke. Men lige nu er det ikke helt skjult, fordi man skal holde øje med, om udviklingen går, som den skal være... hvis det er tilfældet, kan whiskyen blive længere i tønden og når den er klar, er den tappet på flaske. Hos Tolden Destilleri laver de dansk whisky, så selv skotterne måtte bede om en flaske til. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for ølbrygning og destillation uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.