Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier

Grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier

Tag dit barn med på madkursus, hvor I lærer og får inspiration til at lave bedre og mere spændende mad i hverdagen. Læs mere her på siden! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 359 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom på ginsmagning hos Njord Gin Distillery, hvor du vil smage dansk gin i verdensklasse. Smag gin og tonic og hør historien om Njord Gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn

Sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn

Sæt jer til rette og nyd en middag med sushi på menuen. I kan vælge deres Douglas Menu med eller uden snacks eller deres Roll Set Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 363 kr.

Se tilbudet


Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - med alt inkluderet i hjertet af københavn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 145 kr.

Se tilbudet


Hvad er grønnere hverdagsmad for børn & voksne hos Karoline Trier?

Middagstid og ulvetid har en tendens til konflikt, og når sulten melder sig, befinder resten af ​​en kogebogsmadudfordring sig sjældent i køkkenets øverste skuffe. Men der er nogle hurtige og nemme retter på bagsiden af ​​hånden, hvor den lille kan tage sig en lur – eller ligefrem få en snack på vejen – og er man heldig, kan ulveklassen blive udsat for en stund. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er flødebollekursus hos Odense Chokoladehus?

Fra Reykjavik til Odense er flødebolle en favorit i store dele af verden, men selvom navnet flødebolle lyder dansk, har opskriften på denne lille konfektkage fundet vej til Danmark fra Amerika. For flødebrød er ikke en dansk opfindelse, selvom det har været fast inventar på danske kageborde i over 100 år. Det smager så godt, og navnet snyder lidt, da der helt sikkert vil være en brioche en gang imellem på menuen. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade værdsætter håndværket bag sin chokolade, som ikke er lavet på samlebånd, men formet og formet i hånden ved at arbejde med råvarer, som er drivkraften bag virksomheden.Hvad er ginsmagning på Njord Gin Distillery?

Når du går ned af granittrappen i det gamle pumpehus ved Sydhavnen i hjertet af Aarhus, kommer du ind i hjertet af Njord Gin Destilleriet. Her fremstilles håndværksmæssige gins i små partier og i nummererede flasker. I hovedrummet, 8 meter fra loftet, står stadig håndsmedet kobber, Fr. Muller, smuk, glødede på alteret i midten af ​​studiet. Her kan du tydeligt mærke den passion og kærlighed, der ligger i at producere lækre komplekse gins. Det er Danmarks første dedikerede gin-destilleri og med flere flotte medaljer har Njord Gin taget et skridt tættere på at lave den bedste gin i verden. Njord Gin Distillery er det første og eneste gin-only destilleri i Danmark. De fleste andre destillerier laver rom, whisky, gin, akvavit, likør og meget mere, men Njord Gin Distillery brænder for gin. En følelse af dedikation og fordybelse, der hjælper med at gøre de bedste produkter mulige. Njord Gin Distillery startede som et privat hobbyprojekt mellem to venner, og med tiden har det vokset sig større og imponeret anmelderne. Oplev en spændende vingård i hjertet af Aarhus, Sydhavnen.Hvad er sushimenu hos Karma Sushi Frederikshavn?

Hos Karma Sushi vil du spise middag med luksuriøs sushi på menuen. Uanset hvilken menu du vælger, kan du mærke de høje standarder restauranten står for. Karma Sushi tilbyder sushi i topkvalitet med miljøet for øje. Bæredygtighed er vævet ind i alle aspekter af restauranten, så du både kan nyde dit måltid og forlade restauranten med god karma. Find en dag i kalenderen og få en god aften på Karma Sushi. Morten Hansson åbnede den første Karma Sushi i Friedrichshafen i 2007. Med en masse viljestyrke og engagement har Karma Sushi nu spredt sig over hele Danmark med 9 restauranter i København, Warby, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig i hjembyen Friedrichshafen. Karma Sushi går meget op i at skabe førsteklasses oplevelser med smag, farve, respekt for miljøet og bæredygtighed.Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.