Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Prøv populære øl på Tolden Bryghus i Kolding. Dette er den perfekte oplevelse for ølelskere, der gerne vil lære mere om Tolden Bryghus øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery

Gå ind på Bornholmsbrænderiet i Rønne. Smag på 3 forskellige produkter og lær om vingårdens produktion og produkter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du smage en af ​​de bedste ølsmagninger i Danmark. 5 prøver á 12 cl hver. Læs mere og book en smagning her på siden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Strik & Drik hos BARe VIN

Strik & Drik hos BARe VIN

Put strik og venner under armen og lad rejsen gå BARE VIN. Smag på 3 forskellige vine, mens du lærer om vinhistorie. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Gin har fået fat. Nu giver Trekantens Bartender dig chancen for at finde ud af, hvorfor gin er så populær i denne 3-timers ginsmagning. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er Ølsmagning hos Trolden Bryghus?

Som W. Scott Griffith siger, vinraffinering, ølbinding og på Tolden Bryghus er de enige. Her er det bryggeren, der selv blander urten og er kræsen med krydretheden, fordi Tolden synes, den smager bedre i hånden. Tolden Bryghus' skummende ølkrus kombinerer ældgamle brygningsmetoder, jagten på perfekte fermenterede bobler og glæden ved lækkerhed. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er rundvisning & smagsprøver på Bornholm Distillery?

Havtorn, stikkelsbær, lyng, vildt æble, papaya, vi kan blive ved. Mange smage forsvinder, når Bornholms Destilleris produkter er i glasset. Men én ting er sikkert. De bornholmske smage interagerer med sanserne. Få mere at vide om Rønnes mikrobryggeri, som skaber en smagsoplevelse, der rummer alt, hvad Bornholm har at byde på i flaskeform. Hør historier om vingårdens produktionsmetoder og deres spændende produkter. Derudover kan du få smagsprøver på 3 forskellige typer gin. Bornholm Destilleri er et mikrobryggeri i Rønne, der siden 2017 har været integreret i Bornholms naturlige skønhed. Grundlæggeren er Mads Kofoed, der er født og opvokset på solskinsøen. Med sit store kendskab til øen grundlagde han den bornholmske vingård, som især er kendt for sin brug af det naturskønne Slotslingen-område.Hvad er Ølsmagning hos Taphouse?

En pilsner i køleskabet er måske en god start på weekenden, men intet slår fadøl. Når der overhovedet er 61 forskellige vandhaner at vælge imellem, er den sværeste del at beslutte, hvilken vandhane der skal tændes først. Ale, saison, stout eller noget helt andet? Taphouse's tender vil træffe dine valg og guide dig gennem øllets verden. Taphouse har det største udvalg af øl i Europa med ikke mindre end 61 forskellige haner. Her bliver vanddråberne i hanen løbende skiftet, så der altid er et godt udvalg af gode øl, især dem fra mikrobryggerier. Øllet afkøles ikke på vej mellem fad og hane, som det er sædvanlig praksis, men i et stort kølerum. Dette forlænger øllets holdbarhed. Flere haner kan også styres, så hver hane giver friskhed. øl .Hvad er strik & Drik hos BARe VIN?

Gennem årene har flere og flere vendt sig til strikkepinde for at lave bløde trøjer og farverige hatte. Er du en af ​​dem, der elsker at hækle behagelige strikkeprojekter? Tag dine bedste strikkekammerater med og tag til BARe VIN i Aarhus. Hos BARe VIN kan du kombinere vævning med vinsmagning. Det er ikke en typisk kombination, men strik og drink passer stadig som hånd i handske. Mens nålen glider mellem dine fingre, smager du 3 forskellige vine om aftenen. Selvom du lader strikketøjet blive hjemme, er der plads til tips og tricks til at kommunikere og en hyggelig snak. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder vinbanker, vinsmagninger og strikning og drinks.Hvad er ginsmagning hos Trekantens Bartender?

Gin er ikke længere kun den smag, vi forbinder med enebær og gran. I dag er gin-smag udvidet til også at omfatte citrus, havtorn, lyng og mange andre forskellige nuancer, og det er denne bredde af smagsvarianter, der har gjort gin populær i barer igen. Uanset om du allerede er overbevist om, at gin og tonic skal drikkes til andet end malaria, eller hvis du ikke er helt overbevist, vil smagning på gin tage dig ind i en spændende verden af ​​nuancer og farver, der vil udfordre din forståelse af enebær Attituden af gin. Trekantens Bartender giver dig muligheden for at lære hemmelighederne bag de bedste cocktails. Alle bartendere er uddannede og har mange års barerfaring, så du er sikret en god oplevelse. Trekantens Bartender lægger vægt på, at du vil blive mødt med god service og oplevelsen af ​​at efterlade ny viden i din flok.