Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Lær at lave cocktails på en københavnsk vingård. Cocktailtimer varer 3 timer og lærer dig det grundlæggende, så du kan starte din egen bar. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Nyd en bid japansk mad på Damindra. Menuen omfatter sushi, såsom sashimi, nigiri, Ura ruller og ruller. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Strik & Drik hos BARe VIN

Strik & Drik hos BARe VIN

Put strik og venner under armen og lad rejsen gå BARE VIN. Smag på 3 forskellige vine, mens du lærer om vinhistorie. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmetoplevelse hos Restaurant Gabrielle

Gourmetoplevelse hos Restaurant Gabrielle

Oplev en udsøgt gourmetoplevelse hos Restaurant Gabrielle. Vores moderne franske retter, baseret på sæsonens bedste råvarer, smelter sammen med klassiske favoritter fra Paris. Kom til frokost og smag vores udvalgte 4 retter. Vi er en autentisk fransk bistro i hjertet af København, der værner om lokale råvarer. Vores dygtige køkkenchef jagter de bedste ingredienser, og vi vægter dyrevelfærd og økologi. Lad os tage jer med på en gastronomisk rejse til Frankrig. Velkommen hos Restaurant Gabrielle.


Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Tag på en guidet øltur med Vesterbro og stop ved 3 lokale værtshuse, der serverer kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er cocktailkursus hos Copenhagen Distillery?

Kom til troldmandens studie, hvor flasker fyldt med gyldne nuancer står langs bagsiden af ​​baren, som mesteren rører og ryster i sig selv som den naturligste ting i verden. For hvordan ved han egentlig, hvilke cocktails der skal røres, og hvilke der skal rystes? Giver glasset mening, eller er Gin & Tonic en kunstform? Træd ind i en verden fuld af brus og surt, men med en guide, der guider dig rundt, og ikke en eneste isterning falder det forkerte sted. Efter kurset kan du fortsætte med at udforske de forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.Hvad er strik & Drik hos BARe VIN?

Gennem årene har flere og flere vendt sig til strikkepinde for at lave bløde trøjer og farverige hatte. Er du en af ​​dem, der elsker at hækle behagelige strikkeprojekter? Tag dine bedste strikkekammerater med og tag til BARe VIN i Aarhus. Hos BARe VIN kan du kombinere vævning med vinsmagning. Det er ikke en typisk kombination, men strik og drink passer stadig som hånd i handske. Mens nålen glider mellem dine fingre, smager du 3 forskellige vine om aftenen. Selvom du lader strikketøjet blive hjemme, er der plads til tips og tricks til at kommunikere og en hyggelig snak. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder vinbanker, vinsmagninger og strikning og drinks.Hvad er gourmetoplevelse hos Restaurant Gabrielle?

Velkommen til en udsøgt gourmetoplevelse hos Restaurant Gabrielle. Her får I en unik smagsoplevelse, hvor traditionelle franske normer smelter sammen med moderne tendenser. Vores aftenmenu byder på moderne franske retter med fokus på årstidens bedste råvarer samt klassiske favoritter fra Paris' charmerende sidegader. Men det er ikke kun om aftenen, at I kan nyde vores lækre køkken. Kom forbi til frokost, hvor vi har udvalgt de bedste 4 retter fra vores franske køkken, som I kan nyde sammen. Vi er beliggende i hjertet af København på Vestergade, og vi er en autentisk fransk bistro, der værner om lokale råvarer i vores køkkenfilosofi. Vores dygtige køkkenchef, Emil Eshardt-Nielsen, jagter de bedste ingredienser for at skabe de unikke retter på vores menukort. Vi vægter dyrevelfærd højt, og derfor leverer økologiske landmænd kvalitetskød til os, og lokale producenter bidrager med friske grøntsager. Havets goder leveres frisk hver dag fra Fiskerikajen i Rødovre. Disse kvalitetsrige råvarer danner grundlaget for vores hjerte og de velsmagende franske retter, som I kan nyde, når I booker bord hos os. Så find en dato i kalenderen og lad os tage jer med på en gastronomisk rejse til Frankrig. Vi glæder os til at byde jer velkommen hos Restaurant Gabrielle.Hvad er guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends?

Sirener bragede gennem gaderne i Westborough, hvor en svær skæbne lå på væggene i huse, hvor brune værtshuse, bordeller og tatoveringssaloner stod i kø side om side. Vesterbro har altid været en hård del af København, men i løbet af de seneste år er regionens blakkede ry blevet skyllet væk. Tag med på en rejse fra brune barer til Mikkellers anerkendte øl til trendy ølsteder, hvor bardiske tørster efter øl fra danske mikrobryggerier. Mie & Friends Copenhagen tager dig væk fra turistfælder og ind i det virkelige byliv. Målet er at give dig mulighed for at opleve byen gennem en lokals øjne.