Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Tag med en tur bag kulisserne i destilleriet hos Mosgaard Whisky. På rundvisningen hører du om produktion og fadlagring af whisky og gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos People Like Us

Ølsmagning hos People Like Us

Ølsmagning og fortælling om et bryghus som drives af mennesker, fra socialt marginaliserede grupper, med støtte fra bryggeriet Mikkeller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Tag på ginsmagning hos Two Socks i hjertet af København. Nyd en ginsmagning af 3 forskellige Gin & Tonic samt en let tapasanretning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 425 kr.

Se tilbudet


Cidersmagning hos Holm Cider

Cidersmagning hos Holm Cider

Tag med Holm Cider ind i en verden af boblende cider & smag 8 forskellige cidere fra hele verden. Hør om smag, produktion og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 275 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos SmagFørst

Vinsmagning hos SmagFørst

1,5 times vinsmagning hos SmagFørst inkluderer smagning af 7-9 vine & er inkl. fængselsmenuen, der består af vand & brød, til at rense ganen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky?

Tag på en rundvisning bag kulisserne på Mosgaard Whisky Winery. Under turen lærer du om whiskymaltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Derudover får du indsigt i de produktionsmetoder, der skaber helt særlige smagsvarianter i Mosgaard gin. Rejselederen er den samme person, der står med begge hænder i den daglige produktion, hvilket giver en autentisk oplevelse. Undervejs smager du Mosgaards egen gin og whisky. Mosgaard Whisky er etableret i 2015 på en nedlagt gård på Sydfyn, i smukke naturomgivelser. Destilleriets produktion indeholder udelukkende økologiske ingredienser, hvilket sikrer den højeste kvalitet af whisky og gin produceret i Danmark.Hvad er Ølsmagning hos People Like Us?

Pilsner, IPA, ale, stout, sour eller andre, hvilken er din favorit? Det kan være svært at svare på, før man smager dem alle sammen, da der er store forskelle på forskellige typer øl. Til gengæld kan du være sikker på, at du, når du skal til ølsmagning, smager 5 forskellige specialøl med attitude, for her lærer du en masse om øllets sprudlende verden. Hvis du er klar til at udvide dit repertoire, så glæd dig til specielle smagsprøver fra folk som os. Kom til en hyggelig og uformel ølsmagning og hør historier om bryggeridrift med fokus på social bæredygtighed. People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90% af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København?

At kombinere god gin med en velsmagende snack er aldrig en dårlig idé. To sokker fra København Halmtorvet kan skrive under. Den populære ginbar inviterer til at smage gin, "Welcome Gin" består af 10ml ren gin og 3 forskellige gins og tonics. Du kan forvente smag, der vil overraske dig på en god måde. For at fuldende smagsoplevelsen vil du nyde ledsagende snacks, komplet med ost, charcuteri og brød. Two Socks Halmtorvet ligger kun en kort gåtur fra Københavns Hovedbanegård. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er cidersmagning hos Holm Cider?

Cideren fra England er fyldig, men har en bitter undertone. Franskmændene har vinens kraft og champagnens bobler. Spansk syrlig og frisk. Hvad med danskerne? Lavet af efterårsæbler er de danske æbler sarte og sprudlende og kan sagtens sammenlignes med store regioner i udlandet, der har været førende inden for ciderproduktion i mange år. Tag den rundt i verden, fra den varme himmel i syd til de kølige vinde i nord, for at få en smagsprøve på ciderens historie. Holm Cider er en af ​​de mest specialiserede cider-virksomheder i verden og kan også kalde sig Nordens største ciderbutik og bar. Her går kvalitet hånd i hånd med en passion for cider, og Holm Cider er klar til at dele deres viden med dig.Hvad er vinsmagning hos SmagFørst?

Hos Smag Først er det lige meget, om vinen kommer fra Bourgogne eller Bulgarien, for det er ikke navnet og etiketten, der er afgørende her. Det afgørende er smagen. Så du vil støde på vine fra kendte vinområder og små, nye smagssteder, og selvom der ikke er fællesskab mellem flaskestørrelse, farve, druer og oprindelse, kommer den gode smag generelt om aftenen. Temaer, som bl.a. findes i alle vinene på bordet. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 videregivet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil