Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Vil du gerne lære at brygge dit eget øl? Det kan du hos Hjemmebryggeren. Du får 5 timers kursus i ølbrygning, hvor du laver dit eget øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,250 kr.

Se tilbudet


Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur

Kong Arthur inviterer på nordisk morgenmad, hvor du kan få økologiske oste, skinker og pølser samt juice, te og kaffe ad libitum Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Hos Restaurant ARK i København kan I sammen nyde 9 unikke plantebaserede serveringer med tilhørende vinmenu eller alkoholfri parring. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,595 kr.

Se tilbudet


Gourmetaften hos Lyng Dal Kro

Gourmetaften hos Lyng Dal Kro

På Lyng Dal Restaurant i Ry kan du for kun 780 kr. få en hyggelig middagsoplevelse for to. Her får du serveret anmelderrost gourmetmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 970 kr.

Se tilbudet


Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Vil du lære hemmeligheden bag de kaffemønstre, baristaen laver? Se med her! Du kan nemlig lære, hvordan du laver Latte Art derhjemme. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Hvad er Ølbrygning hos Hjemmebryggeren?

Kunne du tænke dig at prøve ølbrygning? Enten fordi du har en lille vinmager i maven eller bare vil have en fed oplevelse? Uanset dit udgangspunkt, er du velkommen til at tage et ølbrygningskursus hos Hjemmebryggeren. Her guider en uddannet vinmager dig gennem hele brygningsprocessen og fortæller gode historier undervejs. Du kommer ikke tomhændet hjem, for et par uger efter kurset modtager du en øl, du selv kan lave, som du stolt kan nyde i godt selskab. I 2006 grundlagde Ken Thøgersen Hjemmebryggeren Bryggeri, der sælger bryggeudstyr og bryggeingredienser. Denne hjemmebrygger tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du kan lære at brygge øl på gammeldags måde med malt, humle og gær. Alle er velkomne her, så længe du er klar til at dykke ned i en sjov hobby.Hvad er ny Nordisk Morgenmad på Hotel Kong Arthur?

Mangler du et sted at starte morgenen? Hotel Kong Arthur inviterer til ny nordisk morgenbuffet, hvor du kan smage mange forskellige råvarer fra det nordiske køkken. Morgenbuffeten inkluderer morgenbrød lavet af nordiske kerner, pålæg, oste fra bæredygtige økologiske gårde og meget mere. Her får du en god start på morgenen, med garanti for en bæredygtig og lækker morgenmad i hjertet af København. Hotel Kong Arthur ligger i en brolagt gyde, et lille tilbagetog fra vejen, der omkranser Københavns gamle sø. Lige i hjertet af Nansensgade, nær Torvehallerne og tæt på Danmarks travleste station, Nørreport. På Kon Arthur Hotel, med højt til loftet, emblematisk og byens bedste spa - tilbyder vi alt fra service så god som en behandling til nordisk morgenmad, der smager lige så godt. bæredygtig udvikling.Hvad er vegansk gourmet hos Restaurant ARK?

Restaurant ARK brænder for at kombinere bæredygtighed med en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis er baseret på en nulspild-mentalitet, og menuen består af sæsonbestemte og lokale råvarer. Interiøret du finder indenfor er sammensat af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene kommer fra små europæiske vinmarker og er næsten alle 100 % økologiske. Restaurant ARK ville bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept ønskede de at tilskynde folk til at spise mindre kød og dermed reducere påvirkningen af ​​miljøet. Gå sammen og opdag deres lækre menu for at overbevise dig. Velkommen til restaurant ARK. Med anbefalinger i Michelin-guiden er Restaurant ARK drevet af bæredygtige koncepter, og næsten alt på menuen er hjemmelavet og hentet fra lokale leverandører. Restaurant ARK er blevet anerkendt med en "Grøn Michelin-stjerne", en pris, der gives til restauranter med særligt fokus på bæredygtighed. Restaurant ARK er desuden medejer af Funga Farm, Danmarks eneste lokale økologiske urbane svampefarm. Sidst men ikke mindst fik restauranten topkarakter i 360°EAT-guiden, som hylder pionererne og pionererne inden for det moderne køkken.Hvad er gourmetaften hos Lyng Dal Kro?

Sorte bindingsværk, hvidkalkede vægge og stråtag, det ligner en landlig idyl fra øverste skuffe, og når man træder ind i den familiedrevne restaurant, bliver man straks mødt af en fantastisk stemning og et serviceniveau uden sidestykke. godt fund . Køkkenet er et klassisk dansk landkøkken, men med plads til at eksperimentere og inspirere. Vi selv, og vores gæster efterhånden, er enige: Lyng Dal er virkelig et besøg værd! 4,9/5 stjerner på Google fra over 340 anmeldere. 5/5 stjerner på TripAdvisor. Gæsternes gæstfrihed er et godt pejlemærke for Lindahl Restaurant, et familiedrevet hotel og restaurant. Deres største passion er at skabe kulinariske oplevelser med de fineste råvarer. På Lyng Dal Restaurant kommer ideen fra det klassiske danske køkken, hvor råvarer oftest findes lokalt, hvad enten det er kød fra nærliggende gårde eller krydderurter fra vores egen urtehave.Hvad er latte Art Workshop hos BRYG Coffee House?

Blødt mælkeskum hviler oven på koppen som fløde, og det mørkebrune brydes op af et hvidt mønster. En varm kaffedrik venter lige under overfladen. Ser godt ud med et kaffemønster, men skal du virkelig være en professionel barista for at mestre mælkefærdigheder? Slet ikke. Alle kan lære latte art, så er du klar til at høre hvordan? Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.