Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Weekendbrunch på Skovmøllen

Weekendbrunch på Skovmøllen

En af de bedste brunch i Aarhus får du på Skovmøllen ved Moesgård. Her fås deres brunch med kaffe, te & juice ad libitum samt 1 glas bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 384 kr.

Se tilbudet


Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Hvordan brygger man øl? Det spørgsmål kan du få besvaret ved at deltage i dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,395 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos People Like Us

Ølsmagning hos People Like Us

Ølsmagning og fortælling om et bryghus som drives af mennesker, fra socialt marginaliserede grupper, med støtte fra bryggeriet Mikkeller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 200 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Kom med ombord på Romskibet Mira med Anders Skotlander. Her får I en unik mulighed for at nyde rom, der er lagret til søs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser er essensen af Restaurant Madværket. Vælg en menu bestående af 4, 3 eller 2 retter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 345 kr.

Se tilbudet


Hvad er weekendbrunch på Skovmøllen?

I skoven ved Moesgaard ligger den idylliske Skovmølle, der har fungeret som hotel siden 1800-tallet. Her kan du nyde en af ​​de bedste weekendbruncher i Aarhus og kombinere det med en tur i skoven, zoo, strand mm. Du vil nyde de bedste råvarer. Saft fra Karensminde, pølse og skinke fra vores venner fra Nørre Søby og Troldgaarden. Så sæt dig trygt ved bordet og brug et par timer med gode venner i Skovmøllen. Beliggende i skoven ved Moesgård har Skovmølle stillet tørsten hos forbipasserende siden 1800-tallet. I køkkenet fortolkes klassiske retter i en nutidig stil efter tidens smagsløg. Skovmøllen samarbejder med lokale råvareproducenter for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.Hvad er Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken?

Nogle mennesker tror, ​​at opfindelsen af ​​gæring er mere værdifuld end opfindelsen af ​​ild. Hvad der er det korrekte resultat af en sådan diskussion, behøver vi ikke overveje her. I stedet kan vi afsløre, at du i en ølbrygningstime lærer hemmelighederne bag fantastisk øl, og om få timer vil malt, mos, gær og humle naturligvis være en del af dit ordforråd. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er Ølsmagning hos People Like Us?

Pilsner, IPA, ale, stout, sour eller andre, hvilken er din favorit? Det kan være svært at svare på, før man smager dem alle sammen, da der er store forskelle på forskellige typer øl. Til gengæld kan du være sikker på, at du, når du skal til ølsmagning, smager 5 forskellige specialøl med attitude, for her lærer du en masse om øllets sprudlende verden. Hvis du er klar til at udvide dit repertoire, så glæd dig til specielle smagsprøver fra folk som os. Kom til en hyggelig og uformel ølsmagning og hør historier om bryggeridrift med fokus på social bæredygtighed. People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90% af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.Hvad er rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira?

I 2014 fik Anders Skotlander en skør idé. Ideen krævede en båd, der kunne rumme fire tønder rom. Han ville undersøge, om rom modnede på havet på forskellige måder, når bølgerne blev ved med at skvulpe og temperaturen ændrede sig. Det gjorde. Rommen ombord er sødere og mørkere, mens det meste af spiritussen er fjernet. Sammen med kaptajnen producerer Skotland nu prisvindende rom fra de 4 egetræsfade ombord. Du kan også gå ombord på et rumskib for at få et dybdegående kig på de skøre og interessante historier om det skotske rumskibsrum. Også skal man selvfølgelig smage de gyldne vanddråber efter sejlads i Limfjorden. Idéen til at producere dansk rom startede i Blokhus' sommerhus. Det varede ikke længe, ​​før produktionen begyndte i Christianshavns kælder. Siden 2013 har Titte og Anders Skotlander produceret dansk rom, gin og likør med de bedste råvarer. Faktisk var deres idé så vellykket, at Skotland har vundet mere end 20 internationale priser gennem årene. Særligt deres Skotlander White Rum har fået stor opmærksomhed, og den blev i 2015 kåret som verdens bedste ved Miami Rum Festival. Deres produktionssted ligger i Penderrup, Nordjylland, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg.Hvad er middagsoplevelse hos Restaurant Madværket?

På Værket Musik og Teaters område kan du nyde en aften med fransk og nordisk køkken. Her tilberedes alle retter fra bunden med årstidens råvarer, og en kærlighed til mad løber gennem hver ret. Restauratør Christian Haun Enoch står klar til at byde dig velkommen og vil gøre sit bedste for at give dig en samlet oplevelse, der overgår forventningerne. Velkommen til Madværket Restaurant. Christian Haun Enoch er tidligere deltager i madprogrammet MasterChef og manden bag Randers restaurant Madværket. Restauranten ligger i det gamle kraftværk i Landrus, bedre kendt som Landruthernes værk. Værket er i dag et musik- og teaterhjem, hvor folk hver dag samles til en aften med underholdning, teater, musik eller en lækker oplevelse på Værkets restaurant Madværket. Her kan du nyde autentisk mad, lokale råvarer og en skøn smagsoplevelse i en fusion af fransk og nordisk køkken.