Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar

Smag dig igennem flere forskellige portugisiske vine og hør om et vinland i udvikling hos Douro Wine Bar i Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots

Lav dine helt egen slikkepinde og pynte dem med både sukkerblomster, krymmel og spiseligt glimmer, så de bliver helt unikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Et kursus for alle som elsker saftige bøffer, sovs og gode øl. Oplagt som oplevelsesgave. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Aftenmenu hos The Vietnamese

Aftenmenu hos The Vietnamese

Tag sammen på en kort rejse til Vietnam hos The Vietnamese i hjertet af København. Vælg mellem deres Tasting Menu eller Dagens Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 245 kr.

Se tilbudet


Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Trolden Destilleri laver dansk whisky & du kan få lov til at fylde din egen whiskyflaske med unik whisky. Oplev dansk whisky i topklasse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Hvad er vinsmagning i Aalborg hos Douro Wine Bar?

Portugal er et gammelt vinland med en tradition, der går tilbage til Douro-floden, der strækker sig helt ind i landet. I løbet af de seneste 25 år er Portugal begyndt at nytænke vinproduktionen, så røde og hvide vine fra portugisiske vinmarker begynder at gå hånd i hånd med Port, som de nok er mest kendte for.Langs Portugals Vineyards Rejs og oplev en verden af ​​forskellige vine. Med fokus på vin forsøger Douro Wine Bar at skabe en atmosfære i deres bar, der får dig til at føle, at du sidder med små lokale vinbønder og drikker vin i det sydlige Europa. Kærligheden til Portugal, mad, vin og kultur flyder i den lille bar, hvor den hyggelige atmosfære og den lækre smag af portugisiske vine og specialiteter er i fokus.Hvad er slikkepindekursus for familier hos Sugar Pilots?

Tag med sukkerpiloten i et autentisk slikkepindeventyr. I dette behagelige eventyr, hvor det færdige produkt kun er begrænset af din fantasi, har du mulighed for at personliggøre din egen slikkepind. Du får en detaljeret vejledning i, hvordan du laver formstøbte slikkepinde og vælger dine egne blandt mange forskellige forme. Personalet hos Sugar Pilots tilbereder mindst to forskellige sukkerterninger, hvilket giver mulighed for at skabe tofarvede slikkepinde, der også kan pyntes med bordsukkerpynt og krymmel for at gøre dem helt unikke. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.Hvad er bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken?

Vi arbejder ikke efter Timm Vladimirs køkkenkostprincipper og kolesteroltabeller. Her er kroget delikatessekød, sprøde pommes frites og ægte mayonnaise lavet med smør og æg på menuen. Du får færdighederne til at behandle ingredienser af høj kvalitet i en uformel atmosfære med plads til samtale, snacks og underholdning. god appetit. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er aftenmenu hos The Vietnamese?

Kan du tage en kort tur til Vietnam uden at forlade dansk jord? Hvis denne rejse går til vietnamesisk i København, må svaret være ja. Din rejse begynder med et forfriskende glas Cava Rosé, inden du går ind i deres lækre smagsmenu eller dagens menu. Her kan du forvente at blive overrasket over det vietnamesiske køkkens unikke smagskombinationer og delikatesser. Velkommen til Vietnam. Vietnameserne i København slog dørene op for første gang i 2017. Brødrene Vinh Hien Do og Duc Huy Do står bagerst i restauranten, de har en helt særlig kærlighed til Vietnam, hvilket er tydeligt, så snart man træder ind. Menuen er inspireret af gamle familieopskrifter fra det vietnamesiske køkken kombineret med nye fortolkninger. Vietnamesisk er kendt for at være en af ​​de bedste asiatiske restauranter i byen.Hvad er din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri?

Det er en århundreder gammel tradition at fade og opbevare whisky i årevis, samtidig med at man samler smag og styrke. Men lige nu er det ikke helt skjult, fordi man skal holde øje med, om udviklingen går, som den skal være... hvis det er tilfældet, kan whiskyen blive længere i tønden og når den er klar, er den tappet på flaske. Hos Tolden Destilleri laver de dansk whisky, så selv skotterne måtte bede om en flaske til. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for ølbrygning og destillation uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil