Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning Hos Rune

Ølsmagning Hos Rune

Velkommen til Hos Rune - Vesterbros nye ølunivers Oplev en unik ølsmagning med 8-10 forskellige øl. Vores udvalg inkluderer de nyeste stilarter. Tag med ejeren, ølentusiasten Rune, på en hyggelig oplevelse, hvor jeres smagsløg forkæles. Hos Rune er et inspirerende ølprojekt, skabt af en mand med en passion for øl. Vi vil være Vesterbros go-to-sted for gode øl. Velkommen til en unik smagsoplevelse


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Tilbring en nat sammen under gin-tegnet. Smag på 3 forskellige Gin & Tonics og gnid tænder til en lækker snack, når sulten melder sig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Grøn Mad hos Karoline Trier

Grøn Mad hos Karoline Trier

Tag Karoline Triers madlavningskurser for at lære og blive inspireret til at lave bedre og mere spændende mad i din hverdag. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Smag på forskellige vine fra hele verden, mens du nyder lækre snacks på S'vineriet Odense. Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.Hvad er Ølsmagning Hos Rune?

Velkommen til Hos Rune - Vesterbros nye ølunivers! Her inviteres I med på en unik ølsmagning, hvor I kan nyde smagen af 8-10 forskellige øl. Vores ølsmagninger byder altid på et bredt udvalg af øl, inklusive de nyeste stilarter inden for øllets verden. Vi ønsker at sikre, at der er noget for enhver smag, og derfor præsenterer vi et bredt udvalg fra vores butik. Tag med ejeren, ølentusiasten Rune, på en hyggelig oplevelse, hvor jeres smagsløg vil blive forkælet. Rune vil guide jer igennem smagningen og give jer en unik indsigt i øllets verden. Hos Rune er et inspirerende ølprojekt, der er skabt af manden med samme navn. Projektet er både et online ølunivers og en butik beliggende på Vesterbro, i enden af Sønder Boulevard. Rune brænder for øl og har en stærk iværksætterdrøm. På trods af udfordringer med psykiske lidelser har han valgt at følge sin passion og skabe sit eget projekt. Hos Rune er et resultat af Runes dedikation og hjælp fra tre andre ølentusiaster. Vi ønsker at være Vesterbros go-to-sted, når det kommer til at finde gode øl. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jeres smagsløg en unik oplevelse.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn?

Nyd en eftermiddag eller aften i ginens ånd på Two Socks. Den rustikke, men alligevel charmerende bar åbner dørene for de gin-elskende gæster, der kan lide at smage sofistikeret og have det godt. Når sulten melder sig, vil Copenhagen Gin Bar servere dig et bredt udvalg af lækre gins og tonics samt lette tapas. Det hele foregår på Christianshavn, hjemsted for Christiania, Vor Frelsers Kirke, Det Kongelige Operahus og andre kulturelle perler i København. Det perfekte pitstop eller afslutning på dagen i København. Two Socks Christianshavn ligger på hjørnet af Sankt Annæ Gade og Wildersgade i København. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er grøn Mad hos Karoline Trier?

Vil du lave flere grønne retter? I en voksengrønttime får du inspiration til, hvordan du laver grønne hverdagsretter, der både er sunde og lækre. Hos Caroline Trier tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Undervejs blev der undervist i, hvordan man sammensætter et måltid for at tilfredsstille alle smagsløg. Der er plads til gastronomisk udtryk og kreativitet. Spis og drik godt! Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er vin & Tapas hos S'vineriet Odense?

Kom med til en vinsmagning på S'vineriet Vinapotek i Odense. Her vil dygtige sommelierer stå klar til at fortælle om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Her vil du smage gode vine fra hele verden, og du vil hurtigt opdage, at både smag og lugt påvirker måden, vine vurderes på. Der serveres lette og velsmagende snacks med vin, så du ikke går derfra på tom mave. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.