Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 359 kr.

Se tilbudet


Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Nyd en aften på skolebænken, når du laver din egen flaske gin helt fra bunden i BeGin's Ginskole. Læs mere og book her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 899 kr.

Se tilbudet


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Tag med ud i naturen & lær at lave mad over bål, mens snakken går. Her er højt til himlen & plads til de dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Aftenmenu hos The Vietnamese

Aftenmenu hos The Vietnamese

Tag sammen på en kort rejse til Vietnam hos The Vietnamese i hjertet af København. Vælg mellem deres Tasting Menu eller Dagens Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 245 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Hvad er chokoladekursus hos Odense Chokoladehus?

Over tid har talrige undersøgelser forsøgt at bekræfte eller afkræfte, om chokolade - især mørk chokolade - skulle have gavnlige virkninger på menneskers sundhed. Flere undersøgelser har vist, at chokolade kan hæve kroppens kolesteroltal, mindske stress og påvirke blodcirkulationen positivt. Så mangler du en undskyldning for at temperere chokolade eller formfyldt chokolade, kan du altid bruge argumentet om, at det er for dit helbred, hvis du ikke kan overtales blot ved at tilbyde et stykke hjemmelavet chokolade. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade lægger stor vægt på håndværket bag sin chokolade, som ikke laves på samlebånd, men formes og formes i hånden sammen med råvarer, som er det, der driver virksomheden.Hvad er lav din egen gin hos Ginbutikken?

Har du en interessant idé til at lave din egen gin fra bunden? Gin School er stedet at tage hen. Her kan du lave din egen unikke gin under kyndig vejledning af Ginskolens eksperter. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen, og deres gins har gennem tiden vundet adskillige internationale medaljer. Du skal selv destillere det, tilføje botanicals og hælde lækre dråber på flasker. Du får din egen lille destillationsenhed. Denne oplevelse kan nydes alene eller sammen med andre ginelskere. Som en del af oplevelsen bliver du også nødt til at prøve gin-udviklinger undervejs. En meget sjov og lærerig oplevelse for alle, der elsker gin og gode stunder. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.Hvad er aftenmenu hos The Vietnamese?

Kan du tage en kort tur til Vietnam uden at forlade dansk jord? Hvis denne rejse går til vietnamesisk i København, må svaret være ja. Din rejse begynder med et forfriskende glas Cava Rosé, inden du går ind i deres lækre smagsmenu eller dagens menu. Her kan du forvente at blive overrasket over det vietnamesiske køkkens unikke smagskombinationer og delikatesser. Velkommen til Vietnam. Vietnameserne i København slog dørene op for første gang i 2017. Brødrene Vinh Hien Do og Duc Huy Do står bagerst i restauranten, de har en helt særlig kærlighed til Vietnam, hvilket er tydeligt, så snart man træder ind. Menuen er inspireret af gamle familieopskrifter fra det vietnamesiske køkken kombineret med nye fortolkninger. Vietnamesisk er kendt for at være en af ​​de bedste asiatiske restauranter i byen.Hvad er vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Har du fuldstændig kontrol over duften og mangel på finesse i din indsigt, når det kommer til grand crus? Så er en vinsmagning et godt sted at starte og give dig en idé om vincorséen. Både smag og duft har betydning for, hvordan vin vurderes, når den hældes i glasset, og med denne viden vil du, næste gang du smider et glas vin til et middagsselskab, ikke være helt umoderne. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er en kongelig hofleverandør, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Home - open road - Martins tools - Curtains in dubai-blinds in du...