Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Cocktailkursus hos Copenhagen Distillery

Lær at lave cocktails på en københavnsk vingård. Cocktailtimer varer 3 timer og lærer dig det grundlæggende, så du kan starte din egen bar. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Tag med på en unik madoplevelse i Københavns Meatpacking District med Copenhagen Foodtours. Udforsk den nordiske madkultur og de skjulte perler i Kødbyen. Oplev byens gastronomiske milepæle og smag på kulinariske lækkerier. En uforglemmelig rejse gennem Københavns madscene venter på dig


Kaffekursus hos La Cabra

Kaffekursus hos La Cabra

Vil du være et bedre menneske end din gennemsnitlige kaffemaskine? I dette tilfælde er kaffetimerne på La Cabra i Aarhus lige noget for dig. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Frokostmenu hos Aamanns Replik

Frokostmenu hos Aamanns Replik

Hos Aamans Replik i Skuespilhuset kan du nyde Aamans smørrebrød eller dets unikke frokostmenu, som omfatter 6 små frokostretter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Dit eget romfad hos Trolden Destilleri

Hvis du elsker rom, er det nu din chance for at få din egen romret. Køb 8 eller 50 liter. Den ultimative rumnørdeoplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er cocktailkursus hos Copenhagen Distillery?

Kom til troldmandens studie, hvor flasker fyldt med gyldne nuancer står langs bagsiden af ​​baren, som mesteren rører og ryster i sig selv som den naturligste ting i verden. For hvordan ved han egentlig, hvilke cocktails der skal røres, og hvilke der skal rystes? Giver glasset mening, eller er Gin & Tonic en kunstform? Træd ind i en verden fuld af brus og surt, men med en guide, der guider dig rundt, og ikke en eneste isterning falder det forkerte sted. Efter kurset kan du fortsætte med at udforske de forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours?

Kom med på en unik smagsoplevelse i Københavns kødby, kendt som Meatpacking District. Kødbyen er et pulserende og kreativt område, hvor iværksættere og kunstneriske sjæle har slået sig ned for at fordybe sig i deres projekter. Her spirer spændende restauranter op som smagsfulde blomster i foråret. Ved at deltage i en food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours, vil du få muligheden for at udforske den nordiske madkultur og lære om de seværdigheder, der er forbundet med denne. Vi vil gerne fremhæve de skjulte perler, så du får muligheden for at smage på byen og opleve de gastronomiske milepæle, som København har at byde på. Men pas på, for det er en ordentlig mundfuld, når du begiver dig ind i Kødbyen. Der er så mange indtryk og smagsnuancer, at det vil tage lang tid at fordøje dem alle. Så sørg for at have plads i maven, når du møder op til din food tour i Kødbyen. Kom med og oplev Københavns madscene på en helt ny måde med Copenhagen Foodtours. Smag på byens kulinariske lækkerier og lad os guide dig gennem en uforglemmelig rejse gennem den nordiske madkultur.Hvad er kaffekursus hos La Cabra?

Lige nu sker der noget i kaffebranchen. Producenter, risterier og baristaer hænger tættere sammen til en god kop kaffe, hvor råvarer er i fokus og godt håndværk sikrer respekt for kaffesmag. Det er vigtigt, hvordan du brygger kaffe. Er du sikker på teknologien? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.Hvad er frokostmenu hos Aamanns Replik?

I Kuespilhuset ved Det Kongelige Teater i København har Aamanns Replik åbnet en smuk restaurant i lobbyområdet. Her kan du nyde Aamanns berømte smørrebrød og danske retter, som har fået et moderne twist og en smagsmæssig overhaling. Dørene til restauranten er åbne for teatergæster og dem, der ønsker en smag af Danmark, mens du kan beundre den vidunderlige vandudsigt omkring Skuespilhuset. Velkommen til Omans svar. En replika i Oman er placeret i Skuespilhuset på Ophelia Prade Theatre Royal. Adam Aamann er manden bag Aamanns Replik, og det er ikke uden grund, at "Kongen af ​​Sandwich" Adam Aamann ofte bliver nævnt. Aamanns driver flere restauranter i København, som alle byder på sæsonbetonede råvarer af høj kvalitet, økologiske og lækre retter. Åbning for første gang i sensommeren 2021, er Aamanns Repliks ambition at skabe enkle retter med unikke smags- og teksturkombinationer, tilberedt med sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter. Derudover er Aamanns Replik indehaver af Økologisk Spisemærke Sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af restaurantens råvarer og drikkevarer er økologiske.Hvad er dit eget romfad hos Trolden Destilleri?

Rom er ikke kun den piratdrik, som pirater fylder, hver gang de læsser i havn. Rom er perfekt til landkrabber såvel som søpindsvin, så sæt den sammen med dine egne romretter, og du er klar til at fylde dine glas op for venner og familie. Mente du råbe eller skåle? dette er dit valg. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.