Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Kroens menu hos Strandmøllekroen

Kroens menu hos Strandmøllekroen

Besøg Strandmøllekroen og oplev historiens skønhed og enestående madoplevelser i naturskønne omgivelser. Kroen, der daterer sig tilbage til 1811, byder på en tidløs atmosfære, hvor fortid og nutid smelter sammen. Nyd gastronomiske kunstværker, der ikke kun smager fantastisk, men også ser fantastiske ud. Slap af i hyggelige omgivelser og lad historien føles levende i dette unikke sted.


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Masterchef 2016 vinder Karoline Trier inviterer til pølsekursus for børn og voksne. Et underholdende kursus, som alle kan tage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen flaske gin fra bunden på BeGin's Gin School til en god aften i skolen. Læs mere og book her Book selv oplevelsen eller køb et gavekort til en du holder af.


Smag dansk øl hos Dammbergs Ølmagasin

Smag dansk øl hos Dammbergs Ølmagasin

Dyk ned i dansk ølkultur og oplev 5 unikke øl fra danske producenter hos Dammbergs Ølmagasin. Udforsk historien bag hver tår og lær om brygningsprocessen. Tag også del i sjove quizer og hyggelige events i hjertet af København. Hos os hylder vi Danmarks råvarer og dygtige ølleverandører. Kom og deltag i hyldesten til dansk øl. Velkommen hos Dammbergs Ølmagasin.


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er kroens menu hos Strandmøllekroen?

Strandmøllekroen er en historisk perle beliggende i det naturskønne område ved Klampenborg. Kroen, som har været placeret her siden 1811, er omgivet af naturen og ligger ved enden af kærlighedsstien. Her kan du opleve en tidløs atmosfære, hvor fortid og nutid smelter sammen. På Strandmøllekroen kan du nyde en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Forretterne deles i fællesskab, og hovedretterne præsenteres som små kunstværker på tallerkenen. Hver mundfuld er en nydelse for både øjet og smagsløgene. Aftenserveringen på Strandmøllekroen er noget særligt. Her kan du slappe af og nyde et glas bobler i hyggelige og uformelle omgivelser. Kroen er indrettet efter moderne principper, samtidig med at der er stor respekt for det gamle hus. Dette giver dig en helt unik oplevelse, hvor historien føles levende. Besøg Strandmøllekroen og lad dig forføre af den smukke natur, den historiske atmosfære og den sublime madoplevelse. Det er en perle, der er værd at opleve.Hvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er lav din egen gin hos Ginbutikken?

Har du en interessant idé til at lave din egen gin fra bunden? Gin School er stedet at tage hen. Her kan du lave din egen unikke gin under kyndig vejledning af Ginskolens eksperter. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen, og deres gins har gennem tiden vundet adskillige internationale medaljer. Du skal selv destillere det, tilføje botanicals og hælde lækre dråber på flasker. Du får din egen lille destillationsenhed. Denne oplevelse kan nydes alene eller sammen med andre ginelskere. Som en del af oplevelsen bliver du også nødt til at prøve gin-udviklinger undervejs. En meget sjov og lærerig oplevelse for alle, der elsker gin og gode stunder. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er smag dansk øl hos Dammbergs Ølmagasin?

Dyk ned i dansk ølkultur med Dammbergs Ølmagasin. Her kan du opleve smagen af Danmark gennem 5 unikke øl fra danske producenter. Kom med på en rejse, hvor vi udforsker historien bag hver tår og dykker ned i brygningsprocessen. Slutteligt kan du udfordre dig selv med en sjov quiz. Dammbergs Ølmagasin er beliggende på Nørrebrogade i hjertet af København. Her møder du Mikkel, en sand ølentusiast, der elsker at dele sin kærlighed til øl. Mikkel har skabt en stemningsfuld ølbar, hvor der hver uge afholdes hyggelige events med fokus på danske specialøl, cidere og vine. Gennem Dammbergs Ølmagasin stræber Mikkel efter at hylde Danmarks udsøgte råvarer og de dygtige leverandører inden for dansk bryggeri. Så kom og tag del i denne hyldest til håndværket bag danske øl. Vores ølentusiaster ser frem til at byde dig velkommen.Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.