Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård

Dansk vin har vundet indpas på vinmarkedet, og Lindely Vingård er med helt i front. Tag turen rundt på vingården og kom tæt på produktionen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Brunch & bobler hos Restaurant Loftet

Brunch & bobler hos Restaurant Loftet

Begynd lørdagen med manér på Restaurant Loftet, hvor deres populære brunch med bobler venter jer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Weekendbrunch på Skovmøllen

Weekendbrunch på Skovmøllen

En af de bedste brunch i Aarhus får du på Skovmøllen ved Moesgård. Her fås deres brunch med kaffe, te & juice ad libitum samt 1 glas bobler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Overdådig skaldyrsbuffet, og en uformel aften med hagesmæk, krabbehammer, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og bobler ad libitum. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er oplev en dansk vingård hos Lindely Vingård?

Et besøg på Lindely Vingård giver dig en spændende introduktion til vindyrkning i Danmark, som vitterligt kan levere kvalitetsvine. Lindelys vinmagere vil tage dig med på en rundtur i den smukke vingård, hvor de introducerer dig til de forskellige druesorter, der dyrkes i vingården, samt vejret, klimaet og jordbundsforholdene, der påvirker planterne. Så er det tid til en rundvisning i den topmoderne vingård og en afsluttende vinsmagning, hvor der også er lidt mad at spise. LINDELY driver en af ​​de største og smukkest beliggende vinmarker i Danmark og har som mål at producere danske vine af høj kvalitet og var en af ​​pionererne, da vindyrkningen begyndte at komme ind i Danmark. Med sine 6 hektar og 14.500 vinstokke producerer den især Solaris og Rondo sorter, som har særligt gode forhold i det danske klima.Hvad er flødebollekursus hos Odense Chokoladehus?

Fra Reykjavik til Odense er flødebolle en favorit i store dele af verden, men selvom navnet flødebolle lyder dansk, har opskriften på denne lille konfektkage fundet vej til Danmark fra Amerika. For flødebrød er ikke en dansk opfindelse, selvom det har været fast inventar på danske kageborde i over 100 år. Det smager så godt, og navnet snyder lidt, da der helt sikkert vil være en brioche en gang imellem på menuen. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade værdsætter håndværket bag sin chokolade, som ikke er lavet på samlebånd, men formet og formet i hånden ved at arbejde med råvarer, som er drivkraften bag virksomheden.Hvad er brunch & bobler hos Restaurant Loftet?

Lørdagen starter med stor stil på restauranten Loftet, hvor en 16-retters småretters brunch og afslappet mousserende vin venter. Al mad kommer på bordet, det er en god mulighed for at hygge sig med en, du måske har savnet. Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er weekendbrunch på Skovmøllen?

I skoven ved Moesgaard ligger den idylliske Skovmølle, der har fungeret som hotel siden 1800-tallet. Her kan du nyde en af ​​de bedste weekendbruncher i Aarhus og kombinere det med en tur i skoven, zoo, strand mm. Du vil nyde de bedste råvarer. Saft fra Karensminde, pølse og skinke fra vores venner fra Nørre Søby og Troldgaarden. Så sæt dig trygt ved bordet og brug et par timer med gode venner i Skovmøllen. Beliggende i skoven ved Moesgård har Skovmølle stillet tørsten hos forbipasserende siden 1800-tallet. I køkkenet fortolkes klassiske retter i en nutidig stil efter tidens smagsløg. Skovmøllen samarbejder med lokale råvareproducenter for at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse.Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.