Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Københavns destillerier slår dørene op for en 1,5 times ginsmagning og rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - alt i det centrale København inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kroens menu hos Strandmøllekroen

Kroens menu hos Strandmøllekroen

Besøg Strandmøllekroen og oplev historiens skønhed og enestående madoplevelser i naturskønne omgivelser. Kroen, der daterer sig tilbage til 1811, byder på en tidløs atmosfære, hvor fortid og nutid smelter sammen. Nyd gastronomiske kunstværker, der ikke kun smager fantastisk, men også ser fantastiske ud. Slap af i hyggelige omgivelser og lad historien føles levende i dette unikke sted.


Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er ginsmagning hos Copenhagen Distillery?

Københavns vingårde eksperimenterer med smag, design, former og farver, fordi det ikke kun er ganen, der skal underholdes, men også øjne, ører, næse og hænder. Sagt på en anden måde, her er hele sansepaletten aktiveret. På destilleriet udvikles der hele tiden nye smagsvarianter, og der bliver designet nye flasker, der forvandler oplevelsen af ​​gin, whisky, likør og gin til en helt ny, hver gang du løfter glasset til munden. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.Hvad er kroens menu hos Strandmøllekroen?

Strandmøllekroen er en historisk perle beliggende i det naturskønne område ved Klampenborg. Kroen, som har været placeret her siden 1811, er omgivet af naturen og ligger ved enden af kærlighedsstien. Her kan du opleve en tidløs atmosfære, hvor fortid og nutid smelter sammen. På Strandmøllekroen kan du nyde en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige. Forretterne deles i fællesskab, og hovedretterne præsenteres som små kunstværker på tallerkenen. Hver mundfuld er en nydelse for både øjet og smagsløgene. Aftenserveringen på Strandmøllekroen er noget særligt. Her kan du slappe af og nyde et glas bobler i hyggelige og uformelle omgivelser. Kroen er indrettet efter moderne principper, samtidig med at der er stor respekt for det gamle hus. Dette giver dig en helt unik oplevelse, hvor historien føles levende. Besøg Strandmøllekroen og lad dig forføre af den smukke natur, den historiske atmosfære og den sublime madoplevelse. Det er en perle, der er værd at opleve.Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.