Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Nyd en aften sammen i ginnens tegn. Smag 3 forskellige Gin & Tonic og sæt tænderne i en lækker tapasanretning, når sulten presser sig på. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 425 kr.

Se tilbudet


Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Tag med på en cykeltur i Nationalpark Mols, hvor der skal smages på de lokale råvarer. En god oplevelse til dig, der elsker MTB & gastronomi Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Whiskysmagning hos SmagFørst

Whiskysmagning hos SmagFørst

Alle kan være med, når SmagFørst tager jer med ind i whiskyens verden. Nyd en aften med whiskysmagning, fortællinger og et godt grin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

En grønnere hverdag hos CPH Cooking Class

Kom med en tur i køkkenet og få ny inspiration til lækre vegetariske retter med fokus på nye sammensætninger af årstidens friske grøntsager Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn?

Nyd en eftermiddag eller aften i ginens ånd på Two Socks. Den rustikke, men alligevel charmerende bar åbner dørene for de gin-elskende gæster, der kan lide at smage sofistikeret og have det godt. Når sulten melder sig, vil Copenhagen Gin Bar servere dig et bredt udvalg af lækre gins og tonics samt lette tapas. Det hele foregår på Christianshavn, hjemsted for Christiania, Vor Frelsers Kirke, Det Kongelige Operahus og andre kulturelle perler i København. Det perfekte pitstop eller afslutning på dagen i København. Two Socks Christianshavn ligger på hjørnet af Sankt Annæ Gade og Wildersgade i København. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter?

Selvom bjerge ikke skal tages bogstaveligt, ruller mountainbikes trods alt ikke op ad bakker, når istidslandskabet folder sig ud under Mols Bjerges pedaler. Heldigvis er der korte pauser undervejs, både klatrere og sprintere kan slukke tørsten og gøre alle energireserverne klar til næste etape. Turen går gennem Morse National Park med nogle pauser undervejs for at lære lokale elskere at kende, smage deres mad og lære mere om områdets særlige natur. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.Hvad er whiskysmagning hos SmagFørst?

Om whiskyen har været i glasset før er ligegyldigt her. Alle kan være med, når Smag Først tager dig med på en rejse gennem whiskyens verden. Du vil smage 6 varianter med forskellige smag og regioner. Især Scotch hældes i glasset, men smagningen går også ud i den store verden, hvor whiskyen trives sundest. På et øjeblik hører du historier om forskellige smagsvarianter, og der er stadig tid til et godt grin og en god snak rundt om bordet. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er en grønnere hverdag hos CPH Cooking Class?

Kunne du tænke dig at spise lidt mere grønt i din hverdag uden at skulle vende det hele på hovedet? CPHs madlavningskurser tager dig med på en rundtur i køkkenet og introducerer dig til lækre vegetarretter, med fokus på årstidens skiftende muligheder. Alle tips og tricks kan så tages med hjem og bruges eller forklares efter din smag. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.