Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Nyd et udvalg af gins og tonics og en lækker 3-retters gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Macaronkursus hos Frédéric Terrible

Macaronkursus hos Frédéric Terrible

En macarontime med en fransk dessertkok er en lærerig, sjov og lækker oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - alt i det centrale København inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Aftenmenu hos The Vietnamese

Aftenmenu hos The Vietnamese

En vietnamesisk udflugt med vietnamesere i det centrale København. Vælg mellem deres smagsmenu eller dagens menu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Glamping med udsigt hos Kattholt

Glamping med udsigt hos Kattholt

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Overnat i en smuk glampinghytte med en betagende udsigt. Tilkøb spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet, udforsk den magiske eventyrsti eller slap af på jeres private terrasse. Sluk telefonerne, nyd naturen og oplev den unikke ro og atmosfære hos Kattholt Glamping.


Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er macaronkursus hos Frédéric Terrible?

Når du slentrer ned ad Paris' boulevarder, er det umuligt ikke at se små wienerbrødskager, når du passerer de store vinduer i et konditori. Macarons er ikke at gå glip af. Der er en helt specifik grund til at gøre dette, da denne ikoniske lille kage har imponeret mange med sin vidunderlige smag, og når du først har fået en interesse for macarons, er det bedst at forstå, hvad der ligger bag kagehemmeligheden. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har markeret sig i nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig for at få et stykke fransk hjem i dit køkken.Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.Hvad er aftenmenu hos The Vietnamese?

Kan du tage en kort tur til Vietnam uden at forlade dansk jord? Hvis denne rejse går til vietnamesisk i København, må svaret være ja. Din rejse begynder med et forfriskende glas Cava Rosé, inden du går ind i deres lækre smagsmenu eller dagens menu. Her kan du forvente at blive overrasket over det vietnamesiske køkkens unikke smagskombinationer og delikatesser. Velkommen til Vietnam. Vietnameserne i København slog dørene op for første gang i 2017. Brødrene Vinh Hien Do og Duc Huy Do står bagerst i restauranten, de har en helt særlig kærlighed til Vietnam, hvilket er tydeligt, så snart man træder ind. Menuen er inspireret af gamle familieopskrifter fra det vietnamesiske køkken kombineret med nye fortolkninger. Vietnamesisk er kendt for at være en af ​​de bedste asiatiske restauranter i byen.Hvad er glamping med udsigt hos Kattholt?

Tag på et unikt eventyr hos Kattholt Glamping nær Viborg. Her venter en oase af enkelhed, natur og kreativitet. Overnat i en smuk glampinghytte med en udsigt, der får hjertet til at banke. Hytten ligger ved siden af markerne og giver jer den bedste udsigt hele dagen. Under jeres ophold kan I tilkøbe spændende aktiviteter som SUP eller keramikværkstedet. I kan også udforske den magiske eventyrsti eller bare slappe af på jeres private terrasse med et glas vin og en god bog. Det er tid til at slukke telefonerne, tage til Kattholt og nyde to dage med fred og hygge midt i naturen. Kattholt Glamping nær Viborg er et sted, hvor der hersker en helt særlig stemning. Nørreådalen, det rige dyreliv og de betagende naturomgivelser skaber en unik ro og atmosfære. Lars og Mulle har skabt et sted, hvor hver en lille detalje er kræset for. Alt er tegnet, formet og bygget af dem selv og deres venner. Det er et sted med charme og personlighed, hvor der er plads til de skæve tanker og højt til himlen. Her oplever I konceptet om simpelt liv, hvor det uperfekte er helt perfekt, og roen mætter sjælen.