Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Nyd et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard, når de byder inden for til 5-retters gourmetmenu - inspireret fra Nationalpark Thy. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,796 kr.

Se tilbudet


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Træd indenfor hos Restaurant Carl Nielsen. Her kan du sætte tænderne i deres hjemmelavede kvalitets smørrebrød serveret med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Smag & Natur i Skjern Enge

Smag & Natur i Skjern Enge

Cykeltur i Skjern Enge med morgenkaffe, frokosttapas med lokale specialiteter og drikke. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 649 kr.

Se tilbudet


Cocktailkursus hos Gedulgt

Cocktailkursus hos Gedulgt

Tag på et cocktailkursus i Aarhus & lær, hvordan du mikser lækre drinks. Kurset afholdes på den kendte cocktailbar Gedulgt i Aarhus C. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 345 kr.

Se tilbudet


Baristakursus hos Street Coffee

Baristakursus hos Street Coffee

Kom med på et baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne og bliv en rigtig hjemme barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Hvad er gourmetophold på Hotel Thinggaard?

Kokken på Hotel Thinggaard finder middagsinspiration i baghaven. Men det er ikke en hvilken som helst baggård, kokken går rundt i, da stauder og små stenbede er afløst af vild, uberørt og blæsende natur. Når baghaven er Nationalpark Thy, er det hardcore havearbejde, men på den anden side har råvaren den saft og styrke, som Thy smager helt specielt. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at køkkenet på Hotel Thinggaard henter sine råvarer fra Limfjordslandet, og som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors" samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet. .Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.Hvad er smag & Natur i Skjern Enge?

Tag med os på en comfort food tur på cykel. Forkæl dine smagsløg og få en god historie fra producenterne. Du vil opleve mad, bæredygtighed, økologi og pirrende smagsoplevelser med særlige kurser. Laksefiskeri i verdensklasse, sande historier, prisvindende whisky, friske fortolkninger af dansk gin og tapas fra hav, fjorde og enge er ingredienserne til en uforglemmelig dag. I kan ride i grupper fra det ene sted til det andet og opleve den vestjyske naturskønhed. Medbring din egen cykel - eller lej en hos Skjern. Rejseplanen mellem madturens 6 stop er ca. 21 km. Kører du tilbage til centrum af Skjern efter sidste stop, er den samlede distance ca. 28 km. Det er også en god oplevelse, hvis du hellere vil køre selv fra et sted til et andet. Skjern Enge-klyngen består af 5 lokale fødevarevirksomheder: Laksens Hus, Aanumgaard, Lowlands Denmark, Stauning Whisky og Hotel Skjern. Sammen arrangerer vi smagfulde og naturoplevede ture i Skjern Enge.Hvad er cocktailkursus hos Gedulgt?

Det ligner en almindelig baghave. Du kender den der bulede bycykel, en fuld papbeholder og en miavende kat i hjørnet. Bare drejningen bag døren - ja, den derovre - er en af ​​de bedste barer i byen. Hvis du ikke vidste det, er det bare ikke synligt, men skjult bag døren er et cocktaillaboratorium, hvor bartendere konstant forsker i at udvikle nye cocktails og holde gamle traditioner i live. Nu kan du se, hvordan de gjorde det. Så træd ind i en verden af ​​flydende væsker, der, når de blandes på den rigtige måde, er en eksplosivt lækker cocktail. Gedulgt er kendt som den "hemmelige cocktailbar" i hjertet af Aarhus. Det kan være svært at finde, men når du gør det, er lækre drinks garanteret. Professionelle bartendere forstår at blande ingredienser, og der er plads til både klassiske og spændende nyfortolkninger.Hvad er baristakursus hos Street Coffee?

En god barista kan sit håndværk, og nu kan du forstå, hvordan det er bag en super god kop kaffe. Udgangspunktet er espresso, du skal lære at skabe en god smag i mælken, mens du damper, og så kan du få hældefærdighederne og grundmønstrene til at få tungen til at fungere. Men nu skal det være hænder, der skaber resultater, og uanset hvor succesfuld du er på banen, så kommer du hjem med viden om, hvordan du fremover laver en god kop kaffe. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil