Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmetoplevelse hos Pondus

Gourmetoplevelse hos Pondus

Hos Pondus inviteres du indenfor i hyggelige omgivelser til en smagfuld madoplevelse, hvor økologi og lokale råvarer er omdrejningspunktet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra det Sydfynske Øhav. Tilberedning af maden foregår over bål og i rygeovn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Whiskysmagning hos Braunstein

Whiskysmagning hos Braunstein

En unik Whiskysmagning hos det anerkendte destilleri, Braunstein. Den perfekte oplevelse til whiskyelskere. Giv også oplevelsen som gave. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Ærlig mad, lokale råvarer og store smagsoplevelser er essensen af Restaurant Madværket. Vælg en menu bestående af 4, 3 eller 2 retter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee, hvor der arbejdes med espresso, mælkesteamning og formalingsmetoder. Baristakurset er din vej til god kaffe Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er gourmetoplevelse hos Pondus?

Komfort, økologi og høj kvalitet er essensen af ​​Pondus fra Aarhus Å. Pondus er lillebror til Restaurant Substans, så hav store forhåbninger til madoplevelsen. Heldigvis opfylder Pondus disse forventninger perfekt. I uformelle og rustikke rammer kan du nyde en lækker middag sammensat af økologiske råvarer. Selvom priserne er fornuftige, er standarden på maden høj, da kokkene her ikke går på kompromis med kvalitet eller smagsoplevelse. Michelin-guiden tildelte Pondus en "Bib Gourmand". Hos Michelin betyder det, at køkkenet tilbyder mad af høj kvalitet til gode priser. Pondus er en dansk økologisk bistro i hjertet af Aarhus. Selvom bistroen ligger lige ud til livlige Aarhus Å, vil du opleve, at travlheden her ikke forringer den hyggelige og afslappede atmosfære, du finder indenfor. Derudover har Pondus Silver Organic Dining Label, hvilket betyder, at 60-90% af restaurantens mad og vin er økologisk.Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.Hvad er whiskysmagning hos Braunstein?

Whisky er ikke en dansk opfindelse og nok de færreste forbinder Danmark med den hævdvundne whiskytradition. Mange trækker måske mere mod Vesten, hvor skotterne har en århundreder gammel tradition for whiskydestillering. Selvom skotsk whisky er en sværvægter i whiskykategorien, har Braunstein formået at opfylde den danske whiskydrøm og åbner nu døren til malt-, mos- og egetræsfade-verdenen. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret, og de bedste råvarer kombineres for at udvikle spændende nye smagsvarianter. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er middagsoplevelse hos Restaurant Madværket?

På Værket Musik og Teaters område kan du nyde en aften med fransk og nordisk køkken. Her tilberedes alle retter fra bunden med årstidens råvarer, og en kærlighed til mad løber gennem hver ret. Restauratør Christian Haun Enoch står klar til at byde dig velkommen og vil gøre sit bedste for at give dig en samlet oplevelse, der overgår forventningerne. Velkommen til Madværket Restaurant. Christian Haun Enoch er tidligere deltager i madprogrammet MasterChef og manden bag Randers restaurant Madværket. Restauranten ligger i det gamle kraftværk i Landrus, bedre kendt som Landruthernes værk. Værket er i dag et musik- og teaterhjem, hvor folk hver dag samles til en aften med underholdning, teater, musik eller en lækker oplevelse på Værkets restaurant Madværket. Her kan du nyde autentisk mad, lokale råvarer og en skøn smagsoplevelse i en fusion af fransk og nordisk køkken.Hvad er baristakursus hos Kontra Coffee?

Slut dig til os på den anden side af kaffebarens disk for en vandoverførsel til en hyggelig barista-time. Her lærer du om at brygge espresso og dampet mælk og lære om de grundlæggende teknikker bag latte-kunsten. Du får praktisk og teoretisk viden, som du kan bruge, når du bruger en espressomaskine derhjemme. Kurset bruger forskellige parametre, der er med til at definere og lave espresso. Du vil prøve de grundlæggende funktioner i stamping, maling, maling, espressomaskine og til sidst dampning og hældning af mælk. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.