Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Guidet øltur i København med Cph:cool

Guidet øltur i København med Cph:cool

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 400 kr.

Se tilbudet


Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Vin & Tapas hos S'vineriet Odense

Smag jer igennem forskellige vine fra hele verdenen hos S'vineriet Odense, mens I nyder en lækker tapas Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 475 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning hos SmagFørst

Ginsmagning hos SmagFørst

Hvis du elsker gin, så er vi sikre på, at en ginsmagning hos SmagFørst er noget for dig. Her skal du smage på mange forskellige slags gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Træd indenfor hos Restaurant Carl Nielsen. Her kan du sætte tænderne i deres hjemmelavede kvalitets smørrebrød serveret med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 295 kr.

Se tilbudet


Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Hos ISSEI Copenhagen skal I opleve en fusion mellem det japanske og peruvianske køkken. Nyd 8 serveringer sammensat af køkkenchefen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 480 kr.

Se tilbudet


Hvad er guidet øltur i København med Cph:cool?

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Undervejs vil din entusiastiske guide fortælle dig om de mange forandringer, byen har set gennem tiden. Derudover besøger du tre nøje udvalgte restauranter, en traditionel brun bistro og to danske mikroølforhandlere. Du kan smage tre forskellige typer øl: en traditionel og to overraskelser. Undervejs introduceres øltyper samt historier om ølproduktion, ølhistorie og historier om store og små bryggerier. hurra! Siden 2005 har Cph:cool samlet historier om arkitektur, design og madkultur med De nyeste trends og tiltag i byen. Guider er uddannet og har stort kendskab til København, og Cph:cool ser frem til at vise dig et nyt perspektiv på byen.Hvad er vin & Tapas hos S'vineriet Odense?

Kom med til en vinsmagning på S'vineriet Vinapotek i Odense. Her vil dygtige sommelierer stå klar til at fortælle om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Her vil du smage gode vine fra hele verden, og du vil hurtigt opdage, at både smag og lugt påvirker måden, vine vurderes på. Der serveres lette og velsmagende snacks med vin, så du ikke går derfra på tom mave. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.Hvad er ginsmagning hos SmagFørst?

Gin & Tonic har bidt sig fast i mange danskeres hjerter, og ingredienserne er nu en fast del af enhver selvværdsbar. Desværre er der også mange mennesker, der ikke ved, hvor stor den faktiske forskel er på forskellige gins og tonics. Mange ginelskere tror endda, at når man taler om whisky, rom og cognac, er der så mange smagsvarianter. Ryste eller stirre? Resten er op til dig. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.Hvad er omakase menu på ISSEI Copenhagen?

Hos ISSEI Copenhagen vil du opleve en fusion af japansk og peruviansk køkken. Her kombineres frisk japansk fisk med sydamerikanske kartofler, majs, lime og chilipeber. En smagskombination, deraf navnet Nikkei. I ægte omakase-stil sørger kokken for at bringe dig det bedste fra krydsfeltet mellem to kulturer. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette og nyde din smagsrejse. Alle retter er ledsaget af en kort introduktion, så du kan forlade ISSEI København med både viden og en rigere smagsoplevelse. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger på første sal i det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.