Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans byder indenfor til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der løbende varierer efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Hos Restaurant ARK i København kan I sammen nyde 9 unikke plantebaserede serveringer med tilhørende vinmenu eller alkoholfri parring. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,595 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Vil I lære at lave jeres egne flødeboller med en sprød bund, cremet skum og en knasende chokoladeovertræk - Så kig her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn

Nyd en aften sammen i ginnens tegn. Smag 3 forskellige Gin & Tonic og sæt tænderne i en lækker tapasanretning, når sulten presser sig på. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 425 kr.

Se tilbudet


Whiskysmagning hos SmagFørst

Whiskysmagning hos SmagFørst

Alle kan være med, når SmagFørst tager jer med ind i whiskyens verden. Nyd en aften med whiskysmagning, fortællinger og et godt grin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.Hvad er vegansk gourmet hos Restaurant ARK?

Restaurant ARK brænder for at kombinere bæredygtighed med en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis er baseret på en nulspild-mentalitet, og menuen består af sæsonbestemte og lokale råvarer. Interiøret du finder indenfor er sammensat af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene kommer fra små europæiske vinmarker og er næsten alle 100 % økologiske. Restaurant ARK ville bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept ønskede de at tilskynde folk til at spise mindre kød og dermed reducere påvirkningen af ​​miljøet. Gå sammen og opdag deres lækre menu for at overbevise dig. Velkommen til restaurant ARK. Med anbefalinger i Michelin-guiden er Restaurant ARK drevet af bæredygtige koncepter, og næsten alt på menuen er hjemmelavet og hentet fra lokale leverandører. Restaurant ARK er blevet anerkendt med en "Grøn Michelin-stjerne", en pris, der gives til restauranter med særligt fokus på bæredygtighed. Restaurant ARK er desuden medejer af Funga Farm, Danmarks eneste lokale økologiske urbane svampefarm. Sidst men ikke mindst fik restauranten topkarakter i 360°EAT-guiden, som hylder pionererne og pionererne inden for det moderne køkken.Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Christianshavn?

Nyd en eftermiddag eller aften i ginens ånd på Two Socks. Den rustikke, men alligevel charmerende bar åbner dørene for de gin-elskende gæster, der kan lide at smage sofistikeret og have det godt. Når sulten melder sig, vil Copenhagen Gin Bar servere dig et bredt udvalg af lækre gins og tonics samt lette tapas. Det hele foregår på Christianshavn, hjemsted for Christiania, Vor Frelsers Kirke, Det Kongelige Operahus og andre kulturelle perler i København. Det perfekte pitstop eller afslutning på dagen i København. Two Socks Christianshavn ligger på hjørnet af Sankt Annæ Gade og Wildersgade i København. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er whiskysmagning hos SmagFørst?

Om whiskyen har været i glasset før er ligegyldigt her. Alle kan være med, når Smag Først tager dig med på en rejse gennem whiskyens verden. Du vil smage 6 varianter med forskellige smag og regioner. Især Scotch hældes i glasset, men smagningen går også ud i den store verden, hvor whiskyen trives sundest. På et øjeblik hører du historier om forskellige smagsvarianter, og der er stadig tid til et godt grin og en god snak rundt om bordet. Smag Først har mange års erfaring med forskellige vinsmagninger og har siden 2009 formidlet deres viden om vin og spiritus til virksomheder og private. Personalet har hver deres interesse for et bestemt område, så de har mulighed for at formidle viden og entusiasme, så du kan fange alle nuancerne under din smagning.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil