Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Hummerjagt og RIB sejlads med IntoBlue

Hummerjagt og RIB sejlads med IntoBlue

Tag med IntoBlue på en unik oplevelse i Limfjordens spisekammer efter de store Limfjordshummere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,425 kr.

Se tilbudet


Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

Tap & smag din egen whisky hos Braunstein

På oplevelsen får du 60 minutters whiskysmagning med fortællinger om de forskellige whiskyer, ingredienser, produktionen og historien bag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Sushikursus hos Restaurant Soya

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I sammen nyde en frokost hos Restaurant loftet. Smag 3 valgfrie smørrebrød med tilhørende drikkevarer i hyggelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands

Rundvisning i destilleriet hos Stauning Whisky, efterfulgt af cocktails og tapas på nabodestilleriet Lowlands. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Hvad er hummerjagt og RIB sejlads med IntoBlue?

Tag med IntoBlue efter Limfjordshummeren til en unik oplevelse i Limfjords spisekammer. Med 135 hestekræfter tager IntoBlues BRIG 610 Navigator dig til nogle af de bedste hummersteder i denne del af Limfjorden, der ikke er let tilgængelige fra land. Efter en introduktion til hummers levesteder, skjulesteder og fisketeknikker, begynder din jagt på de eftertragtede skaldyr. At lokke en hummer ud af en hule kan være en stressende og nervepirrende oplevelse, og det vil tage hårdt på dig undervejs. At give hånd med Reefkongen kommer dog i form af en kæmpe belønning, og så bliver du både en uforglemmelig oplevelse og en rigere fest på samme tid. IntoBlue blev grundlagt af Tore Mogensen, som begyndte at forfølge sine maritime interesser efter mange år i erhvervslivet. IntoBlue tilbyder vand- og vandoplevelser, herunder bådture og havrelaterede oplevelser. IntoBlues fokus er på at give kulinarisk inspirerede oplevelser, historisk og biologisk baggrundsinformation samt et højt serviceniveau for at skabe en helt unik oplevelse til søs.



Hvad er tap & smag din egen whisky hos Braunstein?

Hos Braunstein hjælper dine smagsløg, når du smager en bred vifte af whisky. Du skal smage din yndlingswhisky, og du kan hælde den på flasken og putte proppen i den. Du kan så smage videre hjemme i stuen, og gad vide om gæsterne bliver imponerede, når du serverer den med gyldne dråber fra din helt egen whiskyflaske. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret og spændende nye smagsvarianter udviklet i kombination med de bedste råvarer. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.



Hvad er sushikursus hos Restaurant Soya?

Kan du se forskel på futumaki, hosomaki og uramaki? Eller ved du, hvordan man laver nigiri sushi? Der er nok en grund til, at uddannelsen til sushi-kok er lang og besværlig, da det ikke er let at komme ind i et asiatisk sushi-køkken. Ikke uden hjælp i hvert fald. Så her kommer det! I en sushitime lærer du at samle, rulle, dekorere – og især spise – nigiri, to-rullet, tyndrullet og andre forskellige typer sushi. Restaurant Soya er en traditionel kinesisk-japansk restaurant i Aarhus, baseret på kvalitetsråvarer og høj kvalitet. Restaurant Soya er berømt for sin sushi, og det var også den første sushi- og sushirestaurant i byen.



Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.



Hvad er cocktails & tapas hos Stauning Whisky og Lowlands?

Oplevelsen begynder med en spændende rundvisning i Stowing Distillery, hvor dygtige guider fortæller eventyrlige historier om Stowing whisky. Turen fortsætter i produktionen, hvor du kan komme helt tæt på hver etape af whiskyproduktionen. Tag bagefter til det nærliggende Lowlands Distillery, som producerer gin, snaps og deres egen spirituskategori, Solitary Spirit. Her kan du nyde snacks parret med lækre cocktails indeholdende alkohol produceret i Danmark, mens du lærer om lavlandets historie. Stauning Whisky er en nordisk vingård med smuk skandinavisk arkitektur. Destilleriet blev etableret i 2005 og har siden været toneangivende for whiskyproduktion i Danmark, og værdsat hver whiskys gode smag og kvalitet. De har vundet mange priser, og selv på internationalt plan er Stauening en sværvægter.