Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 165 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus bærer præg af høj kvalitet & god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 149 kr.

Se tilbudet


Middag på Bazaar

Middag på Bazaar

Smag på det mellemøstlige køkken på Dronningens Tværgade i København. Bazaar står klar med et krydret festmåltid og smagfulde cocktails. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Kom med på et Latte Art kursus hos Kontra Coffee og lær de klassiske kaffemotiver og hældeteknikker at kende. En sjov og social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

En inspirerende vinsmagning og rundvisning på den danske vingård Stokkebye ved Nyborg. Smag deres vine og kom med en tur i vinmarken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Hvad er Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus?

Besøg først bryggeriet, hvor duften af ​​malt og gær fylder luften. Her brygges øl i store tanke. Efterhånden som du består forskellige typer øl, kan trangen til smagstesten begynde at vise sig. Turen afsluttes heldigvis med en ølsmagning, så du kan slukke tørsten, mens du smager forskellige øl fra Grauballe Bryghus. Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier, begyndte i 2002 at brygge øl på en forladt landejendom ved Silkeborg. Det brygges stadig i dag, og Grauballe Bryghus' øl har vundet flere priser. Senest var i 2018, hvor bryggere modtog et jubilæumslegat fra Bryggeriforeningen.Hvad er Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus?

Hvis du vil udvide din viden om øl, eller hvis du bare elsker kolde øl og lærerige historier om, hvordan det brygges, er denne ølsmagning oplevelsen for dig. På Løkken Bryghus er intet tilfældigt, da vinbønderne her er med i alle processer. Helt fra begyndelsen, fra kogning, til gæring, lagring og endelig aftapning. Her er håndværket i fokus og maskinen er baggrunden. Det er altså en speciel håndbrygget øl, som du hælder i glasset, mens du smager på det på Løkken-bryggeriet. Løkken Bryghus er et bryggeri beliggende midt i Løkken i Nordjylland, cirka 45 minutters kørsel fra Aalborg. Bryggeriet brygger efter ældgamle håndværkstraditioner - fra udvælgelse af de bedste malt- og humletyper til brygning og aftapning. Løkken Bryghus slår dørene op for nysgerrige gæster til rundvisninger og ølsmagninger på Nordjyllands unikke bryggeri.Hvad er middag på Bazaar?

Stor værdi for pengene på markederne i København. Smagsoplevelsen strækker sig fra Syrien i øst langs Middelhavet til det sydlige Spanien og Marokko i Nordafrika. Du vil støde på en række lækre retter, der er karakteristiske for mellemøstlig madkultur, med cremet hummus, varmt brød, saftige kebab og krydrede grøntsager førende. De fleste retter er velegnede til deling, så du har mulighed for at prøve en række forskellige retter, mens du nyder barens læskende cocktails. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er latte Art kursus hos Kontra Coffee?

I løbet af kurset vil du fordybe dig i kunsten at dampe den perfekte mælk til at lave en latte, og øve dig i at hælde færdigheder, lære hvordan du bedst bruger en kedel og mælk til at skabe smukke mønstre i din kaffe. Du vil støde på tre klassiske mønstre, og måske vil du prøve at tegne en bamse. En sjov aften på Østerbro. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård?

Tag med på en spændende rejse og hør historien om Stokkebye, den danske familieejede vingård, der startede som en barndomsdrøm og nu er en vingård med 17.000 vinstokke og store udviklingsplaner. Undervejs vil du smage prisvindende vine, der er økologisk dyrket i vinmarker og håndplukket for at sikre den bedste kvalitet. Det betyder også, at de optræder på menuerne på nogle af landets førende gourmetrestauranter som Jordnær i Kerteminde, D'Angleterre, Kong Hans, Falsled Kro og Rudolf Mathis. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil