Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Nyd din eftermiddag med en macaron-time, hvor du lærer alle tips og tricks til at lave den perfekte macaron. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det er svært at få chokoladeformen og konsistensen rigtigt, når man kæmper i køkkenet. Tag udfordringen op med denne chokoladeklasse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring. Chokoladetimer kan hjælpe dig med at finde den chokolade, du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Smag forskellige vine fra hele verden på S'vineriet Odense Book selv oplevelsen eller køb den som gavekort til en du holder af.


Pizzakursus med pizzakursus.dk

Pizzakursus med pizzakursus.dk

Lær kunsten at lave perfekte pizzaer derhjemme med vores pizzakursus. Vi guider dig gennem processen, fra valg af mel til tilføjelse af toppings og bagning. Nyd lækre pizzaer undervejs og modtag opskrifter og vejledninger til at fremtrylle dine egne lækre pizzaer derhjemme. Tilmeld dig vores spændende og lærerige kurser i Bjerringbro, kun kort kørsel fra Silkeborg, Randers, Viborg og Aarhus Centrum. Rust dig selv til at bage med selvsikkerhed og sikre fantastiske resultater.


Hvad er macaronkursus hos CPH Cooking Class?

Gør din eftermiddag sødere og sjovere med en lærerig macaron-time. I løbet af kurset lærer du at bage, fylde og dekorere denne sprøde franske lækkerbisken. Du kan også bruge forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du får den så godt, at du endda kan genskabe en anden kreation derhjemme. Det bedste af det hele er, at du får en æske fyldt med lækre hjemmelavede macarons med hjem efter timen. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er vinsmagning hos S'vineriet Odense?

Beliggende i H.C.Andersens barndomshjem og kommende letbane finder du hele Odenses vinbar, S'vineriet Vinapotek. Her vil en dygtig sommelier guide dig gennem en uformel vinsmagning, hvor du lærer om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Du får mulighed for at dykke ned i vinens historie, og dine sanser vil være frie til at smage og dufte en række fine vine. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.Hvad er pizzakursus med pizzakursus.dk?

Er du træt af at kæmpe med at få dine hjemmebagte pizzaer til at være helt perfekte? Eller er du klar til at sige farvel til de færdige dejboller fra supermarkedet og lave din egen fra bunden? Så er vores pizzakursus lige noget for dig. Vi tager dig med ind i pizzaens fortryllende verden, hvor du vil lære at mestre kunsten at lave dine egne delikate pizzaer derhjemme i dit eget køkken. På vores kursus vil du få indsigt i valg af forskellige typer af mel, æltning, hævning og formning af dejen for at opnå den perfekte pizzadej. Vi vil også guide dig gennem processen med at tilføje toppings og bage pizzaen, så den bliver til en himmelsk mundfuld. Undervejs vil der være rig mulighed for at smage på de lækre pizzaer og nyde noget forfriskende at drikke. Efter kurset vil du modtage et hæfte med opskrifter og vejledninger, som du kan tage med hjem og bruge til at fremtrylle dine egne lækre pizzaer. Pizzakursus.dk & Bagekursus.dk afholder spændende og lærerige kurser i Bjerringbro, som ligger kun ca. 30 minutters kørsel fra Silkeborg, Randers og Viborg, samt ca. 1 times kørsel fra Aarhus Centrum. Vi er eksperter i at arbejde med dej, hvad enten det drejer sig om at lave velsmagende pizzaer eller bage lækkert brød. Vores kurser har til formål at ruste dig til at kunne bage i dit eget køkken med selvsikkerhed og sikre fantastiske resultater.