Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Gør din eftermiddag lidt sødere og tag med på macaronkursus, hvor du lærer alle tips og tricks til at kunne lave de perfekte macarons. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Latte Art kursus hos Street Coffee

Latte Art kursus hos Street Coffee

Kom med på et Latte Art kursus hos Street Coffee og lær de basale kaffemotiver og hældeteknikker. En sjov, social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Kursus i sort kaffe hos Street Coffee

Kaffe er ikke bare kaffe. I hvert fald ikke, hvis du spørger Street Coffee og prøver deres kurser. Kom med på deres kaffekursus og lær mere. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 495 kr.

Se tilbudet


Gourmetaften hos Lyng Dal Kro

Gourmetaften hos Lyng Dal Kro

På Lyng Dal Restaurant i Ry kan du for kun 780 kr. få en hyggelig middagsoplevelse for to. Her får du serveret anmelderrost gourmetmad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 970 kr.

Se tilbudet


Middag på Tonys

Middag på Tonys

Tonys er det bedste fra Italien samlet ét sted. Sæt tænderne i en lang række af Italienske, delevenlige retter, der passer til enhver smag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Hvad er macaronkursus hos CPH Cooking Class?

Gør din eftermiddag sødere og sjovere med en lærerig macaron-time. I løbet af kurset lærer du at bage, fylde og dekorere denne sprøde franske lækkerbisken. Du kan også bruge forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du får den så godt, at du endda kan genskabe en anden kreation derhjemme. Det bedste af det hele er, at du får en æske fyldt med lækre hjemmelavede macarons med hjem efter timen. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er latte Art kursus hos Street Coffee?

Du sidder på en kaffebar utallige gange. Du kiggede også ned på det kaffekrus, du leverede, og fik din barista til lydløst at anerkende emnet, hvilket gjorde din kaffeoplevelse lidt bedre. Det, de finder på, er normalt en smule interessant, og du kan undre dig over, hvor meget tid de brugte på at lære det elegante håndværk. Nu skal du selv lære på Street Coffee, hvor du lærer at dampe mælk ordentligt, lære skænkefærdigheder og spille grundmønstre. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal du altid give plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen i kaffebaren, når du besøger en af ​​dem.Hvad er kursus i sort kaffe hos Street Coffee?

Kaffe er ikke bare kaffe. Du har sikkert denne holdning, ligesom mange andre. Men kan du også fortælle nuancerne ved at brygge kaffe? Her kan der være huller i din kaffeviden, ligesom mange andre skal vælge mellem et væld af labels i butikken. Måske køber du altid den samme, fordi det er det nemmeste, men tænkte, at det kunne være sjovt at prøve noget andet en dag. Du tog dette skridt i dag. Smag fra forskellige dele af verden bryder frem, du får dagens største aha-oplevelse, og du kommer hjem med en følelse af at have en sort kaffebælte. Gadekaffe er for alle; sutter og stiletter. Til dem med morgenhår eller skægstubbe. Nøglen er god kaffe, hyggelig atmosfære og hygge. Street Coffee mener, at god kaffe er et håndværk, der skal tages alvorligt. Samtidig skal der altid være plads til "dumme spørgsmål", når du tager deres undervisning eller spørger baristaen på deres kaffebar, når du besøger dem.Hvad er gourmetaften hos Lyng Dal Kro?

Sorte bindingsværk, hvidkalkede vægge og stråtag, det ligner en landlig idyl fra øverste skuffe, og når man træder ind i den familiedrevne restaurant, bliver man straks mødt af en fantastisk stemning og et serviceniveau uden sidestykke. godt fund . Køkkenet er et klassisk dansk landkøkken, men med plads til at eksperimentere og inspirere. Vi selv, og vores gæster efterhånden, er enige: Lyng Dal er virkelig et besøg værd! 4,9/5 stjerner på Google fra over 340 anmeldere. 5/5 stjerner på TripAdvisor. Gæsternes gæstfrihed er et godt pejlemærke for Lindahl Restaurant, et familiedrevet hotel og restaurant. Deres største passion er at skabe kulinariske oplevelser med de fineste råvarer. På Lyng Dal Restaurant kommer ideen fra det klassiske danske køkken, hvor råvarer oftest findes lokalt, hvad enten det er kød fra nærliggende gårde eller krydderurter fra vores egen urtehave.Hvad er middag på Tonys?

Tony er et af de bedste steder i Italien. Forkæl dig selv med en række italienske retter, der passer til enhver smag for at holde dig underholdt. Tonys er Madklubbens bud på en moderne trattoria, med en menu spækket med focaccia, pasta og tiramisu. At besøge Tony's er også en meget social og stemningsfuld oplevelse, da retterne er lavet til at man kan dele ved bordet – så gør det bare ganen oplevelsen mere behagelig. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil