Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag ud på et asiatisk-inspireret eventyr på populære HanzÅ. Restauranter ligger i København, Friedrichsberg og Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus

Guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus

Tag med på en guidet elcykeltur gennem den smukke natur i Midtjylland med Holmely. Nyd udsigten over landskabet ved Den Genfundne Bro og tag en velfortjent pause med forfriskninger. Efter turen venter en spændende ølsmagning hos Olsens Bryghus i Brædstrup. Beliggende tæt på Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Horsens, er Holmely en bæredygtig oase, der tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder. Oplev den smukke natur og skab uforglemmelige minder hos Holmely.


Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagninger og rundvisninger på Løkken Bryghus byder på høj kvalitet og god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

Kan du lide fisk og skaldyr og mad? På Strandmøllekroen i Klampenborg kan du forkæle dig med den bedste fisk og skaldyr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Karoline Trier

Chokoladekursus hos Karoline Trier

Tag på en unik og lærerig chokoladeoplevelse hos Kokkeskolen Karoline Trier. Lær alle de grundlæggende teknikker til at lave den perfekte chokolade med det karakteristiske knæk og skinnende overflade. Smag undervejs på de lækre chokolader og tag dine egne mesterværker med hjem. En oplevelse fyldt med hygge og kreativitet, hvor du kan nyde en kop kaffe og blive ekspert i chokolade.


Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er guidet elcykeltur & ølsmagning med Holmely og Olsens Bryghus?

Oplev den smukke natur i Midtjylland på en guidet elcykeltur med Holmely. Turen starter fra Holmely og fører jer til Den Genfundne Bro, hvor I kan nyde en fantastisk udsigt over landskabet med Gudenåen i horisonten. Efter cirka en times kørsel når I frem til Den Genfundne Bro, hvor I kan tage en velfortjent pause og nyde forfriskninger. Efter pausen fortsætter turen tilbage til Brædstrup, hvor brygmesteren fra Olsens Bryghus venter på at give jer en spændende ølsmagning. Efter ølsmagningen kan I enten vælge at spise i Brædstrup eller tage cyklen tilbage til Holmely. Holmely er beliggende i Brædstrup i Midtjylland, kun 50 minutters kørsel fra Aarhus og tæt på Silkeborg, Skanderborg og Horsens. Holmely er en oase, hvor natur og mennesker mødes. De tilbyder unikke oplevelser og overnatningsmuligheder med fokus på bæredygtighed og respekt for naturen. Kom og oplev den smukke natur og få en uforglemmelig oplevelse hos Holmely.Hvad er Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus?

Hvis du vil udvide din viden om øl, eller hvis du bare elsker kolde øl og lærerige historier om, hvordan det brygges, er denne ølsmagning oplevelsen for dig. På Løkken Bryghus er intet tilfældigt, da vinbønderne her er med i alle processer. Helt fra begyndelsen, fra kogning, til gæring, lagring og endelig aftapning. Her er håndværket i fokus og maskinen er baggrunden. Det er altså en speciel håndbrygget øl, som du hælder i glasset, mens du smager på det på Løkken-bryggeriet. Løkken Bryghus er et bryggeri beliggende midt i Løkken i Nordjylland, cirka 45 minutters kørsel fra Aalborg. Bryggeriet brygger efter ældgamle håndværkstraditioner - fra udvælgelse af de bedste malt- og humletyper til brygning og aftapning. Løkken Bryghus slår dørene op for nysgerrige gæster til rundvisninger og ølsmagninger på Nordjyllands unikke bryggeri.Hvad er fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen?

Strandmøllekroen serverer en solid fiske- og skaldyrsbuffet hver fredag. Gør dig klar i de mest komfortable omgivelser, hvor du kan nyde den lækreste fisk og skaldyr. Der vil altid være en række muligheder, herunder: hummer, krabbekløer, østers, rejer, jomfruhummer, muslinger og meget mere. Spis og drik godt! Strandmøllekroen ligger for enden af ​​Kærlighedsstien i det naturskønne Klampenborg-område og har ligget på hotellet siden 1811. Kroen er indrettet efter moderne principper med respekt for det gamle hus og danner en helt unik indrammet oplevelse.Hvad er chokoladekursus hos Karoline Trier?

Bliv ekspert i chokolade med dette skræddersyede chokoladekursus. Her bliver du introduceret til kakaobønnen og dens forvandling til den lækreste chokolade. Du vil lære alle de grundlæggende teknikker til at temperere chokoladen, så den får det karakteristiske knæk og skinnende overflade. Efter kurset vil du kunne mestre kunsten at lave de mest velsmagende chokolader med det dejligste fyld. Undervejs vil der naturligvis være smagsprøver, og du får mulighed for at tage dine mesterværker med hjem. Det er en unik oplevelse, hvor du både lærer og hygger dig i køkkenet, og der vil også være tid til at nyde en kop kaffe. Kokkeskolen Karoline Trier er dedikeret til at dele deres passion for mad og råvarer, og de arbejder altid med sæsonens bedste ingredienser. Deres mål er at skabe fællesskaber omkring madlavning, både for virksomheder, private og både voksne og børn, så de kan fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.