Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård

Kom med vinbonden på rundtur og til vinsmagning på Guldbæk Vingård. Se de mange vinstokke i markerne og oplev deres moderne vineri. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier

Vinderen af Masterchef 2016, Karoline Trier, inviterer på Hotdogkursus for Børn og Voksne. Et hyggeligt kursus, hvor alle kan være med. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I sammen nyde en frokost hos Restaurant loftet. Smag 3 valgfrie smørrebrød med tilhørende drikkevarer i hyggelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 250 kr.

Se tilbudet


Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart

Kom med på en anderledes sejltur på Odense Å. Et Gin & Tonic Cruise sejler dig op ad åen, mens du sipper til en kølig drink. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 299 kr.

Se tilbudet


Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Douro Wine Bar inviterer indenfor til 2 timers portvinssmagning. Smag 10 forskellige portvine & hør om vindistriktet & portvinens historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Hvad er rundvisning & vinsmagning hos Guldbæk Vingård?

Besøg vinmarker med vinbønder og smag vin på Guldbæk Vingård. Oplev de talrige vinstokke og hør det hårde, men spændende arbejde bag de prisvindende vine. Lær om en vindyrkerfamilies liv i Nordjylland, på godt og ondt. Undervejs lærer du om plantevalg til disse breddegrader, dyrkningsmetoder, produktion fra start til slut – og selvfølgelig smager du flere forskellige vine fra gårdsorter. Guldbæk Vingård ligger i Himmerland, en af ​​de nordligste vinmarker i verden. Vingården er familiedrevet med fire hektar grønne og blå druer, dyrket økologisk med fokus på biodiversitet og bæredygtighedHvad er hotdogkursus for Børn og Voksne hos Karoline Trier?

Pølser står højt på ønskesedlen, når det kommer til madplanlægning for ugen, men hvis det ikke er en daglig tur i pølsevognen, så flyt pølsevognen tilbage til køkkenet - dog en gang imellem. Ælt og smag fyldet, før du fylder pølse, mestr ketchuppen, og kom et skridt tættere på hemmelighederne bag den perfekte hotdog. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er gin & Tonic Cruise hos Odense Aafart?

Et vindstød blæste gennem Monkemos og sendte bølgerne forsigtigt frem og tilbage. Det raslede i trætoppene, lyset flimrede mellem bladene og landede så i den lille båd og gled lydløst hen over vandet. Slap af på en af ​​bådens bænke og nyd en kølig Gin & Tonic, mens du beundrer den grønne natur. Der findes næppe en bedre måde at opleve Odense Å på. Siden 1882 har Odense Aafart været vært for folk, der vil rejse op og ned ad Odense Å. Erfarne kaptajner har mange års erfaring til søs, så du kan være sikker på, at sikkerhed er førsteprioritet. Så du kan forvente en stille tur i smukke omgivelser.Hvad er portvinssmagning hos Douro Wine Bar?

Det er ikke portvinen, der flyder i Douro, men nærheden, da floden løber gennem Portugals Douro-vinområde, hvor portvinsdruerne vokser på de stejle skråninger, der rejser sig fra kanalen. Ligesom vinmarkerne, hvor druerne dyrkes, ofte er flere hundrede år gamle, er traditionerne for portvinfremstilling også det. Hver drue bidrager med sin egen aroma til smagen af ​​portvin, og når mange små druer mødes i flydende form klar til aftapning, begynder magien: duften og smagen af ​​portvin tager dig direkte til vinen Terraced Douro Valley og floden, der flyder vand. Med fokus på vin forsøger Douro Wine Bar at skabe en atmosfære i deres bar, der får dig til at føle, at du sidder med små lokale vinbønder og drikker vin i det sydlige Europa. Kærligheden til Portugal, mad, vin og kultur flyder i den lille bar, hvor den hyggelige atmosfære og den lækre smag af portugisiske vine og specialiteter er i fokus.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil