Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus

Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus bærer præg af høj kvalitet & god smag. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Food Walk i Aarhus

Food Walk i Aarhus

Kom med på en lækker, inspirerende og hyggelig Food Walk, når du, eller en heldig gavemodtager, skal med på en guidet tur rundt i Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Sæt jer til bordet hos Bobo Food Studio i Indre By, København. Her kan I nyde deres Food Experience Menu eller deres Curated Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Cocktails på Bar Next Door

Cocktails på Bar Next Door

Start eller slut aftenen sammen hos Bar Next Door på Vesterbro. Slå jer løs i barkortet og nyd et væld af forskellige cocktails. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er Ølsmagning & Rundvisning på Løkken Bryghus?

Hvis du vil udvide din viden om øl, eller hvis du bare elsker kolde øl og lærerige historier om, hvordan det brygges, er denne ølsmagning oplevelsen for dig. På Løkken Bryghus er intet tilfældigt, da vinbønderne her er med i alle processer. Helt fra begyndelsen, fra kogning, til gæring, lagring og endelig aftapning. Her er håndværket i fokus og maskinen er baggrunden. Det er altså en speciel håndbrygget øl, som du hælder i glasset, mens du smager på det på Løkken-bryggeriet. Løkken Bryghus er et bryggeri beliggende midt i Løkken i Nordjylland, cirka 45 minutters kørsel fra Aalborg. Bryggeriet brygger efter ældgamle håndværkstraditioner - fra udvælgelse af de bedste malt- og humletyper til brygning og aftapning. Løkken Bryghus slår dørene op for nysgerrige gæster til rundvisninger og ølsmagninger på Nordjyllands unikke bryggeri.Hvad er ginsmagning hos Copenhagen Distillery?

Københavns vingårde eksperimenterer med smag, design, former og farver, fordi det ikke kun er ganen, der skal underholdes, men også øjne, ører, næse og hænder. Sagt på en anden måde, her er hele sansepaletten aktiveret. På destilleriet udvikles der hele tiden nye smagsvarianter, og der bliver designet nye flasker, der forvandler oplevelsen af ​​gin, whisky, likør og gin til en helt ny, hver gang du løfter glasset til munden. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er food Walk i Aarhus?

Madkortet udvides konstant, og mens Det Store Fyr er det lyseste og mest roste, er der også masser af små hyggelige steder, hvor man kan nyde et godt måltid eller en kop cremet kaffe. Gå på opdagelse i Aarhus' gader og se, hvad der foregår store og små steder, måske er der en kulinarisk overraskelse gemt et sted i mængden. Foodwalk.dk er et regionalt koncept, der tilbyder guidede madture i Aalborg, Aarhus og København. Her udforsker du forskellige restauranter, delikatessebutikker og caféer, der tager dig gennem alle ganens afkroge, mens du taler om smag, dufte og kombinationer. Foodwalk udvælger omhyggeligt steder at besøge for at sikre høje standarder og smag.Hvad er gourmetmiddag hos Bobo Food Studio?

Uanset hvilken menu du vælger, venter en kulinarisk rejse på dig. Deres Food Experience menu tilbyder dig en komplet kulinarisk oplevelse, inklusive køkkensæder og op til 11 tankevækkende tjenester. Deres udvalgte menu er familievenlig, kreativ og tager dig med på en rundtur i a la carte-menuen. Du kan vælge om du vil nyde alle de unikke retter på én gang eller individuelt om aftenen. Fælles for begge menuer er naturligvis den høje kvalitet og det faktum, at de fleste af råvarerne tilberedes over åben ild, hvilket giver den helt rigtige mængde smag i de innovative retter. Velkommen til Bobo Food Studio og Hotel The Socialist. Bobo Food Studios nye designhotel "Hotel the Socialist, a Tribute Portfolio" i Københavns K indre by. Navnet Bobo kommer fra den franske champagnedrikkende socialistiske Bourgeios-bohémes-bevægelse, som fortsætter filosofien om enkelhed og ærlighed. Med udgangspunkt i principperne for det nye nordiske køkken fokuserer Bobo Food Studio på brugen af ​​økologiske og lokale råvarer i hele menuen.Hvad er cocktails på Bar Next Door?

For en elegant og lækker cocktail kan du aldrig gå galt i denne by. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro, hvis cocktails er på dagsordenen for aftenen, er baren ved siden af ​​det oplagte sted at tage hen. Når dagen nærmer sig enden, starter trendy cocktailbarer deres kreative kreationer, og de har lyst til cocktails som Espresso Martini og Whiskey Sour på marmorbordplader. Slap af på barmenuen i det centrale København og nyd mange forskellige cocktails sammen. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.