Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Pizzakursus med pizzakursus.dk

Pizzakursus med pizzakursus.dk

Lær kunsten at lave perfekte pizzaer derhjemme med vores pizzakursus. Vi guider dig gennem processen, fra valg af mel til tilføjelse af toppings og bagning. Nyd lækre pizzaer undervejs og modtag opskrifter og vejledninger til at fremtrylle dine egne lækre pizzaer derhjemme. Tilmeld dig vores spændende og lærerige kurser i Bjerringbro, kun kort kørsel fra Silkeborg, Randers, Viborg og Aarhus Centrum. Rust dig selv til at bage med selvsikkerhed og sikre fantastiske resultater.


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Nyd en bid japansk mad på Damindra. Menuen omfatter sushi, såsom sashimi, nigiri, Ura ruller og ruller. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Lær om espressomaskiner hos Kontra Coffee

Lær om espressomaskiner hos Kontra Coffee

Drømmer du om at brygge lækker espresso derhjemme? Kontras erfarne personale vil guide og hjælpe dig med at træffe det rette valg af espressomaskine og espressokværn. Vi er et dansk kafferisteri, der arbejder på at højne kvaliteten af kaffe i Danmark. Vi tilbyder også kurser i kaffelære.


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten

Lad dig fortrylle af den vilde natur på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten. Få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe og lær om sankeregler og metoder. Efter turen tilbereder vores erfarne kok en lækker middag med de sankede råvarer. Nyd menuen med en lokal øl og del oplevelser ved bålstedet. Feriecenter Slettestrand byder på en mindeværdig ferieoplevelse for alle.


Hvad er pizzakursus med pizzakursus.dk?

Er du træt af at kæmpe med at få dine hjemmebagte pizzaer til at være helt perfekte? Eller er du klar til at sige farvel til de færdige dejboller fra supermarkedet og lave din egen fra bunden? Så er vores pizzakursus lige noget for dig. Vi tager dig med ind i pizzaens fortryllende verden, hvor du vil lære at mestre kunsten at lave dine egne delikate pizzaer derhjemme i dit eget køkken. På vores kursus vil du få indsigt i valg af forskellige typer af mel, æltning, hævning og formning af dejen for at opnå den perfekte pizzadej. Vi vil også guide dig gennem processen med at tilføje toppings og bage pizzaen, så den bliver til en himmelsk mundfuld. Undervejs vil der være rig mulighed for at smage på de lækre pizzaer og nyde noget forfriskende at drikke. Efter kurset vil du modtage et hæfte med opskrifter og vejledninger, som du kan tage med hjem og bruge til at fremtrylle dine egne lækre pizzaer. Pizzakursus.dk & Bagekursus.dk afholder spændende og lærerige kurser i Bjerringbro, som ligger kun ca. 30 minutters kørsel fra Silkeborg, Randers og Viborg, samt ca. 1 times kørsel fra Aarhus Centrum. Vi er eksperter i at arbejde med dej, hvad enten det drejer sig om at lave velsmagende pizzaer eller bage lækkert brød. Vores kurser har til formål at ruste dig til at kunne bage i dit eget køkken med selvsikkerhed og sikre fantastiske resultater.Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.Hvad er lær om espressomaskiner hos Kontra Coffee?

Drømmer du om at kunne brygge lækker espresso derhjemme, men er du i tvivl om hvilken maskine du skal vælge? Kontras erfarne personale står klar til at guide dig og hjælpe dig med at træffe det rette valg. Vi har mange års erfaring med hjemmeespresso maskiner og kan vejlede dig i forhold til de vigtigste elementer, der udgør en espressomaskine, og hvordan de vil påvirke din hverdag. Vi vil blandt andet diskutere workflow, indstillingsmuligheder og byggekvalitet. Derudover vil vi også gennemgå, hvordan du skal overveje valget af espressokværn i dit samlede espresso-setup og belyse alt fra knivsæt størrelser til omdrejningshastighed. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, hvor vi har en butik på Østerbro samt vores eget risteri på Jernholmen. Vi har eksisteret siden 2005 og arbejder hver dag på at højne kvaliteten af den kaffe, der bliver drukket i Danmark. Hos Kontra Coffee varetager vi alt fra import og ristning af kaffen til salg af maskiner til både professionelle og private. Vi tilbyder også kurser til alle, der ønsker at lære mere om kaffe - og samtidig have det sjovt undervejs.Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.Hvad er sanketur & middag tilberedt af kok ved Jammerbugten?

Tag med på en spændende 3-timers sanketur ved Jammerbugten og oplev den barske og smukke natur. På turen vil I få indsigt i sæsonens spiselige planter og svampe samt lære om sankeregler, habitater, redskaber og metoder. Vi guider jer på en interessant rejse gennem brugen af de vilde råvarer i madlavning, advarer mod giftige forvekslinger og viser jer, hvordan I kan gemme jeres sankede varer til senere brug. Efter sanketuren vender vi tilbage til Madsmedjen, hvor vores erfarne kok vil tilberede en lækker middag med lokale råvarer fra hav, skov og mark. Sanketuren er en vigtig del af denne middag, da vores kok er afhængig af de planter og svampe, I har sanket, for at skabe en unik og autentisk madoplevelse. Nyd den tilberedte menu med en lokal øl foran bålstedet eller ved vores rustikke plankeborde, mens I deler dagens oplevelser, ny viden og indtryk fra sanketuren. Feriecenter Slettestrand er en familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer for alle. Siden 1999 har vi haft fokus på at give vores gæster en god oplevelse, uanset hvilke forudsætninger de kommer med. Naturen omkring Slettestrand i Jammerbugten er vores storslåede ramme, og vores mål er at skabe en mindeværdig ferieoplevelse for alle - uanset om solen skinner eller Vesterhavet bruser.