Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Tag med på et whiskyeventyr. Her får I en rundvisning, fortællinger om whisky, smagsprøver på whisky og økologiske udskæringer af dyr. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Ginsmagning hos Trekantens Bartender

Gin er blevet populært. Nu giver Trekantens Bartender dig mulighed for at finde ud af, hvorfor gin er et hit til denne 3 timers ginsmagning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

I Sydhavnen kan I sammen nyde en aften med vin og tapas. Smag jer igennem 4 unikke vine og vinbarens berømte charcuteri med brød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Nordisk middagsoplevelse hos FEAST

Hos FEAST i Aarhus kan I nyde et overdådigt festmåltid, hvor alt er inkluderet. Smag på sæsonens nordiske råvarer i hyggelige omgivelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er whiskysmagning hos Copenhagen Distillery?

Copenhagen Distillery startede som et whiskydestilleri, og i februar 2020 kom den første whisky på gaden og blev kåret som Årets Danske Whisky i Jim Murrays Whiskybibel. Nu er de klar til at vise hele familien, hvilken stor familie det er. Grundlægger og tidligere brygger Henrik og nuværende brygger hr. Lasse byder velkommen og runder fabrikken, mellem kobberkedler, gæringskar og malterier. Bagefter sætter du dig ned og smager alt fra frisk destilleret spiritus til færdiglavet whisky på flaske. Der vil være brød og mundskyl undervejs for at holde smagsløgene skarpe. Som et twist til smagningen valgte Lasse en tønde, hvor du mod et ekstra gebyr kan fylde din egen flaske. Disse dråber vil ikke blive solgt andre steder. Bagefter er barer og butikker åbne, og der er mulighed for at købe en prøve af Årets Danske Whisky 2021, vores første udgave. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde et hyggeligt selskab. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er ginsmagning hos Trekantens Bartender?

Gin er ikke længere kun den smag, vi forbinder med enebær og gran. I dag er gin-smag udvidet til også at omfatte citrus, havtorn, lyng og mange andre forskellige nuancer, og det er denne bredde af smagsvarianter, der har gjort gin populær i barer igen. Uanset om du allerede er overbevist om, at gin og tonic skal drikkes til andet end malaria, eller hvis du ikke er helt overbevist, vil smagning på gin tage dig ind i en spændende verden af ​​nuancer og farver, der vil udfordre din forståelse af enebær Attituden af gin. Trekantens Bartender giver dig muligheden for at lære hemmelighederne bag de bedste cocktails. Alle bartendere er uddannede og har mange års barerfaring, så du er sikret en god oplevelse. Trekantens Bartender lægger vægt på, at du vil blive mødt med god service og oplevelsen af ​​at efterlade ny viden i din flok.Hvad er Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus?

Besøg først bryggeriet, hvor duften af ​​malt og gær fylder luften. Her brygges øl i store tanke. Efterhånden som du består forskellige typer øl, kan trangen til smagstesten begynde at vise sig. Turen afsluttes heldigvis med en ølsmagning, så du kan slukke tørsten, mens du smager forskellige øl fra Grauballe Bryghus. Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier, begyndte i 2002 at brygge øl på en forladt landejendom ved Silkeborg. Det brygges stadig i dag, og Grauballe Bryghus' øl har vundet flere priser. Senest var i 2018, hvor bryggere modtog et jubilæumslegat fra Bryggeriforeningen.Hvad er vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar?

Sydhavnen siges at rumme den sidste del af Gamle København. En musikerby, en kæde af kolonihaver, fiskerihavne, penthouselejligheder i en imponerende ny havnefront og vidder af grønne områder tillader mangfoldigheden at blomstre. Arbejderboligerne omkranser pladsen, hvor Anker Jørgensen boede hele sit liv, og midt på pladsen ligger Sydhavnens Vinbar. Tapas og vin her er bestemt et besøg værd. Oplev et varmt sted omgivet af vinflasker og en god atmosfære - prøv en række af VinLars egne vine importeret og blandt andet leveret til toprestauranter over hele landet. Skjult bag Sydhavnens rustikke mursten er en funky bar. Sydhavnens Vinbar i København drives af Lars, der har arbejdet med vin siden 1984. Personlig omgang og godt håndværk er vigtige faktorer i Sydhavnens Vinbar. Derfor er alle vine nøje udvalgt med fokus på flaskens indhold og personerne bag vinene. I vinbaren kan du også finde økologiske, økologiske og naturlige vine i et bredt udvalg. Fælles for dem er høj kvalitet og fremragende smag.Hvad er nordisk middagsoplevelse hos FEAST?

Hos FEAST i Aarhus Ø kan du være sikker på, at dine regninger ikke går amok, selvom du her kan forkæle dig med masser af mad og drikke. En aften på FEAST byder på 3 appetitvækkere, serveret ved dit bord som et socialt måltid, og en hovedret tilberedt på den indendørs grill. Skandinaviske og sæsonbestemte ændringer er essensen af ​​FEAST-buffeten, hvor grøntsager, fisk, kød og slik tager smagsoplevelsen til næste niveau. Også drikkevarer og desserter er selvfølgelig en del af festen. Hav en god aften i en uformel og behagelig atmosfære, hvor alle kan være med. FEAST ligger i Pakhusene, Aarhus Ø, tæt på havet og centrum af Aarhus. Som navnet antyder, kan du hos FEAST nyde en sand fest af nordiske og årstidens råvarer. Her kan du nyde hele den kulinariske verden af ​​FEAST på én nat mod en engangsbetaling. Du kan nyde FEASTs specielle signatur Josper-ovn i ro og mag i restaurantens skandinavisk-inspirerede lokale. FEAST er en del af Aarhus Gastronomy MIB og drives af Aarhus-kokken Martin Ib.