Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky

Tag med en tur bag kulisserne i destilleriet hos Mosgaard Whisky. På rundvisningen hører du om produktion og fadlagring af whisky og gin. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 140 kr.

Se tilbudet


Espressokursus hos La Cabra

Espressokursus hos La Cabra

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? Prøv dine evner af, lær om kaffe og bliv en bedre barista. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Bagekursus hos Karoline Trier

Bagekursus hos Karoline Trier

Bliv bedre til at bage med et bagekursus hos. Karoline Trier er tidligere vinder af MasterChef og bruger nu sin tid på at lave madskoler. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 165 kr.

Se tilbudet


Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.



Hvad er rundvisning & smagning hos Mosgaard Whisky?

Tag på en rundvisning bag kulisserne på Mosgaard Whisky Winery. Under turen lærer du om whiskymaltning, mæskning, gæring, destillation og fadlagring. Derudover får du indsigt i de produktionsmetoder, der skaber helt særlige smagsvarianter i Mosgaard gin. Rejselederen er den samme person, der står med begge hænder i den daglige produktion, hvilket giver en autentisk oplevelse. Undervejs smager du Mosgaards egen gin og whisky. Mosgaard Whisky er etableret i 2015 på en nedlagt gård på Sydfyn, i smukke naturomgivelser. Destilleriets produktion indeholder udelukkende økologiske ingredienser, hvilket sikrer den højeste kvalitet af whisky og gin produceret i Danmark.



Hvad er espressokursus hos La Cabra?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.



Hvad er bagekursus hos Karoline Trier?

Vil du også lære at bage saftigt, sprødt skorpebrød, eller måske blød brioche og hjemmebagt rugbrød? Dette kursus er velegnet både til dig, der gerne vil lære brødbagningens basale teknikker, og til dig, der har bagerefaring, men mangler de sidste tekniske færdigheder til at bage det perfekte luftige brød. I løbet af bageklassen kan du fordybe dig i bageteknikker og forbedre dine ælte- og bageevner. I bageklassen skal du bage rugbrød, surdejsbrød, surdej og sprøde snackbarer. Dagen afsluttes med et hyggeligt fælles måltid, med tid til at nyde kreativiteten. Har du rester, er du selvfølgelig velkommen til at tage en bøtte med, som familie eller venner kan prøve. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus?

Besøg først bryggeriet, hvor duften af ​​malt og gær fylder luften. Her brygges øl i store tanke. Efterhånden som du består forskellige typer øl, kan trangen til smagstesten begynde at vise sig. Turen afsluttes heldigvis med en ølsmagning, så du kan slukke tørsten, mens du smager forskellige øl fra Grauballe Bryghus. Grauballe Bryghus, et af Danmarks første mikrobryggerier, begyndte i 2002 at brygge øl på en forladt landejendom ved Silkeborg. Det brygges stadig i dag, og Grauballe Bryghus' øl har vundet flere priser. Senest var i 2018, hvor bryggere modtog et jubilæumslegat fra Bryggeriforeningen.