Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Vil I lære at lave jeres egne flødeboller med en sprød bund, cremet skum og en knasende chokoladeovertræk - Så kig her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Smag dig igennem et univers af cocktails og vælg din favorit. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring Et chokoladekursus hjælper dig på vej til det eftertragtede knæk. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 505 kr.

Se tilbudet


Italiensk menu hos MaMeMi

Italiensk menu hos MaMeMi

Tag på en kulinarisk madoplevelse hos MaMeMi. Sæt tænderne i deres sprøde pizzaer bagt med kærlighed for de italienske pizzatraditioner. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 310 kr.

Se tilbudet


Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,298 kr.

Se tilbudet


Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails?

James Bond skal ryste sine martinier, ikke røre, Humphrey Bogart tilføjer sin whisky til klipperne, og Carrie Bradshaw går altid ud med en kosmopolit. De fleste mennesker har ofte deres yndlingsdrink eller cocktail, når de bestiller i en bar. Måske vil din favorit blive udfordret, når du forlader PV - Kaffe & Cocktails og smager 10 af deres forskellige signaturcocktails. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er italiensk menu hos MaMeMi?

Tag en bid af en sprød pizza og mærk, hvordan forskellige smage fra Italien breder sig i munden. Kan du smage den specielle æltning af fem forskellige økologiske meltyper og pizzadej? Eller er det bare en kombination af alt det, der gør pizza til noget af det bedste, du længe har smagt? Oplev det hele på MaMeMi i København. Pizzeriaet er klar til at servere forretter, pizza efter eget valg og dessert til en komplet italiensk madoplevelse, når du besøger MaMeMi. Daniel Di Pierro, Danilo Barletta og Francesco Barletta er de tre personer bag MaMeMi. De voksede op sammen i en lille by tæt på den italienske hovedstad og deler et fælles DNA og lidenskab. Hver af dem danner grundlaget for at kunne samle en restaurant, og hver især har de helt i top inden for service, vin og pizza. Deres mission er at give københavnerne den bedste pizza og vin.Hvad er gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel?

Når dine smagsløg trænger til lidt forkælelse, kan du nyde et gourmetophold på Tambohus Kro & Badehotel, kun en kort gåtur fra Limfjorden. Denne ejendom tilbyder en lækker 4-retters gourmetmenu bestående af årstidens råvarer og produceret lokalt, hvor det er muligt. Tilbring aftenen i deres lækre værelse, inden der måske bliver plads til en gåtur ved vandet og en kop kaffe eller cocktail foran pejsen. Med udsigt over Limfjorden ligger Tambohus Kro ikke langt fra nogle af de største attraktioner i regionen. Vandrerhjemmet åbner dørene til moderne indkvartering i lyse omgivelser, tæt på naturen, men stadig med respekt for stedets historie og mange traditioner.