Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Smag en bid af det japanske køkken hos Damindra. Menuen består af sushi, hvor I bl.a. kan nyde sashimi, nigiri, uramaki og futomaki. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 298 kr.

Se tilbudet


Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab

Tribeca Beer & Pizza Lab inviterer på en festlig aften, hvor du og vennerne kan drikke løs af jeres eget fadølsanlæg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejskursus hos Simpel Surdej Studio

Surdejen kan være drilsk, men heldigvis behøver det ikke at være sådan. Her lærer du, hvordan du nemt bager brød med surdej. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,200 kr.

Se tilbudet


Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Mangler du inspiration til madlavningen? Simple Greens guider dig igennem en workshop med vegetarisk og grønt mad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 550 kr.

Se tilbudet


Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel

Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel

Besøg Restaurant Rebel i hjertet af København. Oplev den afslappede stemning, fantastiske mad og lækre vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.Hvad er dit eget fadølsanlæg hos Tribeca Beer & Pizza Lab?

Savner du et sted, hvor du kan tilbringe weekenden med dine venner eller gøre hverdagen mere interessant? Det er Tribeca Beer and Pizza Lab i København, hvor det sker. Her kan du og op til 15 venner drikke frit ved hjælp af dit eget fadølssystem. Tribeca står for good vibes, så det eneste du skal gøre er at samle et hold og komme afsted. Sprød brændefyret pizza kan bestemt købes, når man er sulten. Tribeca er en restaurant i København, der har indgået et samarbejde med Ugly Duck Brewing Co., så de er her for at prøve en spændende ny ølvariant. Værterne har et stort og varieret kendskab til øl, fra brygningsproces til smag, og de glæder sig til at dele det med dig.Hvad er surdejskursus hos Simpel Surdej Studio?

Surdej har fået for meget skylden. Bagning er tidskrævende og svært, meget nemmere med en pakke gær. Men hvorfor vælger så mange at bage med surdej? På dette kursus lærer du om gærverdenen, og hvorfor den er så populær i mange hjem. At bage med surdej er en kunst, der kræver meget tålmodighed, men når du først kommer ind i surdejsrytmen, kommer du helt sikkert aldrig til at bruge gær igen, når du bager brød. Simpel Surdej Studio ApS er stiftet af Peter Jespersen og Ronni Christiansen, begge uddannede kokke og passionerede surdejsbagere hver dag. Her er alle, der bager med surdej, velkomne uanset niveau.Hvad er vegetarisk workshop hos SimpleGreens?

Mangler du inspiration til hverdagens mad? Så grøn inspiration? Så skal du kigge her, for køkkenet bliver fyldt med grøntsager, lækre opskrifter og en hyggelig atmosfære, så du kan få nye ideer til at give madlavningen en grøn vinkel. Det ser så nemt ud – det smager endda fantastisk. Efter en dag hos Simple Greens kan du fylde dit indkøbsnet med grøntsager og sætte nye retter på bordet derhjemme. En simpel grøn vil inspirere din madlavning og holde din krop i balance. Gourmettimerne er tilpasset, så alle kan være med, uanset hvilket niveau man går på for dagen. Simple Green giver dig et nyt perspektiv på, hvordan du laver spændende og varieret mad i din hverdag.Hvad er gourmetmiddag hos Restaurant Rebel?

I hjertet af København kan du nyde en skøn rebelsk oplevelse i en uhøjtidelig atmosfære, hvor mad, vin og god stemning er afgørende. Uanset om du er i "En Rebelsk Aften" eller "Den Lille Rebel", er du sikker på at få en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Du vil opdage, at restauranten lægger vægt på fred og ro, så du kan slappe af og nyde den komplette oplevelse. Det skal dog bemærkes, at henvendelser om de tilbudte måltider er mere end velkomne. Michelin-guiden bedømte Rebel-restauranten "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Restauranten åbnede første gang i det centrale København i 2004. Køkkenet er moderne og elegant baseret på primært danske råvarer.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil