Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Café Nöa'h

Middag på Café Nöa'h

Velkommen til Café Nöa’h på Islands Brygge. Oplev ægte caféhygge med udsigt over vandet. Vores menu byder på lækre retter, fra håndmadder til unikke burgere. Vi brænder for kvalitet og passion, og alle retter laves fra bunden med sæsonens bedste ingredienser. Kom og oplev ægte kærlighed til madlavning hos Café Nöa’h.


Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Ølbrygning hos Hjemmebryggeren

Kunne du tænke dig at lære at brygge din egen øl? Det kan du gøre hos Hjemmebryggeren. Du får en 5-timers ølbrygningstime, hvor du kan lave din egen øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Nyd et udvalg af gins og tonics og en lækker 3-retters gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Herregården Hessel

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig ned i Herregården Hessel's historiske omgivelser og nyd en lækker brunch efterfulgt af gratis adgang til museet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Forkæl jer selv og jeres partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. I vil blive budt velkommen med et glas champagne og indrammet af levende lys i de smukke og romantiske omgivelser. Nyd en lækker 9-retters menu i Gourmetrestaurant N.V. Tasting og afslut med kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Mulighed for tilkøb af overnatning til særpris. Oplev den skønne vestjyske natur og skab minder, I sent vil glemme. Bestil allerede i dag.


Hvad er middag på Café Nöa'h?

Velkommen til Café Nöa’h på Islands Brygge, hvor I kan finde ægte caféhygge dagen igennem. Vælg mellem at sidde ude i solen med udsigt til vandet eller indenfor i varmen med den smukke Islands Brygge som baggrund. Vores menukort byder på et bredt udvalg af lækre retter, der tilfredsstiller enhver smag. Prøv vores populære håndmadder, unikke burgere eller vores charcuteribræt, der er lavet med omhu og omfavner sæsonens bedste råvarer. Uanset om I kommer til frokost kl. 12 eller til middag, kan I være sikre på en fantastisk smagsoplevelse, når I besøger Café Nöa’h. Vi brænder for at skabe et hyggeligt mødested, hvor kvalitet og passion er i fokus, og alle vores retter laves fra bunden med sæsonens bedste ingredienser. Kom og oplev Café Nöa’h på Islands Brygge med udsigt over vandet, og lad os forkæle jer med hjemmelavet mad, der smager af ægte kærlighed til madlavning.Hvad er Ølbrygning hos Hjemmebryggeren?

Kunne du tænke dig at prøve ølbrygning? Enten fordi du har en lille vinmager i maven eller bare vil have en fed oplevelse? Uanset dit udgangspunkt, er du velkommen til at tage et ølbrygningskursus hos Hjemmebryggeren. Her guider en uddannet vinmager dig gennem hele brygningsprocessen og fortæller gode historier undervejs. Du kommer ikke tomhændet hjem, for et par uger efter kurset modtager du en øl, du selv kan lave, som du stolt kan nyde i godt selskab. I 2006 grundlagde Ken Thøgersen Hjemmebryggeren Bryggeri, der sælger bryggeudstyr og bryggeingredienser. Denne hjemmebrygger tilbyder også ølbrygningskurser, hvor du kan lære at brygge øl på gammeldags måde med malt, humle og gær. Alle er velkomne her, så længe du er klar til at dykke ned i en sjov hobby.Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er brunch på Herregården Hessel?

Når man går gennem porten til Herregården Hessel, rasler det under fødderne, fordi småstenene i toppen er ujævne overflader. Fra de støvede småsten rejser den kridhvide bindingsværkskonstruktion sig, stråtaget som toppen af ​​det, klar til at byde dig velkommen. Gennem sprækkerne sniger duften af ​​nybagt brød og friskkværnet kaffe sig ind i gården og forfører fortidens stuepiger og grooms og nutidens besøgende, for dagen kan ikke rigtig begynde, før morgenmaden er serveret. Godset Hessel har en rig historie, der går tilbage til det 14. århundrede. I dag er ejendommen omdannet til et landbrugsmuseum, der fortæller landbrugets historie gennem levende historier, der foregår i det 19. århundredes landliv.Hvad er valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg?

Forkæl dig selv og din partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. Den charmerende herregård, beliggende tæt på Holstebro, inviterer jer til en romantisk middag i smukke og æstetiske omgivelser. Inden I træder ind i de smukke stuer, vil I blive budt velkommen med et glas champagne, som markerer jeres ankomst. Her vil I blive betaget af den intime og romantiske atmosfære, skabt af levende lys, der indrammer øjeblikket og giver jer en helt unik oplevelse. Gourmetrestaurant N.V. Tasting vil forkæle jer med 9 lækre serveringer, der vil pirre jeres smagsløg og efterlade jer mætte og tilfredse. For at afslutte aftenen på den perfekte måde får I serveret kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Hvis I ønsker at forlænge den romantiske stund, har I mulighed for at tilkøbe overnatning til en særpris. Så kan I nyde hinandens selskab i fred og ro på Nørre Vosborg og opdage alt det bedste, som Vestkysten har at byde på. Nørre Vosborg er ikke kun en herregård, men et sted hvor kultur, ophold og gastronomi smelter sammen. Efter en total restaurering i 2008 står herregården nu klar til at give jer en unik oplevelse. Tag ud og oplev den skønne vestjyske natur, der ligger lige ved siden af - havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Lad Nørre Vosborg være jeres base, mens I udforsker Vestkysten og skaber minder, I sent vil glemme. Bestil jeres romantiske Valentinsdag på Nørre Vosborg allerede i dag.