Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rundvisning hos Stauning Whisky

Rundvisning hos Stauning Whisky

Velkommen til Stauning Whisky - det nordiske destilleri med smuk skandinavisk arkitektur. Oplev vores prisvindende whisky og få en unik smagsrejse gennem vores produktion. Kom tæt på hvert trin, fra maltningen til destillering, og mærk sjælen og åbenheden i vores nye destilleri. Smag på vores tre forskellige slags whisky og lad deres komplekse smag og aromaer overraske dig. Oplev Stauning Whisky, en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.


Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ølsmagning hos Ø-Bryg

Ø-Bryg ligger på Thurø inde på Fyn og nu slår den dørene op for ølsmagninger og besøg på sydfynske bryggerier. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Tesmagning hos Simply Tea

Tesmagning hos Simply Tea

Denne tesmagning er for dem, der gerne vil vide mere om den skønne drink te. Du vil smage den bedste te i verden. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vinsmagning med Kælder Vin ved Event Oasen

Vinsmagning med Kælder Vin ved Event Oasen

Oplev en enestående vinsmagning i solrige omgivelser hos Event Oasen i Give. Kendt for deres høje kvalitet, serverer Kælder Vin syv forskellige vine, ledsaget af ejeren Johnnys inspirerende fortællinger. Uanset om du er vinkender eller nybegynder, er aftenen sjov, hyggelig og spændende. Event Oasen tilbyder også unik glamping og andre spændende events. Kom og nyd oasens magiske stemning.


Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er rundvisning hos Stauning Whisky?

Velkommen til Stauning Whisky - det nordiske destilleri i smuk skandinavisk arkitektur. Vi inviterer dig med på en spændende og smagsfuld rejse gennem vores whiskyfremstilling. Stauning Whisky er langt fra en joke, når det kommer til at kombinere fire ingeniører, en lærer, en kok, en slagter, en pilot og en læge. Vi har skabt et destilleri, der har fået alles næser til at dreje sig mod duften af malt. Fra vores spæde begyndelse i 2005 har vi vokset os store og er nu toneangivende inden for whiskyproduktion i Danmark. Vores historie er et eventyr, og vi vil gerne dele det med dig. Kom helt tæt på hvert trin i vores produktion, fra gulvmaltningen af det danske byg og rug til destillering i vores 24 kobber pot stills. Undervejs kan du beundre den smukke arkitektur i vores nye destilleri, hvor sjæl og åbenhed er i fokus. Men det er ikke kun synet, der vil blive stimuleret under dit besøg hos Stauning Whisky. Du vil også få mulighed for at opleve whisky med alle dine sanser. Smag på tre forskellige slags whisky og lad deres komplekse smag og aromaer tage dig med på en unik smagsrejse. Vi er stolte af vores whisky, og det er ikke kun os, der synes, den er fremragende. Vi har vundet mange priser, og selv på et internationalt niveau er Stauning en sværvægter inden for whiskyverdenen. Så vær med, når vi åbner vores døre for dig. Tryk på FORTSÆT for at vælge en dato og opleve Stauning Whisky - en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.Hvad er Ølsmagning hos Ø-Bryg?

På de sydfynske øer, på den lille ø Thule, inde i landet fra Fyn, går vinbønder hver dag forbi store tanke, smækker let på dem, dufter til dem og er ekstatiske. Øl er en levende proces, og derfor glæder han sig til, hvordan hans næste øl smager. Men én ting var givet på forhånd, at øl hældes i glasset, smagen er uden tvivl fremragende, så bryggeren turde banke med armene og skrive med store bogstaver: Ø for øl, Ø for Ø-Bryg . Ø-Bryg har siden 2013 været i Thurøs tidligere dagligvarebutik. Her brygges små, men unikke øl, med fokus på nuancer og detaljer i alt fra farve til skum. Ø-Bryg lægger stor vægt på kvalitetsråvarer, der sammen med bryggernes håndværk danner grundlaget for øllet.Hvad er tesmagning hos Simply Tea?

Te er den mest populære og allestedsnærværende drik i verden, og du har sikkert smagt flere forskellige varianter. Kom til Simply Tea for at få te og smag på teens verden. Te er ikke bare te, og når først dine smagsløg får en smag af rigtig te, vil du sikkert svare som Sting: Jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker te, skat. Simply Tea åbnede i 2008 med det mål at præsentere de bedste og mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teen importeres i løse blade direkte fra teproducenterne, så Simply Tea kan sælge teen til samme pris, som kineserne køber den i Kina. Simply Tea har det største udvalg af rene teer i Danmark.Hvad er vinsmagning med Kælder Vin ved Event Oasen?

Vinsmagning i solrige omgivelser Oplev en vinsmagning i eventyrlige omgivelser, der vækker minder om sol og varme fra Middelhavet. Event Oasen har i samarbejde med Kælder Vin skabt en enestående vinsmagning, hvor der vil blive serveret syv forskellige vine. Kælder Vin er kendt for deres høje kvalitet og for ejeren Johnnys inspirerende fortællinger fra hans mange besøg i vinområder verden over. Henning og Hanne, de to passionerede kræfter bag Event Oasen, vil sammen med Johnny fra Kælder Vin sørge for en uforglemmelig aften. Uanset om du er en erfaren vinkender eller nybegynder, kan du se frem til en sjov, hyggelig og spændende smagning. Event Oasen er beliggende i Give og er dedikeret til at skabe gode oplevelser og fællesskab. Udover vinsmagning tilbyder de også en unik glamping overnatning med privat spa samt andre spændende events i deres hyggelige oase. Sluk mobilen, tag tiden til at nyde hinanden og sæt kursen mod Give for at opleve Event Oasens magiske stemning.Hvad er middag på Madklubben?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.