Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans inviterer dig til at opleve en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der skifter efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner

Tag med på en interaktiv byvandring på Frederiksborg Slot og oplev Danmarks historie som aldrig før. Mød Grevinde Danner, der spillede en central rolle i udformningen af den danske Grundlov. Nyd lækker frokost og bliv guidet af StoryHunt-appen, der bringer historien til live. Oplev seværdighederne i jeres eget tempo og få en kvalitetsoplevelse gennem gode fortællinger. Klar til historisk eventyr?


Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Vil du forkæle ham eller hende med whisky? Så hvorfor ikke købe whiskytønder? Læs mere om mulighederne. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Tag på en guidet øltur med Vesterbro og stop ved 3 lokale værtshuse, der serverer kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk dansk vingård i Nordlund, kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev udflugter og smagninger af danske vine. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.Hvad er byvandring ved Frederiksborg Slot & smørrebrød med Grevinde Danner?

Tag med på en unik og interaktiv byvandring på Frederiksborg Slot og oplev Danmarks historie som aldrig før. Denne guidede tur tager jer med tilbage til det 19. århundrede, hvor enevældige konger regerede og revolutionære bevægelser prægede Europa. I vil få muligheden for at møde Grevinde Danner, en inspirerende kvinde, der trods sin beskedne baggrund imponerede kongen af Danmark og spillede en central rolle i udformningen af den danske Grundlov. Undervejs vil I blive forkælet med en lækker frokost bestående af smørrebrød, drikkevarer og kage på Café Havehuset. I vil også have en virtuel guide fra StoryHunt med jer hele vejen, som vil låse op for historier og fortællinger omkring jer. StoryHunt er en app, der er skabt af journalister, skuespillere og lydspecialister og har til formål at bringe historien til live og skabe en unik oplevelse. Med StoryHunt i ørerne vil I træde ind i historien og blive ført til spændende seværdigheder og gamle gader. I modsætning til en traditionel guidet tur, kan I med StoryHunt tage afsted lige når det passer jer og opleve det hele i jeres eget tempo. StoryHunt brænder for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem gode fortællinger, interaktion og dialog. Er I klar til at tage med på dette historiske eventyr?Hvad er dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri?

Det er fedt at servere en ven et glas whisky på is, og det er endnu køligere, når du kan mærke, at det er fra dit eget whiskyfad under hældningen. Det kan få en masse anerkendelse, selvom du måske drikker mere end et glas, så dine venner kan være helt sikre på, om den nuværende whisky er så god, som du siger, den er... Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends?

Sirener bragede gennem gaderne i Westborough, hvor en svær skæbne lå på væggene i huse, hvor brune værtshuse, bordeller og tatoveringssaloner stod i kø side om side. Vesterbro har altid været en hård del af København, men i løbet af de seneste år er regionens blakkede ry blevet skyllet væk. Tag med på en rejse fra brune barer til Mikkellers anerkendte øl til trendy ølsteder, hvor bardiske tørster efter øl fra danske mikrobryggerier. Mie & Friends Copenhagen tager dig væk fra turistfælder og ind i det virkelige byliv. Målet er at give dig mulighed for at opleve byen gennem en lokals øjne.Hvad er oplev en dansk vingård hos Nordlund?

Duer dansede rundt på byens torv og forsøgte at få fat i nogle krummer fra en tabt rullepølse, biler susede forbi, og rådhustårnets klokker klirrede. Det larmer og larmer udenfor.Når man står i midten, er det svært at forestille sig, at der kun er en lille oase kun 10 kilometer væk.Fuglene kvidrer, hestene nynner, og duften af ​​vin hænger i luften. Nordlund er en økologisk vingård, der producerer danske vine i et kuperet naturlandskab, med vinbønder klar til at vise dig rundt på markerne, så du kan undslippe byens stress og jag. Nordlund er en økologisk vingård, der har forvitret og dyrket vin i Danmark siden 1999. Over 3 hektar vinproduktion i Nordlund og over 9.000 vinstokke er med til at sikre høsten. Udsøgt håndværk og fremragende kvalitet kombineret med en fast økologisk dyrkningsmetode kendetegner Nordlund-vinene.