Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt i 2016 Masterchef, og har de sidste par år kørt sin egen madskole. Nu kan du komme på et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Smagen af friskbagt brød kan få tænderne til at løbe i vand. Til dette bagekursus lærer du om grundlæggende teknikker bag det perfekte brød Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 820 kr.

Se tilbudet


Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Mange vil mene, at en snaps blot er snaps, men ikke hvis du spørger eksperterne fra Færgecaféen. Kom med på en sandt snapseeventyr. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails

Smag dig igennem et univers af cocktails og vælg din favorit. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Hvad er bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Forestil dig at vågne op til kaffemaskinens susen og duften af ​​friskbagt brød. Forestil dig at åbne din madpakke på en mandag og opdage, at rugbrød er nybagt. Tænk på en eftermiddagsbid af en sprød sandkage og afslut dagen med en sød og blød kage. Tror faktisk det kan lade sig gøre, og med en bagetime er du et skridt tættere på at gøre friskbagt brød til en del af din hverdag. Det behøver ikke at være så svært eller tage al din tid, når du først har styr på de grundlæggende teknikker. Så hvorfor smøger vi ikke ærmerne op og begynder at blande dejen? Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class?

Duften af ​​nybagt brød vil få dine tænder til at savle, men inden du tager dit hjemmebagte brød ud af ovnen, skal du mestre ælteteknikken, bagetiden — og surdejskontrollen. Det lyder som om, at mange ting skal hænge sammen, men det er heldigvis slet ikke kompliceret, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at blive bagermester derhjemme. På en CPH madlavningskursus lærer du at lave fire typer bagværk. Når det hele er færdigt, sidder du rundt i den hyggelige spisestue og nyder hjemmelavet bagværk, frisk juice, te og kaffe. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er snapseskole på Christianshavn Færgecafé?

Snaps er en krydret brændevin, som de fleste danskere forbinder med påske- og julebordet. Mange vil mene, at gin bare er gin, men spørger man eksperterne på Christianshavns Færgecafé, så gør man det ikke. Her har du chancen for at deltage i deres anerkendte ginskole, hvor du lærer alt fra alkoholtyper til stejletider og smagsgivende gin med urter, blomster, nødder og bær. Selvfølgelig, hvis du vil have topkarakter for din gin-viden til din næste julefrokost. Færgecafé på Christianshavn er over 150 år gammelt og historiens travlhed kan stadig findes på den gamle plads. Kommer du ind i cafeen på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal, vil du se traditionel dansk indretning, som var du i cafeen for 50 år siden. Menuen byder på klassiske danske retter, serveret i velbevarede autentiske lokaler.Hvad er cocktailsmagning hos PV - Kaffe & Cocktails?

James Bond skal ryste sine martinier, ikke røre, Humphrey Bogart tilføjer sin whisky til klipperne, og Carrie Bradshaw går altid ud med en kosmopolit. De fleste mennesker har ofte deres yndlingsdrink eller cocktail, når de bestiller i en bar. Måske vil din favorit blive udfordret, når du forlader PV - Kaffe & Cocktails og smager 10 af deres forskellige signaturcocktails. PV - Kaffe & Cocktails ligger i det populære Latinerkvarter i hjertet af Aarhus. PV er kendt for sine lækre cocktails, hyggelige atmosfære og venlige personale. Indretningen er original og rustik med et moderne touch for at skabe en god stemning. PV har også en kælder med et selskabslokale, der kan bruges til arrangementer, undervisning og vinsmagninger.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Home - open road - Martins tools - Curtains in dubai-blinds in du...