Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Hanzō

Middag på Hanzō

Tag på et asiatisk smagseventyr på den populære Hanzō. Restauranten holder til i København, Frederiksberg & Aarhus. Vælg frit fra menuen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Social Dining på Restaurant Basso

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Hos ISSEI Copenhagen skal I opleve en fusion mellem det japanske og peruvianske køkken. Nyd 8 serveringer sammensat af køkkenchefen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Østerssafari i Limfjorden

Østerssafari i Limfjorden

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Mange vil mene, at en snaps blot er snaps, men ikke hvis du spørger eksperterne fra Færgecaféen. Kom med på en sandt snapseeventyr. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er middag på Hanzō?

Hos Madklubbens populære Hanzo går den kulinariske rejse ikke kun gennem ét land. Hanzo krydser grænser og lader dig opleve højdepunkterne i hele den asiatiske madscene. En elegant eksplosion af farver og smage, der lyder som streetfood og gourmetmad. Derudover inkluderer deres drinkmenu asiatiske øl og vildtdrikke for at sætte prikken over i'et på enhver service. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er social Dining på Restaurant Basso?

Med udgangspunkt i det italienske køkken vil du opleve en længere ganerejse, der byder på 13 forskellige delikatesser, alle omhyggeligt udformet og indrettet til at kunne deles ved bordet – social dining, som Restaurant Basso kalder det. Du kan forvente en hyggelig, social og lækker oplevelse, med kvalitet og personlig service i lækre og intime rammer. Restaurant Basso er en del af DiningSix, som også står bag de populære restauranter KöD og Klokken. Basso Restaurant åbnede i Aarhus i 2017 og har været en populær social restaurant i byen lige siden. Restauranten er præget af spændende, lækker mad tilberedt med kvalitetsråvarer, hyggelige rammer og altid god personlig betjening. I 2019 åbnede Basso også i København, en naturlig konsekvens af dens enorme popularitet i Aarhus.Hvad er omakase menu på ISSEI Copenhagen?

Hos ISSEI Copenhagen vil du opleve en fusion af japansk og peruviansk køkken. Her kombineres frisk japansk fisk med sydamerikanske kartofler, majs, lime og chilipeber. En smagskombination, deraf navnet Nikkei. I ægte omakase-stil sørger kokken for at bringe dig det bedste fra krydsfeltet mellem to kulturer. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette og nyde din smagsrejse. Alle retter er ledsaget af en kort introduktion, så du kan forlade ISSEI København med både viden og en rigere smagsoplevelse. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger på første sal i det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.Hvad er Østerssafari i Limfjorden?

Nogle kalder dem uforlignelig lækre, mens andre bruger mindre flatterende ord om små skaller. Østers kan virkelig dele vandet - men ikke så meget, du kan gå tør og jage dem... På østersjagt kan du fange den friske fjordlugt i spisekammeret i skovfjorden og lave mad Lav friskfangede østers Måske en ven hvem er bange for at østers overhovedet kan skifte? Jyllandsakvariet findes i Thyborøn, hvor hav, vind og bølger skaber liv og natur og er tydeligt markeret. Jyllands Akvarium formidler Vesterhavets verden og giver både børn og voksne mulighed for at gå dybt ind i dyrenes hud, for eksempel gennem soppebassiner, fodring, aktiviteter og kreative workshops for at få ny og spændende indsigt i havdyr og deres levesteder land. .Hvad er snapseskole på Christianshavn Færgecafé?

Snaps er en krydret brændevin, som de fleste danskere forbinder med påske- og julebordet. Mange vil mene, at gin bare er gin, men spørger man eksperterne på Christianshavns Færgecafé, så gør man det ikke. Her har du chancen for at deltage i deres anerkendte ginskole, hvor du lærer alt fra alkoholtyper til stejletider og smagsgivende gin med urter, blomster, nødder og bær. Selvfølgelig, hvis du vil have topkarakter for din gin-viden til din næste julefrokost. Færgecafé på Christianshavn er over 150 år gammelt og historiens travlhed kan stadig findes på den gamle plads. Kommer du ind i cafeen på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal, vil du se traditionel dansk indretning, som var du i cafeen for 50 år siden. Menuen byder på klassiske danske retter, serveret i velbevarede autentiske lokaler.