Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Få en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Vores dygtige køkken har sammensat 12 unikke serveringer, inspireret af herregårdens historie. Oplev den charmerende atmosfære og de smukke omgivelser i stuerne på herregården. Nørre Vosborg kombinerer kultur, overnatning og gastronomi perfekt og giver jer en unik oplevelse i Vestjylland.


Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Vin- og kaviarsmagning på den danske vingård Stokkebye på Fyn. Smag fire vine og to forskellige typer kaviar. Se vinmarker og produktion. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Michelin menu hos Substans

Michelin menu hos Substans

Substans inviterer dig til at opleve en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. Nyd en 15-retters Michelin-menu, der skifter efter sæsonen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Tag med til en rundvisning og en whiskysmagning. Her lærer du om produktion af single malt whisky, smagninger og ture. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

Skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet

En overdådig fiske- og skaldyrsbuffet og en uformel aften med hagesmække, krabbehamre, rejer, krabber, jomfruhummere, østers og mousserende vin, som du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg?

Tag med på en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Fredag aften d. 31. marts åbner vi dørene til en aften fyldt med fantastisk mad og smagfulde vine. Vores dygtige køkken fra N.V. Tasting har nøje udvalgt og sammensat 12 unikke serveringer, der vil tage jer med på en smagsrejse. Vi bruger kun de bedste råvarer fra vores omgivelser ved Nørre Vosborg. Med fokus på klassisk håndværk og inspiration fra herregårdens historie, skaber vi eksperimenterende og helt unikke smagssammensætninger, som vil efterlade et varigt indtryk. Arrangementet finder sted i stuerne på den charmerende herregård, hvor I kan nyde den hyggelige atmosfære og de smukke omgivelser. Nørre Vosborg er det perfekte sted for jer, der ønsker at kombinere kultur, overnatning og gastronomi. Vores herregård, beliggende ved Vestkysten, er blevet restaureret til perfektion i 2008 og er nu klar til at give jer unikke oplevelser. Tag udgangspunkt i herregården og udforsk den vestjyske natur, der byder på alt fra hav, fjorde, Storåen, hede og skov. Oplev alt det bedste, Vestkysten har at tilbyde på Nørre Vosborg.



Hvad er deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård?

Kom og besøg vinmarkerne og vingården i Stokkebye Vineyards, bygget i et gammelt kornmagasin i 1931. Her lærer du, hvordan druer dyrkes, og hvordan vin fremstilles efter økologiske principper. Den centrerer sig om rejsehistorien om Jacob Stokkebyes barndomsdrøm; om at stå i en vingård med en masse vækstplaner med sin egen vin i hånden. Udover Baerii og Osietra kaviaren, som By Stokkebye selv sælger, smager du også fire af vingårdens vine. Lær om kaviarens vidunderlige verden, lær at vælge kaviar og nyd enestående små æg. Jacob Stokkebye er selv ansvarlig for kaviarhistorien og har over 30 års erfaring i kaviarhandlen. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.



Hvad er michelin menu hos Substans?

Som gæst hos Substans får du en ekstraordinær kulinarisk oplevelse. Menuen er lavet med de fineste lokale sæsonbetonede råvarer og råvarer. Det er omhyggeligt forberedt i det åbne køkken og præsenteret ved spisestuens centrale disk. Gør dig godt tilpas og nyd en madoplevelse, du sent vil glemme. Spis og drik godt. Substans (✽ i MICHELIN 2021), beliggende på øverste etage af Pakhusene, Aarhus Ø, byder dig velkommen til en uforglemmelig kulinarisk oplevelse. I efteråret 2021 har restauranten genvundet sin velfortjente ene Michelin-stjerne i nye rammer i Aarhus Ø. Inspireret af 1960'ernes trendy arkitektur skaber restauranten et moderne og varmt interiør med udsigt over Riis Skov, lystbådehavnen og havet.



Hvad er whiskysmagning hos Trolden Destilleri?

De ligger modne på bakker. Træk på smag, kraft, farve og intensitet, indtil de er klar. De gyldne dråber skal så hældes i den proplukkede flaske og ventetiden begynder igen. Nu skal den rigtige dag findes, så flasken kan åbnes, whiskyen hældes i et klart glas og drikkes i godt selskab. Kan du ikke vente? Så tag en smagning og rundvisning i Tolden Distillery, hvor du lærer om rejsen fra råvare til færdig single malt whisky. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.



Hvad er skaldyr & bobler hos Restaurant Loftet?

Restaurant Loftet serverer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet. Her kan du forkæle dig selv i de smukke lokaler i den historiske bygning. Middagen byder på en afslappet aften med hagesmække, krabbehammere, gør-det-selv-rejer, krabber, jomfruhummer, østers og sprøde bobler valgfrit. Spis og drik godt! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.