Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Pizza på FRANKIES

Pizza på FRANKIES

Pizzaerne hos FRANKIES er helt unikke. De er både jeres partystarter på en night out eller det sjove indspark til en kedelig hverdag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro

Oplev mødet mellem traditioner og nutid hos Nørre Vissing Kro. I opholdet får I 4-retters sæsonmenu, tilhørende vinmenu og morgenbuffet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 2,390 kr.

Se tilbudet


Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Gå på opdagelse i mel- og korntyper, mens du sammen med dit barn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurset for børn & voksne er et hit. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 695 kr.

Se tilbudet


Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel! Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 359 kr.

Se tilbudet


Brunch på Penny Lane

Brunch på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger caféen Penny Lane, hvor I kan nyde deres populære luksusbrunch i de hyggeligste omgivelser. Velkommen til. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Hvad er pizza på FRANKIES?

I FRANKIES' køkkener flyder det med mozzarella, trøfler og skinke, når kreativiteten og sprød pizza bringes til verden. FRANKIES er kendt for deres originale, funky og farverige detaljer, der findes i deres autentiske etablissementer såvel som i en række forskellige pizzaer og cocktails. FRANKIES kan være starten på din aftenfest eller en behagelig start på din kedelige rutine. Hvem ville du invitere til en pizza-date? Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er sæsonophold med vinmenu på Nørre Vissing Kro?

Du kan endda få en fornemmelse af hotellets historie, før du træder ind på hotellet. Hotellets facade emmer af komfort og tidligere tider med jernspærrede vinduer, blå mursten, blomster, der vokser langs væggene og retrolamper, der hænger på hver side af hoveddøren. Du befinder dig i en af ​​de smukkeste egne i Danmark, og naturen omkring dig venter på, at du skal udforske. Uanset om du vælger at slappe af ved pejsen eller gå en tur i området, så afslut dagen med en 4-retters sæsonbestemt menu og vinmenu på kroens restaurant. Nørre Vissing Kro ligger i udkanten af ​​Skanderborg, omgivet af fjelde, skove og søer. I over 200 år har denne kro budt gæster velkommen til sine komfortable omgivelser. Da kroen inviterede de første gæster ind, var det bare at spise salt sild med en øl og en halv liter brændevin. I dag vil du opleve en lidt anderledes atmosfære, selvom historierne og traditionerne består. Vandrerhjemmet er altid klar til at give dig en skøn oplevelse, uanset om du besøger dem som hotelgæst eller som middagsgæst i hostelrestauranten.Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er flødebollekursus hos Odense Chokoladehus?

Fra Reykjavik til Odense er flødebolle en favorit i store dele af verden, men selvom navnet flødebolle lyder dansk, har opskriften på denne lille konfektkage fundet vej til Danmark fra Amerika. For flødebrød er ikke en dansk opfindelse, selvom det har været fast inventar på danske kageborde i over 100 år. Det smager så godt, og navnet snyder lidt, da der helt sikkert vil være en brioche en gang imellem på menuen. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade værdsætter håndværket bag sin chokolade, som ikke er lavet på samlebånd, men formet og formet i hånden ved at arbejde med råvarer, som er drivkraften bag virksomheden.Hvad er brunch på Penny Lane?

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Penny Lane er den perfekte blanding af cafe, konditori og bageri. Derudover er indretningen her sjov og afslappet, og der er meget at fordybe dig i. Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på Penny Lane. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke underligt, at det blev Årets Cafe for 2018 og et sted mange kører til.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil