Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Middagsoplevelse hos Restaurant Madværket

Ærlig mad, lokale råvarer og en god smagsoplevelse er essensen af ​​Madværket restaurant. Vælg mellem en 4-, 3- eller 2-retters menu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Surdejskursus hos La Cabra Bakery

Surdejskursus hos La Cabra Bakery

Lær at bage dit eget hjemmebagte landbrød med surdej hos La Cabra Bakery. Få de bedste forudsætninger for succes med surdejsbagning og bliv guidet gennem både teori og praksis. Efter kurset får du en portion surdej og vejledning med hjem. Oplev autentisk surdejsbagning hos Aarhus nyåbnede La Cabra Bakery.


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Kom ud i naturen og lær at lave mad over bål, mens snakken fortsætter. Dette er himlen høj og plads til dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er middagsoplevelse hos Restaurant Madværket?

På Værket Musik og Teaters område kan du nyde en aften med fransk og nordisk køkken. Her tilberedes alle retter fra bunden med årstidens råvarer, og en kærlighed til mad løber gennem hver ret. Restauratør Christian Haun Enoch står klar til at byde dig velkommen og vil gøre sit bedste for at give dig en samlet oplevelse, der overgår forventningerne. Velkommen til Madværket Restaurant. Christian Haun Enoch er tidligere deltager i madprogrammet MasterChef og manden bag Randers restaurant Madværket. Restauranten ligger i det gamle kraftværk i Landrus, bedre kendt som Landruthernes værk. Værket er i dag et musik- og teaterhjem, hvor folk hver dag samles til en aften med underholdning, teater, musik eller en lækker oplevelse på Værkets restaurant Madværket. Her kan du nyde autentisk mad, lokale råvarer og en skøn smagsoplevelse i en fusion af fransk og nordisk køkken.



Hvad er surdejskursus hos La Cabra Bakery?

Oplev en hyggelig og lærerig aften hos La Cabra Bakery, hvor du bliver guidet til at lave dit eget hjemmebagte landbrød hævet på surdej. På kurset vil du lære alt fra fodring af surdej til at få det perfekte brød ud af ovnen. La Cabra Bakery fokuserer på at give dig de bedste forudsætninger for at lykkes med at bage med surdej derhjemme. Du vil blive introduceret til både teoretiske og praktiske elementer af surdejsbagningen, herunder betydningen af vand, mel, tid, temperatur og håndtering af dejen. Efter kurset får du en portion surdej og en skriftlig vejledning med hjem, så du kan fortsætte bagningen i dit eget køkken. La Cabra, den aarhusianske kaffebar, har udvidet med La Cabra Bakery, hvor de dagligt bager lækre brød med surdej som omdrejningspunkt. Hos La Cabra Bakery forstår de vigtigheden af kvalitetsmel og at respektere de dygtige mennesker, der står bag råvarerne. De ønsker at blive inspireret af dem og videreføre deres passion og produkter på den mest gennemsigtige måde. Med det nye bageri sigter La Cabra Bakery efter at skabe en autentisk oplevelse for dig, hvor du kan lære og nyde godt af deres ekspertise inden for surdejsbagning.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.