Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Madklubben

Middag på Madklubben

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Weekendbrunch på Skovmøllen

Weekendbrunch på Skovmøllen

Velkommen til Skovmøllen - en idyllisk beværtning i skovens hjerte. Her kan du opleve en uforglemmelig kombination af lækker brunch og naturskønne omgivelser. Vores menu er fyldt med råvarer fra lokale producenter, der sikrer dig den bedste smagsoplevelse. Kom og nyd et par timers godt selskab hos os - vi glæder os til at forkæle dig med vores gastronomiske lækkerier.


Svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg

Svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg

Tilbring en uforglemmelig dag i naturen ved Vestkysten med Nørre Vosborg. Tag med os på svampejagt i efterårets smukke landskab, lær at finde de bedste spiselige svampe og tilbered en lækker 3-retters menu over bålet. Vi sørger for fri øl, sodavand og vin i vores hyggelige bomuldstelt. Oplev det bedste af Vestkysten på Nørre Vosborg - kultur, komfort og gastronomi mødes her. Book nu og lad os tage dig med ud i naturen den 7. oktober


Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Sønderjysk kaffebord på Hohenwarte

Oplev det sønderjyske sofabord, hvor alle de traditionelle kager er placeret. Det sønderjyske kagebord med kaffe er en tradition, der skal opleves. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne

Oplev fransk gastronomi og vin hos Det Franske Hjørne i Skødstrup, tæt på Aarhus centrum. Vores chefkok, Bruno Lecanu, vil guide dig gennem en sjov og lærerig oplevelse med klassiske franske retter. Sammen med vores vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder og lære om lokale druer og stilarter. Tag med os på en kulinarisk rejse og få en uforglemmelig smagsoplevelse.


Hvad er middag på Madklubben?

Med et Madklubben Gavekort kan du spise på +30 Madklubben restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg. Her kan du købe mad i forskellige prisklasser inspireret af hele verden. En ting alle restauranter i Madklubben har til fælles er, at maden altid er af god kvalitet og til en rimelig pris. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er weekendbrunch på Skovmøllen?

Velkommen til Skovmøllen - en idyllisk beværtning beliggende i skoven ved Moesgård. Siden 1800-tallet har vi været det foretrukne stoppested for sultne og tørstige gæster, der ønsker at nyde en uforglemmelig oplevelse. Hos os kan du kombinere en lækker weekendbrunch med en afslappende gåtur i skoven, dyrehaven, stranden eller andre naturskønne omgivelser. Vi ved, hvor vigtigt det er at forkæle vores gæster, og derfor bruger vi kun de bedste råvarer. Vores juice kommer fra Karensminde, pølser og skinker fra vores dygtige venner i Nørre Søby og Troldgaarden. Vi ønsker at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor I kan sætte jer trygt til bords og nyde et par timers godt selskab. I vores køkken fortolkes klassiske retter med en moderne twist, der passer til tidens smagsløg. Vi er stolte af vores samarbejde med lokale råvareproducenter, som sikrer, at du får den bedste oplevelse hos os. Så kom og besøg os i Skovmøllen og lad os forkæle dig med vores gastronomiske lækkerier.Hvad er svampejagt & bålmiddag hos Nørre Vosborg?

Tilbring en uforglemmelig dag i naturen med Nørre Vosborg ved Vestkysten. Tag med os til enten Klosterheden eller Stråsø, hvor dyrelivet lever og vilde planter gror i efterårets smukke landskab. Vi inviterer dig på en spændende svampejagt, hvor vores erfarne guide vil lære dig at finde de bedste spiselige svampe. Senere skal vi bruge dem til at tilberede en lækker 3-retters menu over bålet. Og glem ikke, at der vil være fri øl, sodavand og vin til rådighed i vores varme og hyggelige bomuldstelt. Så sæt kryds i kalenderen den 7. oktober og lad os tage dig med ud i naturen! Nørre Vosborg er et eksklusivt sted, hvor kultur, komfort og gastronomi mødes. Beliggende ved Vestkysten blev herregården gennemgribende restaureret i 2008 og er nu klar til at byde dig velkommen til enestående oplevelser. Brug herregården som din base, mens du udforsker den spektakulære vestjyske natur - tæt på havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Oplev det allerbedste, som Vestkysten har at byde på, på Nørre Vosborg.Hvad er sønderjysk kaffebord på Hohenwarte?

Synnejsk Cafe æ et boe mæ manne slaus kache. Ostekage, brødkage, laukache mè fløj og chokoladekage. Å æ småkache - æn seven food slau as knepkache, fattkache, goj røj å te allesist - no. Vi håber du får jän bi meer neij te end. Oversat til enkelt dansk indeholder Sønderjysk Kaffebord mindst 21 forskellige kager. Traditionen begyndte i midten af ​​1800-tallet, da regionen var en del af Preussen. Det er en sport, hvor dansksindede mødes og serverer de bedste og mest iøjnefaldende kager – og det er vi stadig glade for den dag i dag. Så lad os bevare de sønderjyske traditioner. Hohenwarte Gård er bygget i 1878 i naturskønne og fredede Tøndermarsk. Gården fungerer som en hobbygård, hvor man kan se, klappe og nyde dyr og ride på heste. Omkring gården har du mulighed for at opleve Tønderrsken i Nationalpark Vadehavet, se trækfugle, se Højer Sluse med mere.Hvad er kokkeskole & vinsmagning hos Det Franske Hjørne?

Velkommen til Det Franske Hjørne - oplev fransk gastronomi og vin Drømmer du om at fordybe dig i det fantastiske franske køkken og lære om de vidunderlige vine? Hos Det Franske Hjørne får du muligheden for at kombinere gastronomiske oplevelser med vinsmagning. Det franske køkken er berømt verden over, og hos os kan du lære teknikkerne bag flere klassiske franske retter. Du vil blive introduceret for duften af simrende kød, sammen med friske grøntsager og urter. Smagen af liv, varme og hygge vil omslutte dig. Og selvfølgelig kan du også glæde dig til at smage på nogle fantastiske vine. Beliggende i Skødstrup, blot få minutters kørsel fra Aarhus centrum, finder du Det Franske Hjørne. Her står vores chefkok, Bruno Lecanu, klar til at guide dig gennem en sjov, lærerig og underholdende oplevelse. Chefkok Bruno har tidligere arbejdet som privat kok for franske ministre og på Michelin-restauranter i Frankrig. Sammen med vores passionerede vinekspert, Søren Callsen, vil du blive præsenteret for vine fra forskellige områder. Du vil lære om lokale druer og forskellige stilarter inden for fransk vin. Tag med os på en kulinarisk rejse. Vi glæder os til at forkæle dine smagsløg og give dig en uforglemmelig oplevelse hos Det Franske Hjørne.