Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Gør din eftermiddag lidt sødere og tag med på macaronkursus, hvor du lærer alle tips og tricks til at kunne lave de perfekte macarons. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 575 kr.

Se tilbudet


Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Nu kan du blive klogere på alt lige fra historien bag portvin, de forskellige portvinstyper, hvor og hvordan portvin matcher forskelligt mad Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 399 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Taphouse

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 195 kr.

Se tilbudet


Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Dit eget ginfad hos Trolden Destilleri

Trolden Bryghus destillerer dansk gin. Er du vild med gin? Få dit eget ginfad hos Trolden Bryghus. Vælg mellem 4 & 8 liters træfade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,795 kr.

Se tilbudet


Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee

Baristakursus hos Kontra Coffee, hvor der arbejdes med espresso, mælkesteamning og formalingsmetoder. Baristakurset er din vej til god kaffe Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 795 kr.

Se tilbudet


Hvad er macaronkursus hos CPH Cooking Class?

Gør din eftermiddag sødere og sjovere med en lærerig macaron-time. I løbet af kurset lærer du at bage, fylde og dekorere denne sprøde franske lækkerbisken. Du kan også bruge forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du får den så godt, at du endda kan genskabe en anden kreation derhjemme. Det bedste af det hele er, at du får en æske fyldt med lækre hjemmelavede macarons med hjem efter timen. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Vær med til at hylde Port med denne Port Primary School. Port er mere populær end nogensinde. Uanset om du er portvinelsker eller kender med hang til sjældne vine, har du sikkert smagt de mange varianter af denne pragtfulde vin. Vil du vide mere? Så har du nu muligheden for at lære mere om historien bag portvin, de forskellige typer portvin, hvor og hvordan den er lavet, hvordan man parrer portugisiske vine med mad og meget mere. De fortæller også historien om det ældste havnehus, Warre's, der forsyner kongelige livreddere med egen havn Kgl. dansk hofleverandør. Du skal selvfølgelig også prøve den klassiske portvin, så du nemt kan skelne mellem de forskellige stilarter og finde din favorit. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er kongelige hofleverandører, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Hvad er Ølsmagning hos Taphouse?

En pilsner i køleskabet er måske en god start på weekenden, men intet slår fadøl. Når der overhovedet er 61 forskellige vandhaner at vælge imellem, er den sværeste del at beslutte, hvilken vandhane der skal tændes først. Ale, saison, stout eller noget helt andet? Taphouse's tender vil træffe dine valg og guide dig gennem øllets verden. Taphouse har det største udvalg af øl i Europa med ikke mindre end 61 forskellige haner. Her bliver vanddråberne i hanen løbende skiftet, så der altid er et godt udvalg af gode øl, især dem fra mikrobryggerier. Øllet afkøles ikke på vej mellem fad og hane, som det er sædvanlig praksis, men i et stort kølerum. Dette forlænger øllets holdbarhed. Flere haner kan også styres, så hver hane giver friskhed. øl .Hvad er dit eget ginfad hos Trolden Destilleri?

Efter et par år bag hylderne i barskabene er gin nu rykket frem igen og genvundet sin plads i manges hjerter. Gin har en unik smag, men det er bitterheden – og de mange muligheder for at tilføje spændende smag under fremstillingsprocessen – der gør gin så speciel. Med dit eget ginfad kan du komme tæt på kedlen og dufte, dufte og smage på ginen, inden du hælder den i faden, smagen vil med tiden ændre sig til din egen gin. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er baristakursus hos Kontra Coffee?

Slut dig til os på den anden side af kaffebarens disk for en vandoverførsel til en hyggelig barista-time. Her lærer du om at brygge espresso og dampet mælk og lære om de grundlæggende teknikker bag latte-kunsten. Du får praktisk og teoretisk viden, som du kan bruge, når du bruger en espressomaskine derhjemme. Kurset bruger forskellige parametre, der er med til at definere og lave espresso. Du vil prøve de grundlæggende funktioner i stamping, maling, maling, espressomaskine og til sidst dampning og hældning af mælk. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.