Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Rosésmagning & cruise hos Odense Aafart

Rosésmagning & cruise hos Odense Aafart

Tag med Odense Aafart på et eksklusivt cruise gennem Munke Mose. Nyd en smagfuld rejse med 5 forskellige rosévine og lær om vinens oprindelse, bådens historie og omgivelserne. Vores erfarne skippere sikrer din tryghed. Oplev en unik og fredfyldt rejse i smukke omgivelser.


Sushikursus hos Restaurant Soya

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du besat af sushi? Vil du lære at gøre det selv? Så kom med på en sushitime i Aarhus og lær at lave din egen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Pølsekursus hos Folkets Madhus

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser på Folkets Madhus. Til pølseklassen lærer du, hvordan du fylder pølser, hvordan du forbereder fyld og meget mere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og Schakenburg Slot. Pitstop ved Castle Inn til frokost og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Happy Buddha Menu hos Hotpot Republic

Happy Buddha Menu hos Hotpot Republic

Oplev autentisk kinesisk smag med Happy Buddha Menu hos Hot Pot Republic. Menuen inkluderer forret, hotpot og dessert. Vælg mellem spændende forretter, skræddersy din egen hotpot og afslut med en eksotisk dessert. Hot Pot Republic bruger importerede krydderier og chilier fra Sichuan i Kina for ægte smag. Der er også alternativer til vegetarer og allergikere. Tag med på en kulinarisk rejse til det fjerne Østen.


Hvad er rosésmagning & cruise hos Odense Aafart?

Tag med Odense Aafart på et unikt cruise i de betagende omgivelser ved Munke Mose. Sæt dig komfortabelt til rette på båden og oplev en smagfuld rejse gennem 5 forskellige rosévine i en atmosfære, der er helt uden for det sædvanlige. Imens fortælles der spændende historier om vinens oprindelse, bådens historie og de idylliske omgivelser. Odense Aafart har siden 1882 taget besøgende med ombord, som har ønsket at nyde en tur op og ned ad Odense Å. Vores erfarne skippere har mange års erfaring til søs, hvilket garanterer din sikkerhed som vores højeste prioritet. Så læn dig tilbage og glæd dig til en fredfyldt rejse i smukke omgivelser.Hvad er sushikursus hos Restaurant Soya?

Kan du se forskel på futumaki, hosomaki og uramaki? Eller ved du, hvordan man laver nigiri sushi? Der er nok en grund til, at uddannelsen til sushi-kok er lang og besværlig, da det ikke er let at komme ind i et asiatisk sushi-køkken. Ikke uden hjælp i hvert fald. Så her kommer det! I en sushitime lærer du at samle, rulle, dekorere – og især spise – nigiri, to-rullet, tyndrullet og andre forskellige typer sushi. Restaurant Soya er en traditionel kinesisk-japansk restaurant i Aarhus, baseret på kvalitetsråvarer og høj kvalitet. Restaurant Soya er berømt for sin sushi, og det var også den første sushi- og sushirestaurant i byen.Hvad er pølsekursus hos Folkets Madhus?

Tilbring en aften med en slagter fra Folkets Madhus, hvor du lærer det basale og begynder at lave en pølsemager derhjemme. Du vil besøge en verden af ​​pølser og forskellige ingredienser i henhold til gamle traditioner. Hos Folkets Madhus tilføjer man ikke numre eller andet til pølsen end rene råvarer. Mens du respekterer gammelt håndværk, økologi og bæredygtighed, lærer du, hvordan du bruger håndværksmæssige teknikker til at lave den perfekte pølse. Folkets Madhus vil sørge for, at gastronomisk fornøjelse og sund fornuft går hånd i hånd. Derfor arbejder de med årstidens lokale råvarer, fordi de mener, at årstidens råvarer er dem, der smager bedst lige nu. De holder sig også fra tilsætningsstoffer og andre tal for at spise mindre kød til bedre kød og dermed fastholde slagterhandlen i Folkets Madhus.Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Hvad er happy Buddha Menu hos Hotpot Republic?

Oplev den autentiske smag af det kinesiske køkken med Happy Buddha Menu hos Hot Pot Republic på Vesterbrogade i København. Menuen byder på en fuldendt aften med forret, hotpot og dessert. Start aftenen med at vælge mellem fire spændende og smagsfulde forretter, der vil vække dine smagsløg. Derefter kan du skræddersy din egen hotpot ved at vælge mellem forskellige smagstoppings, der varierer i chiliernes styrke og krydrede smag. Afslut aftenen på en sød note med en kinesisk specialitet, ananasforårsrulle. Den serveres med hjemmelavet passionsfrugtsorbet, ananascarpaccio og ristede sesamfrø for at give dig en eksotisk og forfriskende dessertoplevelse. Hot Pot Republic er kendt for at importere alle deres krydderier og chilier direkte fra Sichuan i Kina, hvilket sikrer den ægte og autentiske smag i deres retter. De tilbyder også alternativer til vegetarer og allergikere, så alle kan nyde de lækre og velsmagende retter. Så tag med på en smagsoplevelse i det kinesiske tegn hos Hot Pot Republic og lad dig forkæle med Happy Buddha Menu, der vil tage dig med på en kulinarisk rejse til det fjerne Østen.