Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Smagning af forskellige gin og tonics kombineret med en lækker 3-rettes gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Guidet øltur i København med Cph:cool

Guidet øltur i København med Cph:cool

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Tag på ginsmagning hos Two Socks i hjertet af København. Nyd en ginsmagning af 3 forskellige Gin & Tonic samt en let tapasanretning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Vinsmagning hos S'vineriet Odense

Smag jer igennem forskellige vine fra hele verdenen hos S'vineriet Odense Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Ølsmagning hos People Like Us

Ølsmagning hos People Like Us

Ølsmagning og fortælling om et bryghus som drives af mennesker, fra socialt marginaliserede grupper, med støtte fra bryggeriet Mikkeller. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er guidet øltur i København med Cph:cool?

Tag med Cph:cool på en guidet øltur gennem Københavns charmerende middelalderby. Undervejs vil din entusiastiske guide fortælle dig om de mange forandringer, byen har set gennem tiden. Derudover besøger du tre nøje udvalgte restauranter, en traditionel brun bistro og to danske mikroølforhandlere. Du kan smage tre forskellige typer øl: en traditionel og to overraskelser. Undervejs introduceres øltyper samt historier om ølproduktion, ølhistorie og historier om store og små bryggerier. hurra! Siden 2005 har Cph:cool samlet historier om arkitektur, design og madkultur med De nyeste trends og tiltag i byen. Guider er uddannet og har stort kendskab til København, og Cph:cool ser frem til at vise dig et nyt perspektiv på byen.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København?

At kombinere god gin med en velsmagende snack er aldrig en dårlig idé. To sokker fra København Halmtorvet kan skrive under. Den populære ginbar inviterer til at smage gin, "Welcome Gin" består af 10ml ren gin og 3 forskellige gins og tonics. Du kan forvente smag, der vil overraske dig på en god måde. For at fuldende smagsoplevelsen vil du nyde ledsagende snacks, komplet med ost, charcuteri og brød. Two Socks Halmtorvet ligger kun en kort gåtur fra Københavns Hovedbanegård. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er vinsmagning hos S'vineriet Odense?

Beliggende i H.C.Andersens barndomshjem og kommende letbane finder du hele Odenses vinbar, S'vineriet Vinapotek. Her vil en dygtig sommelier guide dig gennem en uformel vinsmagning, hvor du lærer om druer, jord, bæredygtige produktionsmetoder og alt derimellem. Du får mulighed for at dykke ned i vinens historie, og dine sanser vil være frie til at smage og dufte en række fine vine. Odense Center mellem H.C. Andersens barndomshjem og kommende letbane ligger i S'vineriet Vinapotek. Her finder du vinreoler med vine fra hele verden, hvilket betyder, at der er noget for enhver smag. En dygtig sommelier er klar til at fortælle om druer, dyrkning, aftapning og resten af ​​processen med at færdiggøre en flaske vin.Hvad er Ølsmagning hos People Like Us?

Pilsner, IPA, ale, stout, sour eller andre, hvilken er din favorit? Det kan være svært at svare på, før man smager dem alle sammen, da der er store forskelle på forskellige typer øl. Til gengæld kan du være sikker på, at du, når du skal til ølsmagning, smager 5 forskellige specialøl med attitude, for her lærer du en masse om øllets sprudlende verden. Hvis du er klar til at udvide dit repertoire, så glæd dig til specielle smagsprøver fra folk som os. Kom til en hyggelig og uformel ølsmagning og hør historier om bryggeridrift med fokus på social bæredygtighed. People Like Us er et dansk bryggeri, der producerer premium øl og gør et godt stykke arbejde med at leve op til sit sociale ansvar. Medarbejderne her kommer fra meget forskellig baggrund, hvor 90% af dem lider af en eller anden form for diagnose eller handicap. Når folk som os får medarbejdere til at gøre det, de er gode til, udnytter de det. resultat? Et mangfoldigt og kreativt bryggeri, der tilbyder øl i topklasse.