Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Du vil lære at lave dit eget cremede brød med sprød bund, cremet skum og sprød chokoladeovertræk - så tjek det ud her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Espressokursus hos La Cabra

Espressokursus hos La Cabra

Brygger du din egen espresso eller elsker du bare ideen om en espressomaskine? Test dine færdigheder, lær om kaffe og bliv en bedre barista. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Middag på Tonys

Middag på Tonys

Tony er et af de bedste steder i Italien. Forkæl dig med en række italienske retter for enhver smag for at holde dig underholdt. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vin & tapas hos BARe VIN

Vin & tapas hos BARe VIN

Kom og oplev en sjov og hyggelig vinsmagning hos BARe VIN i Aarhus. Vores søde personale guider jer gennem smagsoplevelsen af vores lækre vine, som serveres med tapasanretninger. Uformel atmosfære, masser af snak og grin. Perfekt til en aften med venner eller en romantisk date. Vi er både en webshop, butik og vinbar i Aarhus og fokuserer på smag og natur frem for navne og prestige. Vi afholder også events som Vinbanko og Strik & Drik. BARe VIN - noget for enhver smag. Velkommen


Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Forkæl dig selv med en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine, mens du nyder vores lækre serveringer tilberedt af vores erfarne kokke. Alt er lavet med lokale råvarer og tilberedt på brændefyrede ovne eller bål. Smag på 6 forskellige vine, lær om vinbønderne og nyd en middag med vilde råvarer fra hav, fjord, skov og eng. Glæd dig til en fantastisk aften med vin og mad fra den rå natur.


Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er espressokursus hos La Cabra?

Du har måske de bedste ingredienser, men ved du, hvordan du får mest muligt ud af dem? Først skal bønnerne ristes for at få den rigtige farve, inden de er klar til kværn. Slibning og stamping skal også foretages, inden kurven sættes i maskinen og trykket udløses. Mælken skal dampes, og der kan vælges mellem espresso, cappuccino og cortado. Er du klar til at lære håndværket bag en god kop kaffe? La Cabra er en anerkendt kaffebar i centrum af Aarhus, hvor de bedste baristaer altid står klar til at give gode råd og vejledning, når det kommer til ristning, brygning og kaffe generelt. La Cabra er ikke kun ekspert i kaffeverdenen. For hver god kop kaffe hører også til et lækkert wienerbrød. Derfor skabte de La Cabra Bakery, hvor sprøde croissanter og søde wienerbrødskager fødes. wienerbrød og kaffe er håndværk, der bør nydes på La Cabra, og både amatører og begyndere vil blive budt hjerteligt velkommen i en verden af ​​sjove og sanselige oplevelser.Hvad er middag på Tonys?

Tony er et af de bedste steder i Italien. Forkæl dig selv med en række italienske retter, der passer til enhver smag for at holde dig underholdt. Tonys er Madklubbens bud på en moderne trattoria, med en menu spækket med focaccia, pasta og tiramisu. At besøge Tony's er også en meget social og stemningsfuld oplevelse, da retterne er lavet til at man kan dele ved bordet – så gør det bare ganen oplevelsen mere behagelig. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er vin & tapas hos BARe VIN?

Nyd en sjov og hyggelig vinsmagning hos BARe VIN i Aarhus. Vi tilbyder en unik oplevelse, hvor I får mulighed for at smage på 3 forskellige vine, som er perfekte til vores lækre tapasanretning. Vores søde og engagerede personale vil guide jer gennem smagsoplevelsen og give jer en introduktion til hver vin og dens smagsnoter. Atmosfæren er uformel, så der vil være masser af tid til at snakke og grine, mens I nyder både tapassen og vinene. Uanset om I er på udkig efter en hyggelig aften med vennerne eller en romantisk aften med jeres partner, så er BARe VIN det perfekte sted. Vi er både en webshop, butik og vinbar i Aarhus. Hos os er smag og natur i fokus for alle vine, vi tilbyder. Navne, årgange og prestige er ikke så vigtige for os. Det vigtigste er, at vores vine smager fantastisk. Udover at være eksperter i smag, er vi også mestre i hygge. Derfor afholder vi flere forskellige events i løbet af året, herunder Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik. Der er noget for enhver smag hos BARe VIN. Vi glæder os til at byde jer velkommen.Hvad er vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen?

Tilbring en hyggelig aften i Madsmedjen, hvor en vinkender vil guide jer igennem en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine. Imens vil I også blive forkælet med 4 serveringer, tilberedt af vores erfarne kokke, der har samlet lokale råvarer fra hele egnen. Alle serveringerne vil blive tilberedt i vores brændefyrede ovne eller direkte på bålet. I løbet af aftenen vil I smage på 6 forskellige økologiske vine og naturvine. I vil få en indblik i smageteknikker, og lære om vinbønderne, druen, historien bag vinen og fremstillingsprocessen. Udover dette vil I nyde middagen, som inkluderer muslinger, fisk, krabber, vildtkød, tang, urter, svampe og bær - alle ingredienserne er fra vores kokkes sanketur i naturen, hvor de har indsamlet vilde råvarer fra hav, fjord, skov og eng. Glæd jer til en fantastisk aften med vin og menu fra den rå natur. Feriecenter Slettestrand er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer siden 1999. Vores mål er at skabe gode oplevelser for alle, uanset hvilke forudsætninger man kommer med. Vores beliggenhed ved Slettestrand i Jammerbugten giver os en fantastisk natur, som er omdrejningspunktet for vores aktiviteter. Vi ønsker at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, uanset om solen skinner, eller det brusende Vesterhav viser sig fra sin mere vilde side.