Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I spise frokost sammen på Restaurant loftet. Nyd 3 smørrebrød efter eget valg med tilhørende drinks i hyggelige rammer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Macaronkursus hos CPH Cooking Class

Nyd din eftermiddag med en macaron-time, hvor du lærer alle tips og tricks til at lave den perfekte macaron. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Gå ind på Carl Nielsen Restaurant. Her kan du nyde deres hjemmelavede premium smørrebrød med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rejegilde & vin hos BARe VIN

Rejegilde & vin hos BARe VIN

Forkæl dig selv med et 2,5-timers rejegilde og masser af vin hos BARe VIN i Aarhus. Med et væld af rejer på menuen og lækker rosé og hvidvin i rigelige mængder, er du garanteret en fantastisk oplevelse. BARe VIN er ikke kun en vinbar, men også en webshop og butik, hvor smag og natur er i fokus. Kom og deltag i deres spændende begivenheder som Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.


Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

Hyggelig kokkeskole med lækre lokale råvarer fra de Sydfynske Øer. Maden tilberedes over bål og i en ryger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.



Hvad er macaronkursus hos CPH Cooking Class?

Gør din eftermiddag sødere og sjovere med en lærerig macaron-time. I løbet af kurset lærer du at bage, fylde og dekorere denne sprøde franske lækkerbisken. Du kan også bruge forskellige farver og gode smagskombinationer. Teknikken kan være svær at mestre, men du får den så godt, at du endda kan genskabe en anden kreation derhjemme. Det bedste af det hele er, at du får en æske fyldt med lækre hjemmelavede macarons med hjem efter timen. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.



Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.



Hvad er rejegilde & vin hos BARe VIN?

Spis jer mætte i rejer og nyd et væld af vin hos BARe VIN i Aarhus. BARe VIN byder på et 2,5-timers rejegilde, hvor rejerne er i overflod på menuen. Et rejegilde er ikke fuldendt uden en flaske god vin. Derfor kan I også nyde BARe VINs lækre rosé og hvidvin i rigelige mængder. BARe VIN sørger for hyggelige lokaler og fremragende atmosfære, så I blot skal medbringe det gode humør. BARe VIN er mere end bare en vinbar. Det er også en webshop og butik i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i centrum for alle vine, der bliver solgt. Kristian og Brita, som står bag BARe VIN, er ikke så optaget af navne, årgange og prestige, men for dem handler det om vinens smag. Udover at være eksperter i smag, er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN afholder forskellige begivenheder i løbet af året, herunder Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.



Hvad er vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav?

Bålet blev tændt og duften af ​​kaffe og bønner fra det lokale kafferisteri bredte sig. Med Lifeplan Kajak & Friluftsliv og Kulinarisk Sydfyn tændes bålet og smøgerne. Du skal tilberede lækre måltider med lokale og årstidens råvarer. Du lærer om den rigtige kombination af råvarer, at hugge træ, ryge fisk og en alsidig sæsonbestemt menu med urter fra haver, skove og strande. Når din mad er klar, kan du nyde dit måltid, mens du beundrer udsigten over Svendborgsund, Tåsinge og Det Sydfynske Øhav. Spis og drik godt. Lifeplan Kayak & Friluftsliv, som står bag oplevelsen, har mange års erfaring med at undervise og formidle om Syd Fernandes natur både til vands og til lands. De har et fremragende ry for havkajakundervisning og vandsikkerhedsoplevelser. Med deres store viden om naturen og det sydfynske spisekammer tilbyder de store naturoplevelser for private såvel som grupper og virksomheder fra forskellige perspektiver.