Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Food Friends hos CPH Cooking Class

Food Friends hos CPH Cooking Class

Kom med når CPH Cooking Class afholder Food Friends, som samler turister, lokale, unge, gamle og alt midt imellem til et socialt madkursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Kom med indenfor hos Sams Island Distillery på Samsø. Smag 3 forskellige produkter og bliv klogere på destilleriets unikke kendetegn. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico

Fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico

Bistro Cocorico byder indenfor til en smagfuld oplevelse med delikate franske klassiker. Vælg mellem deres 3-retters menu eller brunch. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Sanketur med aftensmad i Madsmedjen

Gå på opdagelse i de spiselige urter i naturen ved Slettestrand & oplev Jammerbugten. Når urterne er fundet, laves der mad i Madsmedjen Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er food Friends hos CPH Cooking Class?

Kom med, når CPH Cooking Class er vært for Food Friends, der samler turister, lokale, unge, gamle og alle derimellem for at bygge en restaurant baseret på kvalitetsråvarer og dansk komfort-kokkeskole. At møde nye og kendte ansigter i madlavningen er en trend og kan garantere en hyggelig fællesspiseaften, nye bekendtskaber og lækre retter. Få alle de gode ting med hjem, eller bare få en anden god tid. god fornøjelse! CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.Hvad er rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery?

Indtast Sams Island Distillery i Samsø. Bag destilleriets mure eksperimenterer de med skæve smagskombinationer i produktionen af ​​gin, rom, vodka, whisky og gin. Appelsinmyrer, rødbeder og kartofler fra Samsø er blot nogle af de ingredienser, der gør Sams Island Distillerys produkter helt unikke. I løbet af oplevelsen vil du blive taget med bag væggene for at lære historien om produktionen og historien bag produktet. Du vil se, høre, dufte og smage, når du går gennem Samsøs charmerende vingårde. Sams Island Distillery er et mikrobryggeri grundlagt i Samsø i 2017 af Mads Nielsen og Jesper Machholm. Enkelhed og balance er kerneværdierne i Sams Island Distillery. Det er baseret på disse værdier, at der produceres et stort antal gin, rom, vodka, whisky og gin. Bryggeriet har eksperimenteret med modige og innovative ting som myrer og sukkerroer. I deres produkter kan du altid finde en del af naturen og råvarer på Samsø.Hvad er fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico?

Kan vi friste dig med en tur til Frankrig? Sammen kan I nyde en autentisk fransk oplevelse på Østerbro. Uanset om du vil starte weekenden med en lækker middag eller starte din dag som franskmændene, er Bistro Cocorico stedet for dig. Her kan du få alt, hvad et fransk hjerte ønsker sig i afslappede og stilfulde rammer, der giver dig den helt rigtige franske stemning. Velkommen til Bistro Cocorico og Bon Appetit. I hjertet af Københavns Østerbro ligger den parisiske bistro Cocorico. Her inviterer Céline og Frédéric ind i deres charmerende og hyggelige bistro, inspireret af deres hjemland Frankrig. Croque Monsieur og foie gras tartare er blot nogle af de franske retter på menuen. Når du besøger Bistro Cocorico, får du den komplette franske oplevelse.Hvad er bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Forestil dig at vågne op til kaffemaskinens susen og duften af ​​friskbagt brød. Forestil dig at åbne din madpakke på en mandag og opdage, at rugbrød er nybagt. Tænk på en eftermiddagsbid af en sprød sandkage og afslut dagen med en sød og blød kage. Tror faktisk det kan lade sig gøre, og med en bagetime er du et skridt tættere på at gøre friskbagt brød til en del af din hverdag. Det behøver ikke at være så svært eller tage al din tid, når du først har styr på de grundlæggende teknikker. Så hvorfor smøger vi ikke ærmerne op og begynder at blande dejen? Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er sanketur med aftensmad i Madsmedjen?

Jammerbugtens naturlige miljø er barsk, med vinde, der fejer hen over landskabet i jævne vindstød, der rører sandjorden op. Men det er okay, for trods de barske forhold vokser de spiselige planter og krydderurter godt, og opsamlingskurven kan hurtigt fyldes op og tages tilbage i ovnen. Her kan planter og krydderurter forvandles til mad i den brændeovn, og du sætter dig ved et plankebord og brændeovn, når duften er i luften, og det er tid til at spise. Feriecenter Slettestrand er en familieejet og drevet virksomhed, der siden 1999 har udviklet positive ferieformer for alle, uanset dine forhold. Den naturlige skønhed ved Slettestranden i Jammerbugten er omdrejningspunktet, og målet er at give en god oplevelse for alle, lige fra solskinsdage til brusende Vesterhavsdage.