Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København

Ginsmagning kombineret med en let tapas med ost, charcuteri & brød i hjertet af København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 425 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 175 kr.

Se tilbudet


Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Whiskysmagning hos Trolden Destilleri

Kom med til en rundvisning & whiskysmagning. Her vil I få gennemgang af single malt whiskyproduktionen, smagsprøver og rundvisning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 225 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira

Kom med ombord på Romskibet Mira med Anders Skotlander. Her får I en unik mulighed for at nyde rom, der er lagret til søs. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kom med ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør ginens historie & få lov til at smage på klassikeren. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 549 kr.

Se tilbudet


Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København?

Hos Two Socks i København prøver de de mest spændende gins og tonics fra hele verden. Alle Two Socks' formler respekterer ginens DNA og skaber en treenighed mellem gin, tonic og garniture. At smage gin kræver duft og smagning, og du kan blive introduceret til nogle versioner, du aldrig har prøvet før. Undervejs serveres der lettere anretninger med ost, charcuteri og brød samt anekdoter om de gin og tonics, du nipper til. To sokker i centrum af Rådhuspladsen i København. Her finder du deres ginbar, som byder på et enkelt, rustikt og autentisk lokale med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv-bar. Her afholdes vinsmagninger for både små og store grupper.Hvad er Ølsmagning hos Trolden Bryghus?

Som W. Scott Griffith siger, vinraffinering, ølbinding og på Tolden Bryghus er de enige. Her er det bryggeren, der selv blander urten og er kræsen med krydretheden, fordi Tolden synes, den smager bedre i hånden. Tolden Bryghus' skummende ølkrus kombinerer ældgamle brygningsmetoder, jagten på perfekte fermenterede bobler og glæden ved lækkerhed. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er whiskysmagning hos Trolden Destilleri?

De ligger modne på bakker. Træk på smag, kraft, farve og intensitet, indtil de er klar. De gyldne dråber skal så hældes i den proplukkede flaske og ventetiden begynder igen. Nu skal den rigtige dag findes, så flasken kan åbnes, whiskyen hældes i et klart glas og drikkes i godt selskab. Kan du ikke vente? Så tag en smagning og rundvisning i Tolden Distillery, hvor du lærer om rejsen fra råvare til færdig single malt whisky. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er rundvisning & romsmagning på Romskibet Mira?

I 2014 fik Anders Skotlander en skør idé. Ideen krævede en båd, der kunne rumme fire tønder rom. Han ville undersøge, om rom modnede på havet på forskellige måder, når bølgerne blev ved med at skvulpe og temperaturen ændrede sig. Det gjorde. Rommen ombord er sødere og mørkere, mens det meste af spiritussen er fjernet. Sammen med kaptajnen producerer Skotland nu prisvindende rom fra de 4 egetræsfade ombord. Du kan også gå ombord på et rumskib for at få et dybdegående kig på de skøre og interessante historier om det skotske rumskibsrum. Også skal man selvfølgelig smage de gyldne vanddråber efter sejlads i Limfjorden. Idéen til at producere dansk rom startede i Blokhus' sommerhus. Det varede ikke længe, ​​før produktionen begyndte i Christianshavns kælder. Siden 2013 har Titte og Anders Skotlander produceret dansk rom, gin og likør med de bedste råvarer. Faktisk var deres idé så vellykket, at Skotland har vundet mere end 20 internationale priser gennem årene. Særligt deres Skotlander White Rum har fået stor opmærksomhed, og den blev i 2015 kåret som verdens bedste ved Miami Rum Festival. Deres produktionssted ligger i Penderrup, Nordjylland, kun 30 minutters kørsel fra Aalborg.Hvad er lav din egen gin hos Copenhagen Distillery?

Gin er blevet meget populær i løbet af de sidste par år, hvor ginbarer dukker op på gaderne i storbyerne. Hvordan gik gin fra en grim ælling med fyrrenåle til en smuk svane sunget af masserne? Du lærer dette og mere, når du træder ind i ginens verden, krydderierne og urterne, der giver alt dets aroma og de klareste gins, der flyder ud under destillationen. Skal din gin smage af fyrrenåle? Nu kan du selv bestemme. Efter at have lavet din egen gin, kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter i Copenhagen Distillerys Cocktail Bar, hvor du kan blive hængende til drinks og happy hour. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil