Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Madklubben Grill

Middag på Madklubben Grill

Besøg Madklubben Grill, hvor grillmad er omdrejningspunktet. Madklubben Grill ligger i Aarhus og København. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning Hos Rune

Ølsmagning Hos Rune

Velkommen til Hos Rune - Vesterbros nye ølunivers Oplev en unik ølsmagning med 8-10 forskellige øl. Vores udvalg inkluderer de nyeste stilarter. Tag med ejeren, ølentusiasten Rune, på en hyggelig oplevelse, hvor jeres smagsløg forkæles. Hos Rune er et inspirerende ølprojekt, skabt af en mand med en passion for øl. Vi vil være Vesterbros go-to-sted for gode øl. Velkommen til en unik smagsoplevelse


Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery

Indtast Sams Island Distillery i Samsø. Smag på 3 forskellige produkter og lær mere om vingårdens unikke egenskaber. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Whiskysmagning hos Copenhagen Distillery

Tag med os på et whiskyeventyr. Her kan du besøge historier om whisky, whiskysmagninger og økologiske udskæringer af dyr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktail-workshop & smagning på Njord Distillery

Cocktail-workshop & smagning på Njord Distillery

Njord Distillerys cocktailworkshop er din chance for at opleve passionen for smagfuld spiritus hos Danmarks originale gin-producent. Lær at lave både klassiske og utraditionelle cocktails, og smag på deres eksperimenterende produkter. Bliv en del af det nysgerrige sind bag Njord Distillery på deres destilleri i hjertet af Aarhus.


Hvad er middag på Madklubben Grill?

Hos Madklubben Grill kan du få alt det gode, du kan få fra grillen. Uanset om du kan lide fisk og skaldyr, grønt, fjerkræ eller premium bøf, har Madklubben Grill noget for dig. Restauranten ligger ved åen midt i Pilestræde og Aarhus C i det centrale København. Gavekort kan bruges til hele den fristende menu til frokost og aftensmad. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er Ølsmagning Hos Rune?

Velkommen til Hos Rune - Vesterbros nye ølunivers! Her inviteres I med på en unik ølsmagning, hvor I kan nyde smagen af 8-10 forskellige øl. Vores ølsmagninger byder altid på et bredt udvalg af øl, inklusive de nyeste stilarter inden for øllets verden. Vi ønsker at sikre, at der er noget for enhver smag, og derfor præsenterer vi et bredt udvalg fra vores butik. Tag med ejeren, ølentusiasten Rune, på en hyggelig oplevelse, hvor jeres smagsløg vil blive forkælet. Rune vil guide jer igennem smagningen og give jer en unik indsigt i øllets verden. Hos Rune er et inspirerende ølprojekt, der er skabt af manden med samme navn. Projektet er både et online ølunivers og en butik beliggende på Vesterbro, i enden af Sønder Boulevard. Rune brænder for øl og har en stærk iværksætterdrøm. På trods af udfordringer med psykiske lidelser har han valgt at følge sin passion og skabe sit eget projekt. Hos Rune er et resultat af Runes dedikation og hjælp fra tre andre ølentusiaster. Vi ønsker at være Vesterbros go-to-sted, når det kommer til at finde gode øl. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jeres smagsløg en unik oplevelse.Hvad er rundvisning & smagning hos Sams Island Distillery?

Indtast Sams Island Distillery i Samsø. Bag destilleriets mure eksperimenterer de med skæve smagskombinationer i produktionen af ​​gin, rom, vodka, whisky og gin. Appelsinmyrer, rødbeder og kartofler fra Samsø er blot nogle af de ingredienser, der gør Sams Island Distillerys produkter helt unikke. I løbet af oplevelsen vil du blive taget med bag væggene for at lære historien om produktionen og historien bag produktet. Du vil se, høre, dufte og smage, når du går gennem Samsøs charmerende vingårde. Sams Island Distillery er et mikrobryggeri grundlagt i Samsø i 2017 af Mads Nielsen og Jesper Machholm. Enkelhed og balance er kerneværdierne i Sams Island Distillery. Det er baseret på disse værdier, at der produceres et stort antal gin, rom, vodka, whisky og gin. Bryggeriet har eksperimenteret med modige og innovative ting som myrer og sukkerroer. I deres produkter kan du altid finde en del af naturen og råvarer på Samsø.Hvad er whiskysmagning hos Copenhagen Distillery?

Copenhagen Distillery startede som et whiskydestilleri, og i februar 2020 kom den første whisky på gaden og blev kåret som Årets Danske Whisky i Jim Murrays Whiskybibel. Nu er de klar til at vise hele familien, hvilken stor familie det er. Grundlægger og tidligere brygger Henrik og nuværende brygger hr. Lasse byder velkommen og runder fabrikken, mellem kobberkedler, gæringskar og malterier. Bagefter sætter du dig ned og smager alt fra frisk destilleret spiritus til færdiglavet whisky på flaske. Der vil være brød og mundskyl undervejs for at holde smagsløgene skarpe. Som et twist til smagningen valgte Lasse en tønde, hvor du mod et ekstra gebyr kan fylde din egen flaske. Disse dråber vil ikke blive solgt andre steder. Bagefter er barer og butikker åbne, og der er mulighed for at købe en prøve af Årets Danske Whisky 2021, vores første udgave. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde et hyggeligt selskab. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er cocktail-workshop & smagning på Njord Distillery?

Velkommen til Njord Distillery's cocktailworkshop på deres destilleri og udviklingsfaciliteter i hjertet af Aarhus. Njord er kendt som Danmarks originale gin, men de har også stor ekspertise i at fremstille anden spiritus og ikke mindst cocktails. På denne workshop vil du blive introduceret til Njord's passion for at skabe smagfuld og kompleks spiritus, samt de mange forskellige cocktails, der kan laves med deres produkter. Du vil blive budt velkommen med en lækker cocktail, inden du selv får mulighed for at lære kunsten at fremstille velsmagende cocktails. Njord's destilleri har vundet flere flotte medaljer og er særligt kendt for deres avantgarde ginner. Deres eksperimenterende Njord Ligalab har udviklet anmelderroste vermouth, hyldeblomstlikør og cocktails, der sælges både på flaske og fad landet over. Med disse produkter udvikler Njord Distillery også deres egne cocktails, som serveres på restauranter og barer landet over. På denne workshop vil du lære at lave både nyfortolkede klassikere og spændende, utraditionelle cocktails. Og selvfølgelig vil du også få mulighed for at smage på dem. Alt dette foregår i destilleriets smukke omgivelser og med samme legende og eksperimenterende ånd, som kendetegner destilleriet og dets produkter. Kom og oplev det nysgerrige sind bag Njord Distillery, hvor en kærlighed til gin blev til en succesfuld virksomhed. Udforsk det eksperimenterende destilleri, der er placeret i Sydhavnen i Aarhus centrum. Vær med til at skabe distinkt avantgardegin og anden spiritus af højeste kvalitet på Danmarks første destilleri dedikeret til gin.