Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Sambusakursus med MultiFoods

Sambusakursus med MultiFoods

Lær at lave lækre sambusa hos MultiFoods Kolding. Nydanske kvinder deler hemmelighederne bag denne traditionelle afrikanske og arabiske snack. Vælg mellem kød, vegetarisk eller vegansk fyld og udforsk en verden af smagsoplevelser. Få indblik i kultur og traditioner og tag dine lækkerier med hjem. En kulinarisk rejse venter dig


Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg

Få en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Vores dygtige køkken har sammensat 12 unikke serveringer, inspireret af herregårdens historie. Oplev den charmerende atmosfære og de smukke omgivelser i stuerne på herregården. Nørre Vosborg kombinerer kultur, overnatning og gastronomi perfekt og giver jer en unik oplevelse i Vestjylland.


Flødebollekursus hos Social Foodies

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag den sociale foodie og lav 10 lækre briocher. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kaffekursus hos Kontra Coffee

Kontra Coffee er det perfekte sted at nyde en lækker kaffe i København. En lærerig smagsoplevelse for kaffeelskere. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class

Duften af ​​friskbagt brød vil få dine tænder til at savle. På denne bagetime lærer du de grundlæggende teknikker bag det perfekte brød. Book selv en oplevelse eller køb et gavekort til en, du holder af.


Hvad er sambusakursus med MultiFoods?

Kom med til en verden af smagsoplevelser hos MultiFoods i Kolding. Her får du muligheden for at lære at lave de lækreste sambusa, en traditionel afrikansk og arabisk snack. Hos MultiFoods drives stedet af nydanske kvinder, der brænder for god og smagfuld mad. På kurset vil du lære alle hemmelighederne bag de saftige og smagfulde sambusa. Kun fantasien sætter grænser, når du skal udforske de mange muligheder med friske og kvalitetsrige råvarer. Fyldet kan varieres alt efter dine præferencer, om det skal være med kød, vegetarisk eller vegansk. Sambusa er perfekte til at dele med venner og familie eller som en nem og hurtig snack på farten. Undervejs i kurset vil du også få indblik i den afrikanske og arabiske madverden med fortællinger fra værtens hjemland og traditioner. Det bliver en oplevelse fyldt med kultur og smagsoplevelser. Alt det, du laver på kurset, kan du enten nyde på stedet eller tage med hjem. MultiFoods er et unikt sted, hvor kvinder med forskellige etniske baggrunde har sat sig for at starte deres eget madimperium i Kolding. Deres passion for god mad ønsker de at dele med alle, og derfor inviterer de dig med på en kulinarisk rejse i den afrikanske og arabiske genre.Hvad er gastronomisk middag & vinmenu hos Nørre Vosborg?

Tag med på en gastronomisk oplevelse på Nørre Vosborg. Fredag aften d. 31. marts åbner vi dørene til en aften fyldt med fantastisk mad og smagfulde vine. Vores dygtige køkken fra N.V. Tasting har nøje udvalgt og sammensat 12 unikke serveringer, der vil tage jer med på en smagsrejse. Vi bruger kun de bedste råvarer fra vores omgivelser ved Nørre Vosborg. Med fokus på klassisk håndværk og inspiration fra herregårdens historie, skaber vi eksperimenterende og helt unikke smagssammensætninger, som vil efterlade et varigt indtryk. Arrangementet finder sted i stuerne på den charmerende herregård, hvor I kan nyde den hyggelige atmosfære og de smukke omgivelser. Nørre Vosborg er det perfekte sted for jer, der ønsker at kombinere kultur, overnatning og gastronomi. Vores herregård, beliggende ved Vestkysten, er blevet restaureret til perfektion i 2008 og er nu klar til at give jer unikke oplevelser. Tag udgangspunkt i herregården og udforsk den vestjyske natur, der byder på alt fra hav, fjorde, Storåen, hede og skov. Oplev alt det bedste, Vestkysten har at tilbyde på Nørre Vosborg.Hvad er flødebollekursus hos Social Foodies?

Det er kun 100 år siden, at opskriften på smørbrød blev bragt til Danmark af konditorer. I dag virker det næsten utænkeligt, at flødebollen ikke altid har været en del af kagebordet, for uanset om det er på en fødselsdag, en regnvejrsdag eller en dejlig eftermiddag, så er flødebollen godt selskab og en sød bid, og de fleste kan lide at gnaske det fra tid til anden. I slutningen af ​​din Social Foodies-time kan du servere din familie eller gæster dit eget cremede brød.Hvad er kaffekursus hos Kontra Coffee?

På denne "World of Coffee"-tur vil du få en dybere forståelse af, hvad kaffe er. Du lærer at dyrke og behandle kaffe og smage kaffetyper fra forskellige lande. Kan du lide den frugtagtige smag af afrikansk kaffe, den chokoladeagtige smag af mellemamerikansk kaffe eller den nøddeagtige smag af sydamerikansk kaffe? Smag og find din favorit. Gennem foredrag, billeder og lyde kan du komme helt tæt på kaffen og dens historie, efterhånden som vi får en dybere forståelse for, hvordan kaffe udviklede sig til det gourmetprodukt, den er i dag. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.Hvad er bagekursus med danske klassikere hos CPH Cooking Class?

Duften af ​​nybagt brød vil få dine tænder til at savle, men inden du tager dit hjemmebagte brød ud af ovnen, skal du mestre ælteteknikken, bagetiden — og surdejskontrollen. Det lyder som om, at mange ting skal hænge sammen, men det er heldigvis slet ikke kompliceret, og du vil hurtigt opdage, hvor nemt det er at blive bagermester derhjemme. På en CPH madlavningskursus lærer du at lave fire typer bagværk. Når det hele er færdigt, sidder du rundt i den hyggelige spisestue og nyder hjemmelavet bagværk, frisk juice, te og kaffe. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.