Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Sushikursus hos Restaurant Soya

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du besat af sushi? Vil du lære at gøre det selv? Så kom med på en sushitime i Aarhus og lær at lave din egen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Tag en latte art-time hos Kontra Coffee for at lære klassiske kaffemønstre og skænketeknikker. Sjov social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Macaronkursus hos Karoline Trier

Macaronkursus hos Karoline Trier

Få styr på teknikken bag de lækreste macarons hos Karoline Trier. På kurset vil du lære alt fra de vigtigste trin til at skabe delikate macarons til at lave en himmelsk fyld. Tag en ven eller familiemedlem med og tilbring en hyggelig dag med fokus på macarons. Du vil også nyde smagsprøver undervejs og få mellem 20-30 macarons med hjem. Hos Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om madlavning og vil gerne dele vores madglæde med dig.


Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Nyd en unik sydeuropæisk inspireret menu på Restaurant Odette i hjertet af København. Vores dygtige kokke forbereder gourmetoplevelser i vores åbne køkken, hvor I kan følge med. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer og byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser. Vi er dedikerede til bæredygtighed og bruger de bedste lokale og europæiske råvarer. Vores spisekort er altid nyt og spændende. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.


Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom til "vildmarken" på Mols Bjerge og oplev vild mad. Hvis du kan lide tv-programmet Nak og Æd, er det en god oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er sushikursus hos Restaurant Soya?

Kan du se forskel på futumaki, hosomaki og uramaki? Eller ved du, hvordan man laver nigiri sushi? Der er nok en grund til, at uddannelsen til sushi-kok er lang og besværlig, da det ikke er let at komme ind i et asiatisk sushi-køkken. Ikke uden hjælp i hvert fald. Så her kommer det! I en sushitime lærer du at samle, rulle, dekorere – og især spise – nigiri, to-rullet, tyndrullet og andre forskellige typer sushi. Restaurant Soya er en traditionel kinesisk-japansk restaurant i Aarhus, baseret på kvalitetsråvarer og høj kvalitet. Restaurant Soya er berømt for sin sushi, og det var også den første sushi- og sushirestaurant i byen.



Hvad er latte Art kursus hos Kontra Coffee?

I løbet af kurset vil du fordybe dig i kunsten at dampe den perfekte mælk til at lave en latte, og øve dig i at hælde færdigheder, lære hvordan du bedst bruger en kedel og mælk til at skabe smukke mønstre i din kaffe. Du vil støde på tre klassiske mønstre, og måske vil du prøve at tegne en bamse. En sjov aften på Østerbro. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.



Hvad er macaronkursus hos Karoline Trier?

Mestrer du kunsten at lave de lækreste macarons? Eller har du brug for lidt hjælp til at forfine din teknik? Hos Karoline Trier kan du deltage i et kursus, der vil guide dig gennem alle de vigtige trin til at skabe de mest delikate små macarons. Kurset starter med en introduktion til teknikkerne og grundprincipperne for kagen. Du vil også få en gennemgang af råvarer og udstyr. Derefter går turen ind i køkkenet, hvor du får mulighed for at blande dejen, sprøjte de fine macarons ud og bage dem. Du vil lære at lave fylden, som ikke kun har en himmelsk smag, men også den perfekte konsistens. Du kan bringe en ven eller et familiemedlem med dig og tilbringe en hyggelig dag med macarons i fokus. Undervejs vil I selvfølgelig også få fornøjelsen af lækre smagsprøver, og I får endda mellem 20-30 macarons med hjem efter kurset. På Kokkeskolen Karoline Trier er vi passionerede om mad, råvarer og fællesskaber. Vi arbejder altid med sæsonens bedste råvarer og brænder for at dele vores madglæde med andre. Vi samler virksomheder, private samt voksne og børn omkring madlavning for at fokusere på måltidet, kreativiteten og fællesskabet.



Hvad er gourmetoplevelse hos Restaurant Odette?

Velkommen til Restaurant Odette i hjertet af København. Her kan I opleve en unik sydeuropæisk inspireret menu, der er skabt til at blive delt henover bordet. I vores restaurant kan I følge med i de dygtige kokkes arbejde, når de forbereder jeres gourmetoplevelse i det åbne køkken. Til frokost kan I fordybe jer i fire udvalgte retter fra aftenens menukort. Hvis I reserverer bord til aftenen, vil I blive forkælet med en overdådig 7-retters menu, der serveres over 4 serveringer. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer, og den byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser fra Sydeuropa. Restaurant Odette byder jer velkommen i en afslappet og intim atmosfære, der strækker sig over to etager i et smukt, fredet hus i København. Vi har fokus på bæredygtighed og tænker på miljøet i vores madlavning. Vores retter er baseret på de bedste råvarer fra lokale gårde og europæiske producenter, hvilket sikrer en unik smagsoplevelse. Vi følger ingen faste regler eller principper for vores menu, så I kan altid forvente nyt og spændende på vores spisekort. Restaurant Odette leger med smagene og skaber mad, der får jer til at ønske at komme tilbage igen og igen. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.



Hvad er vildmarksgourmet i Mols Bjerge?

Flammerne knitrede og kaffen fra det lokale risteri var tydeligt at se over flammerne. Vi starter med at fylde lidt op på lageret, med lækre kager og varm bålkaffe, tilberedt i ægte cowboy-stil, for inden den store bålmiddag står klar, skal bålet stå Hr. Du skal samle urter, hugge brænde, bygge bål, tilberede lækre lokale råvarer og tilberede årstidens retter til appetit. Du skal holde øje med din høstrejse, for selv den mindste timianplante, grøn spire eller køkkenhave-rædsel – grønløgskål – kan blive en gourmetmeteor. Menu og råvarer bestemmes efter sæson og tilgængelighed hos lokale leverandører i Karpenhøj, vi ryger, steger og laver mad sammen, og i sidste ende kan vi samarbejde om at nyde et lækkert måltid og helt naturligt have en god dag. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.