Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Tapas på Penny Lane

Tapas på Penny Lane

Penny Lane i Aalborg er bestemt et besøg værd. Nyd deres lækre tapas sammen i hjertet af Aalborg. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 270 kr.

Se tilbudet


Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Tag på en smagsoplevelse i København. Menuen står på lokale skaldyr, frugt og grøntsager sammensat i elegante retter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,490 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København

Tag på ginsmagning hos Two Socks i hjertet af København. Nyd en ginsmagning af 3 forskellige Gin & Tonic samt en let tapasanretning. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 425 kr.

Se tilbudet


Ophold på Brænderiet Limfjorden

Ophold på Brænderiet Limfjorden

Smagning og rundvisning kombineret med overnatning i hyggelig træhytte i Brænderiets have. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,540 kr.

Se tilbudet


Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Du kender sikkert caféernes svar på brunch, men i Mols Bjerge er der vildmarksbrunch på menuen. Her tilberedes maden i stedet over bål. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Hvad er tapas på Penny Lane?

Aalborgs berømte Penny Lane café er bestemt et besøg værd. De er ikke kun mestre i at skabe hyggelige caféer med sjove dekorationer og farvestråler. Penny Lane formår også at inkorporere deres kreative flair i alt, hvad de serverer, inklusive lækre snacks. De bager deres eget brød i kælderen og sætter snacks sammen og konstaterer, at det smager godt. Nyd en weekend frokost på Penny Lane i hjertet af Aalborg. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke så mærkeligt, at det er Årets Cafe for 2018, og en som mange mennesker kører til store afstande.Hvad er wine & dine hos The Pescatarian?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Halmtorvet i København?

At kombinere god gin med en velsmagende snack er aldrig en dårlig idé. To sokker fra København Halmtorvet kan skrive under. Den populære ginbar inviterer til at smage gin, "Welcome Gin" består af 10ml ren gin og 3 forskellige gins og tonics. Du kan forvente smag, der vil overraske dig på en god måde. For at fuldende smagsoplevelsen vil du nyde ledsagende snacks, komplet med ost, charcuteri og brød. Two Socks Halmtorvet ligger kun en kort gåtur fra Københavns Hovedbanegård. Her finder du deres ginbar, enkelt møbleret, rustik og autentisk, med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv bar. Vær vært for ginsmagning for små og store grupper i disse hyggelige lokaler.Hvad er ophold på Brænderiet Limfjorden?

På Brænderiet Limfjorden har du mulighed for at overnatte i et hyggeligt, nyrenoveret træhus bag vingården, der kombinerer et besøg med en smagning. Indkvarteringen begynder med et besøg, hvor du kan lære om vingårdens produktion og historie. Turen slutter ved vingårdens hyggelige bar, hvor der smages på de mange producerede produkter. Skal du blot have nogle lækre produkter, er der selvfølgelig mulighed for at købe disse efter rundvisningen. Senere går du hen til bordet og venter på din middag. Inde i kabinen finder du gode senge, køleskab, el-varme og elkedel. Næste morgen har du mulighed for at lave din egen morgenmad i Brænderiet Limfjordens eget orangeri, komplet med køkkenfaciliteter. Limfjorden Winery har været drevet af Ole og Silvia siden 2013. Vingården ligger i de hyggelige omgivelser ved Sonsel færgeterminal, med smuk udsigt over Limfjorden, og udover vingården er der også sommerhusudlejning og restaurant.Hvad er vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter?

Bålet tændes, varmen breder sig, og den lokale risters cowboykaffe koger med vand i en sort kedel. Køkkenet og skydevåbnene er sat op, og lækre lokale råvarer fungerer som appetitvækkere, som du skal forberede de næste par timer. Karpenhøjs instruktører guider dig og andre gæster i at hugge træ, bage brød i middelalderovn, ryge fisk og bruge haveurter i en alsidig sæsonbestemt brunchmenu. Når arbejdet med bålet er slut, er det tid til at slå sig ned på det bløde lammeskind og nyde resultatet. Smag, hygge og udsigt til nationalparken Mols Bjerge får byens caféer til at spurte. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god vejledning højeste prioritet.