Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Fortsæt smagsoplevelsen i København. Menuen fokuserer på lokal fisk og skaldyr, frugt og grøntsager, parret med udsøgte retter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg

Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg

Tag med på en autentisk ølrejse hos Lille Holmgård Håndbryg. Oplev far og søns passion for øl, mens I nyder en rundvisning og ølsmagning. Lyt til sjove historier og lær om øllets historie. Prøv deres unikke specialøl som Hønsedamens Røde Amerikaner og Tournesolls Lillebror. Et must-visit, hvis I er i Vestjylland.


Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

Gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet

I Esbjerg kan I spise frokost sammen på Restaurant loftet. Nyd 3 smørrebrød efter eget valg med tilhørende drinks i hyggelige rammer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vibes & Bites hos LULA

Vibes & Bites hos LULA

LULAs Vibes & Bites - tilføj festlighed til din hverdag med vores udvalgte retter og lækre smagsoplevelser. Forkæl dine smagsløg med Jamón Serrano Reserva, aubergine tatar, saftige rejer, Patatas bravas og glaserede gulerødder. Sluk tørsten med vores valgfrie drikkevarer. Hos LULA kan du nyde stemningsfuld musik, hyggelig belysning og en afslappet atmosfære. Oplev en festlig aften hos LULA - selv på en hverdagsaften.


Brunch på Café Fleuri

Brunch på Café Fleuri

I hjertet af Odense ligger Café Fleuri. Her kan du starte dagen med en lækker brunch, inden du fortsætter ind i det pulserende byliv. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er wine & dine hos The Pescatarian?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.Hvad er Ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg?

Tag med på en sjov og autentisk oplevelse hos Lille Holmgård Håndbryg i Grønbjerg, Vestjylland. Her kan I nyde en rundvisning og ølsmagning, hvor I kommer helt tæt på bryggeriets unikke håndbryggede øl. Far og søn står klar til at give jer en underholdende og lærerig oplevelse, hvor øllet er i centrum. Mens I smager på de forskellige øl, vil I også blive underholdt med sjove anekdoter og gamle røverhistorier om brygprocesser, stilarter og øllets historie. Blandt bryggeriets spændende udvalg af specialøl finder I eksempelvis Hønsedamens Røde Amerikaner og Tournesoll’s Lillebror - to øl, der er kendetegnet ved deres unikke smag og karakter. Lille Holmgård Håndbryg er et lille bryggeri, der drives af far og søn med en fælles passion for godt øl. Deres hobbyprojekt udviklede sig til det nuværende bryggeri i 2022, og de brænder for at sprede kendskabet til håndbrygget øl gennem kurser og foredrag om øl og bryggeriet. Så hvis I er på vej til Vestjylland og søger en sjov oplevelse fyldt med ægte dansk kultur og traditioner, så er en rundvisning og ølsmagning hos Lille Holmgård Håndbryg det helt rigtige valg. Kom og lad jer inspirere af deres passion for øl og nyd deres unikke bryg - I vil ikke fortryde det.Hvad er gourmet smørrebrød på Restaurant Loftet?

Selvom dansk smørrebrød er over 100 år gammelt, gør det ikke traditionelle måltider mindre populære - tværtimod. smørrebrød er blevet udviklet siden 1880'erne og findes i dag i mange forskellige former, farver og smagskombinationer. Sandwich er også på menuen på restauranten Loftet i Esbjerg. Her kan du nyde deres 3 luksuriøse sandwich, alle sammen rug og baguette bagt af Guldægget Esbjerg. Under "Yderligere information" kan du læse om det luksussmørrebrød, du kan vælge imellem. Hvem vil du gerne invitere til frokost i Esbjerg? Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er vibes & Bites hos LULA?

LULA's Vibes & Bites er det perfekte valg for dig, der ønsker at tilføje en smule festlighed til hverdagen. I den første servering vil dine smagsløg blive vækket af vores udvalgte retter, herunder Jamón Serrano Reserva serveret med frisk brød og olivenolie, aubergine tatar med squash og aioli, samt saftigt stegte rejer badet i hvidløgssmør. I den anden servering kan du nyde Patatas bravas med cremet aioli, gulerødder glaseret i smør og drysset med parmesan, og Pincho Ribs med en sherry glace og pyntet med karse. For at slukke tørsten serveres der to valgfrie drikkevarer pr. person. Hos LULA kan du glemme hverdagens travlhed og lade os fylde din hverdagsaften med lækre smagsoplevelser og en atmosfære fyldt med god stemning. Vores stil hos LULA er afslappet og indbydende, og du er mere end velkommen til at dele og smage på de forskellige retter uden at miste den indbydende præsentation. Når du træder ind ad døren hos LULA, vil du blive mødt af stemningsfuld musik, der strømmer ud af højttalerne. Belysningen er dæmpet for at skabe hygge og intimitet. Tag med til fest hos LULA - selv på en hverdagsaften.Hvad er brunch på Café Fleuri?

Du kan slå alarmen fra. Der er ingen grund til at forhaste tingene i dag, for du gør det alligevel. Hvad med morgenmad? Den er afløst af en lækker brunch på Café Fleuri, en af ​​byens bedste caféer. I dag handler det om at tage sig tid, chatte og komme sammen. Uanset om du sidder i deres franske stil, eller bruger deres helt uforstyrrede gårdhave, som skal være en lille oase i hjertet af byen, vil Anja og hendes personale være kræsne med dig. Café Fleuri drives af Anja Lind Clement, mor til 5 med stor brancheerfaring. Hun nyder at underholde sine gæster og skabe et miljø, som kunderne besøger igen og igen, da kvalitet og serviceniveau altid er kernen i oplevelsen. Café Fleuri ligger i den gamle Nørregade og er en oase i det centrale Odense. Kom og mærk stemningen selv.