Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktail cruise hos Odense Aafart

Cocktail cruise hos Odense Aafart

Nyd en skøn sommeraften på Odense Aafarts cocktail-cruise. Oplev flotte naturskønne omgivelser, prøv tre lækre cocktails og skab hyggelig stemning. Med erfarne skippere og fokus på sikkerhed er du sikret en uforglemmelig og tryg tur på Odense Å. Lad solen varme, smilene blomstre og drinksene strømme - velkommen til cocktailcruise på Odense Å.


Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus

Forkæl dine smagsløg i Two Socks ginbar i Aarhus. Oplev den rustikke atmosfære, prøv vores lækre udvalg af Gin & Tonics og nyd en let tapasanretning. Vores dygtige tjenere vil guide dig igennem historien om ginens oprindelse og give dig en uforglemmelig oplevelse. Besøg os på Klostertorv og dyk ned i ginens fascinerende verden.


Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Oplev historien i idylliske Møgeltønder

Rundvisning i slotsbyen Møgeltønder og Schakenburg Slot. Pitstop ved Castle Inn til frokost og eftermiddagskaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Brunch på Penny Lane

Brunch på Penny Lane

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Velkommen til. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vibes & Bites hos LULA

Vibes & Bites hos LULA

LULAs Vibes & Bites - tilføj festlighed til din hverdag med vores udvalgte retter og lækre smagsoplevelser. Forkæl dine smagsløg med Jamón Serrano Reserva, aubergine tatar, saftige rejer, Patatas bravas og glaserede gulerødder. Sluk tørsten med vores valgfrie drikkevarer. Hos LULA kan du nyde stemningsfuld musik, hyggelig belysning og en afslappet atmosfære. Oplev en festlig aften hos LULA - selv på en hverdagsaften.


Hvad er cocktail cruise hos Odense Aafart?

Skift terrassen ud med en plads på Odense Aafart og nyd en dejlig sommeraften i godt selskab. På cocktail-cruise på Odense Å kan I nyde tre lækre cocktails og skabe hyggelig stemning i flotte naturskønne omgivelser. Odense Aafart har mere end 100 års erfaring med at give folk en uforglemmelig tur på Odense Å. Med erfarne skippere og fokus på sikkerhed kan I se frem til en rolig tur i smukke omgivelser. Så lad solen varme, smilene blomstre og drinksene strømme - velkommen til et cocktailcruise på Odense Å.Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Århus?

Forkæl dine smagsløg med en uforglemmelig oplevelse i Two Socks' ginbar i hjertet af Aarhus. Lad dig indfange af den rustikke og charmerende atmosfære, når du træder ind i denne unikke bar, der er dedikeret til ginelskere. Vores dygtige tjenere vil forkæle dig med et lækkert udvalg af Gin & Tonic's samt en let tapasanretning, der vil tilfredsstille din sult. Mens du nyder vores udsøgte gin, vil du blive inviteret ind i historien om destillerierne, olivenfadene og de åbne ildkar, der er en essentiel del af ginens oprindelse. Glæd dig til at lytte til spændende fortællinger og små anekdoter om processerne bag denne fortryllende drik, der er lagret i månedsvis for at opnå den perfekte smag. Beliggende på det charmerende Klostertorv i Aarhus, byder Two Socks dig velkommen i vores autentiske ginbar. Her finder du enkel indretning med vægge af norske traller, simple håndlavede træborde og en rustik selvbygget bar, der afspejler vores kærlighed til ginens æstetik. Uanset om du ønsker at gøre et pitstop eller starte en fantastisk aften i Aarhus, er Two Socks det perfekte valg. Vi byder både små og store grupper velkommen til vores ginsmagninger, hvor du kan udforske og nyde en verden af ​​smagsnuancer. Forkæl dig selv med en uforglemmelig oplevelse i Two Socks' ginbar og dyk ned i ginens fascinerende verden.Hvad er oplev historien i idylliske Møgeltønder?

Byen Møgeltønder er berømt for det historiske slot Schackenborg, bygget i 1664 og i dag prins Joachims og prinsesse Marys andet hjem. I løbet af dagens oplevelse skal du naturligvis opleve kulturhistoriske perler indefra, samt de smukke landsbygader, Slotsgade og andre spændende historiske seværdigheder gemt i byen. En erfaren guide fra Schackenborg vil give dig et dybdegående kig på kongefamilien, arkitektoniske stilarter, Det Gyldne Horn fundet i Gallehus, hvordan byen har fået sit navn og meget mere. I løbet af dagen vil der blive serveret frokost og eftermiddagskaffe på Schackenborg Slotskro, med hjemmelavede retter fra Sønderjylland. I slotsbyen Møgeltønder, kun få meter fra Schakenburg Slot, ligger Schakenburg Castle Inn, som kan dateres tilbage til 1687. Slotskroen genåbner i 2021 efter den største renovering i 400 år. Selvom kroen har fået et nyt udtryk, er historien og gamle traditioner bestemt stadig bevaret, af samme grund, at der ikke er installeret tv i lokalet. Holdet bag Schackenborg Slotskro og Restaurant står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse i kongelige rammer, med en menu med skønne sønderjyske specialiteter og lokale råvarer.Hvad er brunch på Penny Lane?

I hjertet af Aalborg ligger Penny Lane Cafe, hvor du kan nyde deres populære luksusbrunch i de mest behagelige rammer. Penny Lane er den perfekte blanding af cafe, konditori og bageri. Derudover er indretningen her sjov og afslappet, og der er meget at fordybe dig i. Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på Penny Lane. Spis og drik godt. Penny Lane er en cafe i hjertet af Aalborg. Her kører caféer, konditorier, bagerier og butikker, hvilket skaber en god stemning og meget at opleve. Så det er ikke underligt, at det blev Årets Cafe for 2018 og et sted mange kører til.Hvad er vibes & Bites hos LULA?

LULA's Vibes & Bites er det perfekte valg for dig, der ønsker at tilføje en smule festlighed til hverdagen. I den første servering vil dine smagsløg blive vækket af vores udvalgte retter, herunder Jamón Serrano Reserva serveret med frisk brød og olivenolie, aubergine tatar med squash og aioli, samt saftigt stegte rejer badet i hvidløgssmør. I den anden servering kan du nyde Patatas bravas med cremet aioli, gulerødder glaseret i smør og drysset med parmesan, og Pincho Ribs med en sherry glace og pyntet med karse. For at slukke tørsten serveres der to valgfrie drikkevarer pr. person. Hos LULA kan du glemme hverdagens travlhed og lade os fylde din hverdagsaften med lækre smagsoplevelser og en atmosfære fyldt med god stemning. Vores stil hos LULA er afslappet og indbydende, og du er mere end velkommen til at dele og smage på de forskellige retter uden at miste den indbydende præsentation. Når du træder ind ad døren hos LULA, vil du blive mødt af stemningsfuld musik, der strømmer ud af højttalerne. Belysningen er dæmpet for at skabe hygge og intimitet. Tag med til fest hos LULA - selv på en hverdagsaften.