Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Baristakursus hos BRYG Coffee House

Brygger du selv espressoen eller brygger du bare på idéen om en espressomaskine? - Føl dig som en ægte barista i dit eget køkken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri

Trolden Destilleri laver dansk whisky & du kan få lov til at fylde din egen whiskyflaske med unik whisky. Oplev dansk whisky i topklasse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends

Tag med på en guidet øltur gennem Vesterbro & hold pit-stop på 3 lokale barer, hvor der serveres kolde øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til en whiskysmagning hos Thy Whisky, der har vundet internationale priser for deres økologiske whiskyer, og få også en rundvisning Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er baristakursus hos BRYG Coffee House?

Brygger du din egen espresso eller elsker du bare ideen om en espressomaskine? Hos BRYG Coffee House lærer du, hvordan du får mest muligt ud af din espressomaskine derhjemme. I løbet af kurset vil du blive introduceret til at vælge de rigtige bønner, male og dosere dem. Du lærer, hvordan du damper mælk til den perfekte latte, så du kan føle dig som en professionel barista i dit eget køkken. Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.Hvad er dinner in the Dark?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.Hvad er din egen whiskyflaske hos Trolden Destilleri?

Det er en århundreder gammel tradition at fade og opbevare whisky i årevis, samtidig med at man samler smag og styrke. Men lige nu er det ikke helt skjult, fordi man skal holde øje med, om udviklingen går, som den skal være... hvis det er tilfældet, kan whiskyen blive længere i tønden og når den er klar, er den tappet på flaske. Hos Tolden Destilleri laver de dansk whisky, så selv skotterne måtte bede om en flaske til. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for ølbrygning og destillation uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er guidet øltur på Vesterbro med Copenhagen By Mie & Friends?

Sirener bragede gennem gaderne i Westborough, hvor en svær skæbne lå på væggene i huse, hvor brune værtshuse, bordeller og tatoveringssaloner stod i kø side om side. Vesterbro har altid været en hård del af København, men i løbet af de seneste år er regionens blakkede ry blevet skyllet væk. Tag med på en rejse fra brune barer til Mikkellers anerkendte øl til trendy ølsteder, hvor bardiske tørster efter øl fra danske mikrobryggerier. Mie & Friends Copenhagen tager dig væk fra turistfælder og ind i det virkelige byliv. Målet er at give dig mulighed for at opleve byen gennem en lokals øjne.Hvad er rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky?

Det hele starter med kornene fra Thy Whisky Farm, som de har dyrket i århundreder. Fordi whisky er lavet af korn. Her griber den almindelige Westerly, på kanten af ​​din nationalpark, individuelle korn og kaster dem frem og tilbage i en dans. Der dyrkes både nye og gamle kornsorter på markerne, og når høsten går i gang, begynder næste års tøndearbejde. Her, gennem årene, væk fra familiegårdenes marker og din smukke natur, har de udviklet sig til gyldne dråber af opmærksomhed fra verdens førende whisky-kendere. Thy Whisky producerer økologisk whisky på Thys familiegård, Gyrup. Her høstes kornet fra egen jord for at sikre, at kun de allerbedste ingredienser bliver brugt til at lave whiskyen, og kombineret med fint håndværk bliver små, men unikke aftapninger hurtigt eftertragtede. Din whisky har vundet adskillige internationale priser.