Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Omakase menu på ISSEI Copenhagen

Hos ISSEI Copenhagen skal I opleve en fusion mellem det japanske og peruvianske køkken. Nyd 8 serveringer sammensat af køkkenchefen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 480 kr.

Se tilbudet


Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 359 kr.

Se tilbudet


Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Latte Art Workshop hos BRYG Coffee House

Vil du lære hemmeligheden bag de kaffemønstre, baristaen laver? Se med her! Du kan nemlig lære, hvordan du laver Latte Art derhjemme. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 349 kr.

Se tilbudet


Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Tag med ud i naturen & lær at lave mad over bål, mens snakken går. Her er højt til himlen & plads til de dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Hvad er omakase menu på ISSEI Copenhagen?

Hos ISSEI Copenhagen vil du opleve en fusion af japansk og peruviansk køkken. Her kombineres frisk japansk fisk med sydamerikanske kartofler, majs, lime og chilipeber. En smagskombination, deraf navnet Nikkei. I ægte omakase-stil sørger kokken for at bringe dig det bedste fra krydsfeltet mellem to kulturer. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette og nyde din smagsrejse. Alle retter er ledsaget af en kort introduktion, så du kan forlade ISSEI København med både viden og en rigere smagsoplevelse. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger på første sal i det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.



Hvad er chokoladekursus hos Odense Chokoladehus?

Over tid har talrige undersøgelser forsøgt at bekræfte eller afkræfte, om chokolade - især mørk chokolade - skulle have gavnlige virkninger på menneskers sundhed. Flere undersøgelser har vist, at chokolade kan hæve kroppens kolesteroltal, mindske stress og påvirke blodcirkulationen positivt. Så mangler du en undskyldning for at temperere chokolade eller formfyldt chokolade, kan du altid bruge argumentet om, at det er for dit helbred, hvis du ikke kan overtales blot ved at tilbyde et stykke hjemmelavet chokolade. Odense Chokoladehus drives af ægteparret Tine og Thormar, begge uddannede konditorer. Odense Chokolade lægger stor vægt på håndværket bag sin chokolade, som ikke laves på samlebånd, men formes og formes i hånden sammen med råvarer, som er det, der driver virksomheden.



Hvad er latte Art Workshop hos BRYG Coffee House?

Blødt mælkeskum hviler oven på koppen som fløde, og det mørkebrune brydes op af et hvidt mønster. En varm kaffedrik venter lige under overfladen. Ser godt ud med et kaffemønster, men skal du virkelig være en professionel barista for at mestre mælkefærdigheder? Slet ikke. Alle kan lære latte art, så er du klar til at høre hvordan? Bryg Coffee House ligger i hjertet af Vejle og er en lille kaffebar, hvor både lokale og udeboende samles til varm kaffe. Baristaerne er veluddannede og professionelle, de tager en god kop kaffe og deler deres viden med dig. Hos Bryg Kaffehus er en god kaffeoplevelse i centrum.



Hvad er bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Forestil dig at vågne op til kaffemaskinens susen og duften af ​​friskbagt brød. Forestil dig at åbne din madpakke på en mandag og opdage, at rugbrød er nybagt. Tænk på en eftermiddagsbid af en sprød sandkage og afslut dagen med en sød og blød kage. Tror faktisk det kan lade sig gøre, og med en bagetime er du et skridt tættere på at gøre friskbagt brød til en del af din hverdag. Det behøver ikke at være så svært eller tage al din tid, når du først har styr på de grundlæggende teknikker. Så hvorfor smøger vi ikke ærmerne op og begynder at blande dejen? Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.



Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil