Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København

Ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København

Ginsmagning kombineret med en let tapas med ost, charcuteri & brød i hjertet af København. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 425 kr.

Se tilbudet


Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Gourmetmiddag hos Bobo Food Studio

Sæt jer til bordet hos Bobo Food Studio i Indre By, København. Her kan I nyde deres Food Experience Menu eller deres Curated Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 625 kr.

Se tilbudet


Middag på Tonys

Middag på Tonys

Tonys er det bedste fra Italien samlet ét sted. Sæt tænderne i en lang række af Italienske, delevenlige retter, der passer til enhver smag. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 500 kr.

Se tilbudet


Lav din egen gin hos Ginbutikken

Lav din egen gin hos Ginbutikken

Nyd en aften på skolebænken, når du laver din egen flaske gin helt fra bunden i BeGin's Ginskole. Læs mere og book her Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 899 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

Rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard

En inspirerende vinsmagning og rundvisning på Dyrehøj Vingaard, som er Danmarks største. Smag deres vine og kom med en tur i vinmarken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 175 kr.

Se tilbudet


Hvad er ginsmagning & Tapas hos Two Socks Studiestræde i København?

Hos Two Socks i København prøver de de mest spændende gins og tonics fra hele verden. Alle Two Socks' formler respekterer ginens DNA og skaber en treenighed mellem gin, tonic og garniture. At smage gin kræver duft og smagning, og du kan blive introduceret til nogle versioner, du aldrig har prøvet før. Undervejs serveres der lettere anretninger med ost, charcuteri og brød samt anekdoter om de gin og tonics, du nipper til. To sokker i centrum af Rådhuspladsen i København. Her finder du deres ginbar, som byder på et enkelt, rustikt og autentisk lokale med vægge lavet af norske vogne, enkle håndlavede træborde og en rustik byg-selv-bar. Her afholdes vinsmagninger for både små og store grupper.Hvad er gourmetmiddag hos Bobo Food Studio?

Uanset hvilken menu du vælger, venter en kulinarisk rejse på dig. Deres Food Experience menu tilbyder dig en komplet kulinarisk oplevelse, inklusive køkkensæder og op til 11 tankevækkende tjenester. Deres udvalgte menu er familievenlig, kreativ og tager dig med på en rundtur i a la carte-menuen. Du kan vælge om du vil nyde alle de unikke retter på én gang eller individuelt om aftenen. Fælles for begge menuer er naturligvis den høje kvalitet og det faktum, at de fleste af råvarerne tilberedes over åben ild, hvilket giver den helt rigtige mængde smag i de innovative retter. Velkommen til Bobo Food Studio og Hotel The Socialist. Bobo Food Studios nye designhotel "Hotel the Socialist, a Tribute Portfolio" i Københavns K indre by. Navnet Bobo kommer fra den franske champagnedrikkende socialistiske Bourgeios-bohémes-bevægelse, som fortsætter filosofien om enkelhed og ærlighed. Med udgangspunkt i principperne for det nye nordiske køkken fokuserer Bobo Food Studio på brugen af ​​økologiske og lokale råvarer i hele menuen.Hvad er middag på Tonys?

Tony er et af de bedste steder i Italien. Forkæl dig selv med en række italienske retter, der passer til enhver smag for at holde dig underholdt. Tonys er Madklubbens bud på en moderne trattoria, med en menu spækket med focaccia, pasta og tiramisu. At besøge Tony's er også en meget social og stemningsfuld oplevelse, da retterne er lavet til at man kan dele ved bordet – så gør det bare ganen oplevelsen mere behagelig. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er lav din egen gin hos Ginbutikken?

Har du en interessant idé til at lave din egen gin fra bunden? Gin School er stedet at tage hen. Her kan du lave din egen unikke gin under kyndig vejledning af Ginskolens eksperter. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen, og deres gins har gennem tiden vundet adskillige internationale medaljer. Du skal selv destillere det, tilføje botanicals og hælde lækre dråber på flasker. Du får din egen lille destillationsenhed. Denne oplevelse kan nydes alene eller sammen med andre ginelskere. Som en del af oplevelsen bliver du også nødt til at prøve gin-udviklinger undervejs. En meget sjov og lærerig oplevelse for alle, der elsker gin og gode stunder. Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og eventsHvad er rundvisning & vinsmagning på Dyrehøj Vingaard?

Tag med en vinavler til besøg og vinsmagning på Dyrehøj Vingaard, Danmarks største vingård. Udover at være den største vingård i Danmark, har vingården vundet flere priser for sine vine fra knap 40.000 vinstokke. Lær om plantevalg, plantemetoder, beskæring af vinstokke og smag på prisvindende vine dyrket i vingården. Dyrehøj Vingaard er Danmarks største vinproducent, beliggende på Røsnæs, med over 40.000 vinstokke fordelt på 10 hektar vinmarker. Gården producerer hvid, rød, mousserende, dessertvin, gløgg og andre forskellige typer spiritus og har vundet adskillige priser.