Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave din egne flødeboller? Tag på flødebollekursus på Fyn & lær at lave kagerne i en deluxe version. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på brunch klassikere. Lær at lave en lækker brunch og nyd den i godt selskab efterfølgende Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 420 kr.

Se tilbudet


Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew

Kom med på en spændende rundvisning og smagning i et sjældent fritfaldsbryggeri. Læs mere her. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 375 kr.

Se tilbudet


Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri

Vil du gerne forkæle ham eller hende, som elsker whisky? Hvorfor så ikke købe et whiskyfad? Læs mere om mulighederne. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 3,495 kr.

Se tilbudet


Brunch & bobler hos Restaurant Loftet

Brunch & bobler hos Restaurant Loftet

Begynd lørdagen med manér på Restaurant Loftet, hvor deres populære brunch med bobler venter jer. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 450 kr.

Se tilbudet


Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.



Hvad er kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class?

Hvad skal din brunch indeholde? På en CPH madlavningskursus skal du opleve elementerne i en klassisk brunch på egen hånd. Du har selv inkluderet nogle elementer på forhånd, og du vil sandsynligvis også få inspiration til nye ideer. Forkæl dig for eksempel med pocherede æg og en forfriskende hollandaisesauce. Brunch er altid lækkert, og når du laver det selv og nyder det sammen med gode kammerater, tager din brunch pludselig en drejning. Spis og drik godt. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.



Hvad er rundvisning & Ølsmagning hos Bøgedal Brew?

Øl er ikke bare øl, og bryggerier er ikke kun bryggerier. I hvert fald fungerer Bøgedal Brew på en måde, du ikke finder andre steder i Skandinavien. Deres arbejde er baseret på den gamle filosofi om fuld tyngdekraft, hvilket betyder, at alt foregår i hånden, med hejs, uden brug af pumper. En langsom proces, men skånsom mod øllet – det er trods alt kærligheden til produktet, der tæller. Tag med på deres fælles tur og ølsmagning for at opleve smagen af ​​øl selv. Bøgedal Brew er et mikrobryggeri i Vejle ådal. De brygger håndværksøl fra start til slut. Øl flyder fra tønde til tønde ved hjælp af elevatorer uden brug af en pumpe. De er brygget i et specialdesignet fritfaldsbryggeri (fuld tyngdekraft) med urter kogt over brændeovn. Der er ikke mange bryggerier som dette i verden. Gitte Holmboe og Casper Vorting skrev historie i Bøgedal ved at omfortolke en gammel gård med forældede bygninger til en mini-utopi. Håndværksølproduktion på gården er deres primære fokus, og de afsætter betydelige ressourcer til deres ølarbejde. Men det var aldrig nok for dem. De har altid set øl som en del af en større sammenhæng. Der er gårde, dem og omverdenen. Natur og Kultur. Æstetik, følelse og respekt for håndværk.



Hvad er dit eget whiskyfad hos Trolden Destilleri?

Det er fedt at servere en ven et glas whisky på is, og det er endnu køligere, når du kan mærke, at det er fra dit eget whiskyfad under hældningen. Det kan få en masse anerkendelse, selvom du måske drikker mere end et glas, så dine venner kan være helt sikre på, om den nuværende whisky er så god, som du siger, den er... Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.



Hvad er brunch & bobler hos Restaurant Loftet?

Lørdagen starter med stor stil på restauranten Loftet, hvor en 16-retters småretters brunch og afslappet mousserende vin venter. Al mad kommer på bordet, det er en god mulighed for at hygge sig med en, du måske har savnet. Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.



Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil