Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 150 kr.

Se tilbudet


Vin & Petanque i Aarhus

Vin & Petanque i Aarhus

Tag vennerne med til Vin & Petanque for at udfordre dem i det franske spil, mens I drikker et glas vin. Find vinbaren i hjertet af Aarhus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 398 kr.

Se tilbudet


Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Mangler du inspiration til madlavningen? Simple Greens guider dig igennem en workshop med vegetarisk og grønt mad. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 550 kr.

Se tilbudet


Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken

Et madkursus hos Timm Vladimirs Køkken med fokus på det italienske køkken. Mad af gode råvarer serveret med lækker vin. Skal du med? Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 995 kr.

Se tilbudet


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 449 kr.

Se tilbudet


Hvad er Ølsmagning hos Braunstein?

Der er et gammelt ordsprog, der siger, at bryggerier er de bedste apoteker, og i Braunstein ordinerer de gerne en god øl. Spørgsmålet er bare, om det skal være lyst eller mørkt, og hvilken effekt skal det have på systemet? Der kan stilles mange gode spørgsmål om øl, men gem dem til Braunstein Tasting Beer – de burde kurere trangen til at stille spørgsmålstegn og slukke din tørst. Braunstein startede som et mikrodestilleri i 2005 og har siden udvidet produktionen til at omfatte whiskydestillation i dag. Her er håndværket bevaret, og de bedste råvarer kombineres for at udvikle spændende nye smagsvarianter. Braunstein har vundet adskillige priser i ind- og udland. Braunstein kan kontaktes direkte på 70 20 44 68.Hvad er vin & Petanque i Aarhus?

Måske kan du ikke køre efter 2 drinks, men du kan spille petanque med lethed! Generationer af franskmænd, der har spillet petanque med et godt glas vin i hænderne i eftermiddagssolen, har vidst det – og det gør du nu også. Så grib pokalen, udvikle en god strategi for dit spil, og se om du har samme selvtillid i dit kast som en garvet franskmand. Vin & Petanque er en vinbutik og bar i centrum af Aarhus. Her kan du opdage en bred vifte af vine, og ejerne Martin og Simon er altid klar til at fortælle dig om vinens historie, når de modtager dem fra drueavlere. Hos Vin & Petanque er der 2 petanquebaner, hvor du kan lege med et glas vin i hånden.Hvad er vegetarisk workshop hos SimpleGreens?

Mangler du inspiration til hverdagens mad? Så grøn inspiration? Så skal du kigge her, for køkkenet bliver fyldt med grøntsager, lækre opskrifter og en hyggelig atmosfære, så du kan få nye ideer til at give madlavningen en grøn vinkel. Det ser så nemt ud – det smager endda fantastisk. Efter en dag hos Simple Greens kan du fylde dit indkøbsnet med grøntsager og sætte nye retter på bordet derhjemme. En simpel grøn vil inspirere din madlavning og holde din krop i balance. Gourmettimerne er tilpasset, så alle kan være med, uanset hvilket niveau man går på for dagen. Simple Green giver dig et nyt perspektiv på, hvordan du laver spændende og varieret mad i din hverdag.Hvad er italienske Klassikere hos Timm Vladimirs Køkken?

Italiensk mad handler ikke kun om hurtig spaghetti bolognese, der kan laves på 20 minutter efter en lang dag på arbejde. Italiensk mad er smagen af ​​de bedste og friskeste råvarer, og ses mens de enkle, lækre farver og muntre lyde rundt om bordet langsomt smelter sammen. Italiensk mad er følelsen af ​​at spise mad lavet med kærlighed. god appetit. Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men kun fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.