Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Middag på Food Club

Middag på Food Club

Madklubber ligger i København og Aarhus. Prøv deres medbring-selv-bord med fokus på økologi, bæredygtighed, grøntsager og fritgående kød. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv

Vil du lære at lave dit eget karamelbrød? Tag en vanillecremetime på Fyn og lær at lave en deluxe kage. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Frokostmenu hos Aamanns Replik

Frokostmenu hos Aamanns Replik

Hos Aamans Replik i Skuespilhuset kan du nyde Aamans smørrebrød eller dets unikke frokostmenu, som omfatter 6 små frokostretter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Grøn Mad hos Karoline Trier

Grøn Mad hos Karoline Trier

Tag Karoline Triers madlavningskurser for at lære og blive inspireret til at lave bedre og mere spændende mad i din hverdag. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Rejegilde & vin hos BARe VIN

Rejegilde & vin hos BARe VIN

Forkæl dig selv med et 2,5-timers rejegilde og masser af vin hos BARe VIN i Aarhus. Med et væld af rejer på menuen og lækker rosé og hvidvin i rigelige mængder, er du garanteret en fantastisk oplevelse. BARe VIN er ikke kun en vinbar, men også en webshop og butik, hvor smag og natur er i fokus. Kom og deltag i deres spændende begivenheder som Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.


Hvad er middag på Food Club?

At medbringe eget bord kan sagtens være en lækker restaurantoplevelse, og Food Club er her for at bevise det. Her er luksuriøse afhentningsborde lavet af årstidens grøntsager og fritgående kød med fokus på økologi og bæredygtighed. Uanset om du er vegetar, pescatarian, kødelsker eller noget helt andet, er Food Club stedet at tage hen. Restauranten henvender sig også til familier med børn, så de kan være børn, selv når de spiser ude. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er flødebollekursus Deluxe hos Det Søde Liv?

Det er ikke kun børnefødselsdage, der skal smørboller på bordet. Små, men lækre slikkager er lige så lækre som en voksens lækkerbisken. Spørgsmålet er bare - køber du butterscotch eller laver du din egen? Hjemmelavede udgaver er bedre, heldigvis kan du sagtens lære at lave dem selv, så de smager meget bedre end det du køber. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.Hvad er frokostmenu hos Aamanns Replik?

I Kuespilhuset ved Det Kongelige Teater i København har Aamanns Replik åbnet en smuk restaurant i lobbyområdet. Her kan du nyde Aamanns berømte smørrebrød og danske retter, som har fået et moderne twist og en smagsmæssig overhaling. Dørene til restauranten er åbne for teatergæster og dem, der ønsker en smag af Danmark, mens du kan beundre den vidunderlige vandudsigt omkring Skuespilhuset. Velkommen til Omans svar. En replika i Oman er placeret i Skuespilhuset på Ophelia Prade Theatre Royal. Adam Aamann er manden bag Aamanns Replik, og det er ikke uden grund, at "Kongen af ​​Sandwich" Adam Aamann ofte bliver nævnt. Aamanns driver flere restauranter i København, som alle byder på sæsonbetonede råvarer af høj kvalitet, økologiske og lækre retter. Åbning for første gang i sensommeren 2021, er Aamanns Repliks ambition at skabe enkle retter med unikke smags- og teksturkombinationer, tilberedt med sæsonens bedste råvarer fra lokale producenter. Derudover er Aamanns Replik indehaver af Økologisk Spisemærke Sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af restaurantens råvarer og drikkevarer er økologiske.Hvad er grøn Mad hos Karoline Trier?

Vil du lave flere grønne retter? I en voksengrønttime får du inspiration til, hvordan du laver grønne hverdagsretter, der både er sunde og lækre. Hos Caroline Trier tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Undervejs blev der undervist i, hvordan man sammensætter et måltid for at tilfredsstille alle smagsløg. Der er plads til gastronomisk udtryk og kreativitet. Spis og drik godt! Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.Hvad er rejegilde & vin hos BARe VIN?

Spis jer mætte i rejer og nyd et væld af vin hos BARe VIN i Aarhus. BARe VIN byder på et 2,5-timers rejegilde, hvor rejerne er i overflod på menuen. Et rejegilde er ikke fuldendt uden en flaske god vin. Derfor kan I også nyde BARe VINs lækre rosé og hvidvin i rigelige mængder. BARe VIN sørger for hyggelige lokaler og fremragende atmosfære, så I blot skal medbringe det gode humør. BARe VIN er mere end bare en vinbar. Det er også en webshop og butik i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i centrum for alle vine, der bliver solgt. Kristian og Brita, som står bag BARe VIN, er ikke så optaget af navne, årgange og prestige, men for dem handler det om vinens smag. Udover at være eksperter i smag, er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN afholder forskellige begivenheder i løbet af året, herunder Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.