Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Ophold på Brænderiet Limfjorden

Ophold på Brænderiet Limfjorden

Smagning og rundvisning kombineret med overnatning i hyggelig træhytte i Brænderiets have. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt

Nu kan du blive klogere på alt lige fra historien bag portvin, de forskellige portvinstyper, hvor og hvordan portvin matcher forskelligt mad Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Gourmetophold på Hotel Thinggaard

Nyd et fantastisk gourmetophold på Hotel Thinggaard, når de byder inden for til 5-retters gourmetmenu - inspireret fra Nationalpark Thy. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

Vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård

En inspirerende vinsmagning og rundvisning på den danske vingård Stokkebye ved Nyborg. Smag deres vine og kom med en tur i vinmarken. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødebollekursus hos Det Søde Liv

Flødeboller er et hit hos børn & voksne, men hvorfor ikke skifte de købte flødeboller ud med en hjemmelavet variant Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.


Hvad er ophold på Brænderiet Limfjorden?

På Brænderiet Limfjorden har du mulighed for at overnatte i et hyggeligt, nyrenoveret træhus bag vingården, der kombinerer et besøg med en smagning. Indkvarteringen begynder med et besøg, hvor du kan lære om vingårdens produktion og historie. Turen slutter ved vingårdens hyggelige bar, hvor der smages på de mange producerede produkter. Skal du blot have nogle lækre produkter, er der selvfølgelig mulighed for at købe disse efter rundvisningen. Senere går du hen til bordet og venter på din middag. Inde i kabinen finder du gode senge, køleskab, el-varme og elkedel. Næste morgen har du mulighed for at lave din egen morgenmad i Brænderiet Limfjordens eget orangeri, komplet med køkkenfaciliteter. Limfjorden Winery har været drevet af Ole og Silvia siden 2013. Vingården ligger i de hyggelige omgivelser ved Sonsel færgeterminal, med smuk udsigt over Limfjorden, og udover vingården er der også sommerhusudlejning og restaurant.Hvad er portvinssmagning hos Kjær Sommerfeldt?

Vær med til at hylde Port med denne Port Primary School. Port er mere populær end nogensinde. Uanset om du er portvinelsker eller kender med hang til sjældne vine, har du sikkert smagt de mange varianter af denne pragtfulde vin. Vil du vide mere? Så har du nu muligheden for at lære mere om historien bag portvin, de forskellige typer portvin, hvor og hvordan den er lavet, hvordan man parrer portugisiske vine med mad og meget mere. De fortæller også historien om det ældste havnehus, Warre's, der forsyner kongelige livreddere med egen havn Kgl. dansk hofleverandør. Du skal selvfølgelig også prøve den klassiske portvin, så du nemt kan skelne mellem de forskellige stilarter og finde din favorit. Kjær Sommerfeldt har været en af ​​Danmarks mest kendte vinforhandlere siden 1875, og de har mange års erfaring med at finde de bedste vine til deres kunder. De er kongelige hofleverandører, der arbejder med over 45 forskellige vinhuse fra hele verden.Hvad er gourmetophold på Hotel Thinggaard?

Kokken på Hotel Thinggaard finder middagsinspiration i baghaven. Men det er ikke en hvilken som helst baggård, kokken går rundt i, da stauder og små stenbede er afløst af vild, uberørt og blæsende natur. Når baghaven er Nationalpark Thy, er det hardcore havearbejde, men på den anden side har råvaren den saft og styrke, som Thy smager helt specielt. Sammen med den vilde natur hos din nærmeste nabo, Nationalpark Thy, slår Hotel Thinggaard dørene op til luksus og afslapning. Det er derfor også naturligt, at køkkenet på Hotel Thinggaard henter sine råvarer fra Limfjordslandet, og som medlemmer af "Regional Madkultur Thy-Mors" samarbejder de om at synliggøre og tilgængelig regional mad i Thy og Mors, samtidig med at der er fokus på bæredygtig kvalitet. .Hvad er vinsmagning & rundvisning på Stokkebye vingård?

Tag med på en spændende rejse og hør historien om Stokkebye, den danske familieejede vingård, der startede som en barndomsdrøm og nu er en vingård med 17.000 vinstokke og store udviklingsplaner. Undervejs vil du smage prisvindende vine, der er økologisk dyrket i vinmarker og håndplukket for at sikre den bedste kvalitet. Det betyder også, at de optræder på menuerne på nogle af landets førende gourmetrestauranter som Jordnær i Kerteminde, D'Angleterre, Kong Hans, Falsled Kro og Rudolf Mathis. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.Hvad er flødebollekursus hos Det Søde Liv?

For mindre end 100 år siden var chokolade en voksenmad, som børn ikke kunne smage, og det var først i 1920'erne, da cremet chokolade kom, at chokolade var rettet mod børns maver. I dag er det næsten umuligt at forestille sig et barns fødselsdagsbord uden chokolade, uanset om det er varm kakao, chokoladebrød eller smørcreme. Især briocheboller er populære blandt både børn og voksne, med Briochebollekurset lærer du at lave dine yndlingsboller og få skummet til at smage bedst. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.