Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Med en 3-retters menu med vin og underholdning i totalt mørke byder Dark Waiter på en helt anden oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Cocktails på Bar Next Door

Cocktails på Bar Next Door

Start eller afslut natten sammen i Vesterbros nabobar. Slap af fra barmenuen og nyd en af ​​de mange forskellige cocktails. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Lav din egen gin hos Trolden Destilleri

Lav din egen gin hos Trolden Destilleri

Skab din helt egen unikke gin med Trolden Destilleri. Vælg mellem forskellige smagskombinationer og bliv en del af udviklingsprocessen. Design din egen etiket og få flasken med hjem til dit barskab. Hos Trolden Destilleri er håndværket vigtigt, og smag og kvalitet går aldrig på kompromis.


Ølsmagning & rundvisning hos Gamma Brewing

Ølsmagning & rundvisning hos Gamma Brewing

Oplev en verden af øl hos Gamma Brewing - et topmoderne bryggeri i Herlev. Få en eksklusiv rundvisning, hvor du kan lære alt om ølbrygningens hemmeligheder og smage på vores fantastiske produktion. Velkommen til en unik oplevelse i øllets verden hos Gamma Brewing


Ginsmagning hos Ginbutikken

Ginsmagning hos Ginbutikken

Træd ind på Gin Hotel og smag 5 forskellige gins fra hele verden, komplet med tonics og garniture. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er dinner in the Dark?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.Hvad er cocktails på Bar Next Door?

For en elegant og lækker cocktail kan du aldrig gå galt i denne by. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro, hvis cocktails er på dagsordenen for aftenen, er baren ved siden af ​​det oplagte sted at tage hen. Når dagen nærmer sig enden, starter trendy cocktailbarer deres kreative kreationer, og de har lyst til cocktails som Espresso Martini og Whiskey Sour på marmorbordplader. Slap af på barmenuen i det centrale København og nyd mange forskellige cocktails sammen. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er lav din egen gin hos Trolden Destilleri?

Skab din egen unikke gin med Trolden Destilleri Drømmer du om at skabe din helt egen gin med en forfriskende kombination af jordbær og rosmarin eller måske mynte og solbær? Eller måske har du en helt anderledes smagskombination i tankerne, som du mangler i dit barskab derhjemme? Hos Trolden Destilleri er mulighederne uendelige. Nu har du chancen for selv at være med i udviklingsprocessen og blande din helt egen gin. Trolden Destilleri har gennem årene destilleret adskillige forskellige single destillater, hvilket giver dig mulighed for at kombinere en lang række smage. Inden du tager fat i arbejdstøjet, vil du få historien bag Troldens ginudvikling og have mulighed for at smage på forskellige destillater. Herefter er det op til dig at blande din helt egen gin. Du kan designe din egen etiket og selvfølgelig tage flasken med hjem til dit barskab. Trolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og destilleri, der først åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, men destilleriet blev senere til som en naturlig udvidelse. Hos Trolden er fokus på håndværket, og det er vigtigt for dem, at det er levende mennesker - og ikke computere - der arbejder med kedlerne. Trolden værner om ølbrygningens og destilleringens nostalgi, men går aldrig på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er Ølsmagning & rundvisning hos Gamma Brewing?

Tag med på en eksklusiv rundvisning i Gamma Brewings topp moderne bryggeri. Her kan du opleve en verden af øl, hvor tanke er fyldt med alt fra forfriskende pilsnere til frugtige IPA’er. Under rundvisningen vil vores kyndige guider fortælle dig alt om ølbrygningens hemmeligheder, processer som gæring, humle og mæskning samt Gamma Brewings spændende fremtidsplaner. Og hvis tørsten skulle melde sig, kan du nyde flere smagsprøver fra vores fantastiske produktion undervejs. Velkommen til en unik oplevelse i øllets verden! Gamma Brewing blev grundlagt i 2015 af en gruppe tætte venner, som den dag i dag deler den samme lidenskab for øl og håndværket bag. Vores topmoderne bryggeri i Herlev er hjertet af vores virksomhed, hvor vi brygger øl med kærlighed og dedikation hver eneste dag. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores bryggeri, hvor du kan opleve øl i sin reneste form.Hvad er ginsmagning hos Ginbutikken?

Det er ingen overraskelse, at gin-hoteller elsker gin. En spiritus med enebærsmag, der er med til at give gran en helt speciel smag, den berømte væske de fleste af os forbinder med gran. Der er dog mere ved gin end bare gransmag, som du vil opdage, når du smager gin hos Ginbutikken. Her deler de deres kærlighed til klar spiritus, og du får chancen for at smage gin og alle dens nuancer. Alle dine sanser bliver testet, da du skal smage og dufte dig igennem 5 forskellige gins med tilhørende tonics og garniture for at komplementere gin på den rigtige måde. Hvem skal du tage med til Ginbutikken til en hyggelig eftermiddag eller aften? Ginskolen drives af BeGin Copenhagen og deler adresse med Ginshoppen. BeGin Copenhagen producerer prisvindende gins med et internationalt ry for unik farve og smag. The Gin Shop sælger over 350 gins fra hele verden. Udover at sælge og producere gin, brænder de også for ginsmagninger og events