Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom med ud i "vildmarken" i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,250 kr.

Se tilbudet


Strik & Drik hos BARe VIN

Strik & Drik hos BARe VIN

Tag strikketøjet og en ven under armen og lad turen gå til BARe VIN. Smag på 3 forskellige vine, imens I hører om vinens historie. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 100 kr.

Se tilbudet


Tesmagning hos Simply Tea

Tesmagning hos Simply Tea

Denne tesmagning er for dig som vil vide mere om den fantastiske drik, the. Du vil smage på nogle af de bedste teer i verden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 499 kr.

Se tilbudet


Sushimenu hos Karma Sushi Aarhus

Sushimenu hos Karma Sushi Aarhus

Sæt jer til rette og nyd en middag med sushi på menuen. I kan vælge deres Douglas Menu med eller uden snacks eller deres Roll Set Menu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 363 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Wintercoat

Ølsmagning hos Wintercoat

Kom på ølsmagning hos Wintercoat bryggeriet uden for Aarhus. Her er du garanteret en oplevelse, hvor øl er 100% i fokus. Book her på siden. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 350 kr.

Se tilbudet


Hvad er vildmarksgourmet i Mols Bjerge?

Flammerne knitrede og kaffen fra det lokale risteri var tydeligt at se over flammerne. Vi starter med at fylde lidt op på lageret, med lækre kager og varm bålkaffe, tilberedt i ægte cowboy-stil, for inden den store bålmiddag står klar, skal bålet stå Hr. Du skal samle urter, hugge brænde, bygge bål, tilberede lækre lokale råvarer og tilberede årstidens retter til appetit. Du skal holde øje med din høstrejse, for selv den mindste timianplante, grøn spire eller køkkenhave-rædsel – grønløgskål – kan blive en gourmetmeteor. Menu og råvarer bestemmes efter sæson og tilgængelighed hos lokale leverandører i Karpenhøj, vi ryger, steger og laver mad sammen, og i sidste ende kan vi samarbejde om at nyde et lækkert måltid og helt naturligt have en god dag. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.Hvad er strik & Drik hos BARe VIN?

Gennem årene har flere og flere vendt sig til strikkepinde for at lave bløde trøjer og farverige hatte. Er du en af ​​dem, der elsker at hækle behagelige strikkeprojekter? Tag dine bedste strikkekammerater med og tag til BARe VIN i Aarhus. Hos BARe VIN kan du kombinere vævning med vinsmagning. Det er ikke en typisk kombination, men strik og drink passer stadig som hånd i handske. Mens nålen glider mellem dine fingre, smager du 3 forskellige vine om aftenen. Selvom du lader strikketøjet blive hjemme, er der plads til tips og tricks til at kommunikere og en hyggelig snak. BARe VIN består af en netbutik, butik og bar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, der serveres over disken. Kristian og Brita bag BARe VIN går ikke så meget op i navn, årgang og prestige, men for dem er det vinens smag, der betyder noget. Udover deres skarpe smag er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN er vært for en række forskellige arrangementer i løbet af året, herunder vinbanker, vinsmagninger og strikning og drinks.Hvad er tesmagning hos Simply Tea?

Te er den mest populære og allestedsnærværende drik i verden, og du har sikkert smagt flere forskellige varianter. Kom til Simply Tea for at få te og smag på teens verden. Te er ikke bare te, og når først dine smagsløg får en smag af rigtig te, vil du sikkert svare som Sting: Jeg drikker ikke kaffe, jeg drikker te, skat. Simply Tea åbnede i 2008 med det mål at præsentere de bedste og mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teen importeres i løse blade direkte fra teproducenterne, så Simply Tea kan sælge teen til samme pris, som kineserne køber den i Kina. Simply Tea har det største udvalg af rene teer i Danmark.Hvad er sushimenu hos Karma Sushi Aarhus?

Hos Karma Sushi vil du spise middag med luksuriøs sushi på menuen. Uanset hvilken menu du vælger, kan du mærke de høje standarder restauranten står for. Karma Sushi tilbyder sushi i topkvalitet med miljøet for øje. Bæredygtighed er vævet ind i alle aspekter af restauranten, så du både kan nyde dit måltid og forlade restauranten med god karma. Find en dag i kalenderen og få en god aften på Karma Sushi. Morten Hansson åbnede den første Karma Sushi i Friedrichshafen i 2007. Med en masse viljestyrke og engagement har Karma Sushi nu spredt sig over hele Danmark med 9 restauranter i København, Warby, Aarhus, Aalborg og selvfølgelig i hjembyen Friedrichshafen. Karma Sushi går meget op i at skabe førsteklasses oplevelser med smag, farve, respekt for miljøet og bæredygtighed.Hvad er Ølsmagning hos Wintercoat?

Hvordan skal en god øl smages? Malt, humle og korn er ikke altid nok til at lave den bedste øl. Hos Wintercoat slutter øllet sig også til anekdoter fra den danske ølverden, hvor der efter britisk forbillede hældes fadøl fra en "real ale"-pumpe i tapperummet. Her kan du selv smage de enkelte toner af ølhistorien, og efter at have tilbragt et par timer i selskab med Wintercoat, ved du sikkert allerede, hvordan Yule Ale, Bitches Brew og More Please fik deres navne besvaret. Wintercoat er et familieejet bryggeri med en bryggekapacitet på 800 liter. Her kombineres traditionel 'floor malt' malt fra England med et udvalg af humle og vand fra bryggeriets egen brønd, hvis mineralindhold gør vandet ideelt til overgærede øltyper. Wintercoat brygger 4 gange om ugen og producerer 7 forskellige øl.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil