Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

På Restaurant ARK i København kan du nyde 9 unikke plantebaserede retter sammen med en tilhørende vinmenu eller alkoholfrie sammensætninger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kagekursus hos Karoline Trier

Kagekursus hos Karoline Trier

Karoline Trier vandt en Masterchef i 2016 og har drevet sin egen kokkeskole de sidste par år. Nu kan du tage et 2 timers kagekursus. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det er svært at få chokoladeformen og konsistensen rigtigt, når man kæmper i køkkenet. Tag udfordringen op med denne chokoladeklasse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring. Chokoladetimer kan hjælpe dig med at finde den chokolade, du ønsker. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN

Croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN

Kom og deltag i en afslappet og hyggelig aften med croquis i Aarhus, arrangeret af BARe VIN. Lad dig inspirere af kroppens former, mens du nyder bobler eller cocktails. Line Svendsen, kunstner og illustrator, vil guide dig gennem tegneteknikker, og Brita vil introducere de vinøse oplevelser. Alt er taget hånd om, så bare mød op med godt humør og lysten til at tegne og drikke med BARe VIN.


Hvad er vegansk gourmet hos Restaurant ARK?

Restaurant ARK brænder for at kombinere bæredygtighed med en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis er baseret på en nulspild-mentalitet, og menuen består af sæsonbestemte og lokale råvarer. Interiøret du finder indenfor er sammensat af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene kommer fra små europæiske vinmarker og er næsten alle 100 % økologiske. Restaurant ARK ville bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept ønskede de at tilskynde folk til at spise mindre kød og dermed reducere påvirkningen af ​​miljøet. Gå sammen og opdag deres lækre menu for at overbevise dig. Velkommen til restaurant ARK. Med anbefalinger i Michelin-guiden er Restaurant ARK drevet af bæredygtige koncepter, og næsten alt på menuen er hjemmelavet og hentet fra lokale leverandører. Restaurant ARK er blevet anerkendt med en "Grøn Michelin-stjerne", en pris, der gives til restauranter med særligt fokus på bæredygtighed. Restaurant ARK er desuden medejer af Funga Farm, Danmarks eneste lokale økologiske urbane svampefarm. Sidst men ikke mindst fik restauranten topkarakter i 360°EAT-guiden, som hylder pionererne og pionererne inden for det moderne køkken.



Hvad er kagekursus hos Karoline Trier?

Pisk skålen med piskeriset for at samle æggeklumperne og fordel melet i luften. Krukkerne med sukker glitrede i bittesmå diamantlignende partikler, mens vanilje, bær og bagepulver lurede rundt i billedets kanter og ventede på deres tur til den store bagefest. Kagen skulle på bordet, og den skulle have olierede ærmer, et nyvasket forklæde og en flammende ovn for at blive færdiglavet. Men de er klar, og da bordet er dækket, tyder duften på, at dette bageri giver lyst til at blive i. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er chokoladekursus hos Frédéric Terrible?

Hvis den klassiske revne ikke er til stede, kan det give knas i køkkenet. Korrekt tempereret chokolade er et svært emne at mestre, men man behøver heldigvis ikke at være chokolade for at få succes. I selskab med den berømte franske konditor kan du kæmpe mod teknik og temperering – forhåbentlig venter et blankt chokoladetrofæ for enden af ​​målstregen. Frederic Terrible har over 20 års erfaring som dessertkok og har sat sit præg på nogle af Danmarks bedste restauranter som Falsled Kro og Nimb. Terrible har mestret svære teknikker og giver gerne sin viden videre til dig, så du også har et stykke Frankrig i dit køkken.



Hvad er chokoladekursus hos Det Søde Liv?

For hundreder af år siden var chokolade kun de riges drik. Det, der ændrede det, var kakaopressen, for pludselig kunne der udvindes flere kakaobønner, såsom kakaosmør, der blev til mælkechokolade. I dag er chokolade og kakao hverdagskost, så mange mennesker begynder at eksperimentere med tempereret og fyldt chokolade i køkkenet. Chokoladelektioner hjælper dig med at blive en bedre amatørchokolade. Det Søde Liv har siden 1994 spredt glæden ved at lave sit eget slik. Det Søde Livs mission er at gøre slikoplevelsen til en lethjertet og fornøjelig én, hvor kommunikationen sker i øjenhøjde, så både børn og voksne kan lære noget. Kvalitet og personlig service er i fokus hos Det Søde Liv.



Hvad er croquis & Cocktails eller Cava hos BARe VIN?

BARe VIN inviterer dig til en afslappet og hyggelig aften med croquis i Aarhus. Tag med og fordyb dig i kroppens former, mens du nyder enten lækre bobler eller smagfulde cocktails, der helt sikkert vil sætte gang i din kreativitet. Line Svendsen, kunstner og illustrator, vil guide dig gennem tegneteknikker og udfordringer, der hjælper dig med at slippe kontrollen og lade dig inspirere af de våde varer. Brita fra BARe VIN vil kort introducere de vinøse og spirituelle oplevelser, der venter i glasset, og hun vil være til rådighed hele aftenen for eventuelle spørgsmål. Alt er taget hånd om, så du skal bare møde op med godt humør og lysten til at tegne og drikke med BARe VIN. BARe VIN er ikke bare en webshop, butik og vinbar i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i fokus for alle vine, de tilbyder. Kristian og Brita, stifterne af BARe VIN, går ikke så meget op i navne, årgange og prestige - for dem er det vigtigste ved en vin smagen. Udover deres talent for at vælge vin med den perfekte smag, er de også mestre i hygge. BARe VIN afholder forskellige events året rundt, herunder Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.