Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Gourmetophold på Nørre Vosborg

Gourmetophold på Nørre Vosborg

Forkæl dine smagsløg med vores 13 fortryllende serveringer på Nørre Vosborg. Efter en aften fyldt med gastronomiske oplevelser kan du slappe af i vores herregårdsstil indrettede dobbeltværelser. Udforsk de historiske bygninger og smukke naturområder i nærheden. Vågn op til en lækker brunch og oplev det bedste af Vestkysten hos os på Nørre Vosborg.


Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Forkæl jer selv og jeres partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. I vil blive budt velkommen med et glas champagne og indrammet af levende lys i de smukke og romantiske omgivelser. Nyd en lækker 9-retters menu i Gourmetrestaurant N.V. Tasting og afslut med kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Mulighed for tilkøb af overnatning til særpris. Oplev den skønne vestjyske natur og skab minder, I sent vil glemme. Bestil allerede i dag.


Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Nyd et udvalg af gins og tonics og en lækker 3-retters gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Middag på Bistro Royal

Middag på Bistro Royal

Hos Royal Bistro i København byder menuen på det bedste fra Frankrig og Danmark. Nyd enkle og lækre klassiske bistroretter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Basis bagekursus med bagekursus.dk

Basis bagekursus med bagekursus.dk

Lær kunsten at bage lækkert brød på Bagekursus.dk. Vores grundlæggende kursus giver dig alle nødvendige færdigheder og smagsoplevelser. Bliv ekspert i at vælge ingredienser, hæve og forme brødet. Tag hjem med dit eget bagværk og opskrift. Kursus i Bjerringbro tæt på Silkeborg, Randers, Viborg og Aarhus. Bliv en mesterbager


Hvad er gourmetophold på Nørre Vosborg?

Oplev et historisk ophold fyldt med gastronomiske oplevelser på Nørre Vosborg. Vores N.V. Tasting-menu består af ikke mindre end 13 fortryllende serveringer, der vil tage dig med på en smagsmæssig rejse gennem kvalitetsråvarer og eventyrlige smagskombinationer. Glæd dig til en aften, hvor dine smagsløg vil blive forkælet og minderne vil gemme sig længe. Inden den store gourmetoplevelse kan du udforske herregårdens historiske bygninger eller de charmerende naturområder i nærheden. Når aftenen er omme, venter dit hyggelige dobbeltværelse indrettet i bedste herregårdsstil på dig. Vågn op til en lækker brunch, der vil sætte gang i din dag. Nørre Vosborg er stedet, hvor kultur, ophold og gastronomi smelter sammen. Beliggende på Vestkysten er herregården blevet genopstår efter en omfattende restaurering i 2008 og er nu klar til at byde dig velkommen til unikke oplevelser. Brug Nørre Vosborg som din base, mens du udforsker den fantastiske vestjyske natur, der omgiver os - havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Oplev det bedste, som Vestkysten har at byde på hos os på Nørre Vosborg.Hvad er valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg?

Forkæl dig selv og din partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. Den charmerende herregård, beliggende tæt på Holstebro, inviterer jer til en romantisk middag i smukke og æstetiske omgivelser. Inden I træder ind i de smukke stuer, vil I blive budt velkommen med et glas champagne, som markerer jeres ankomst. Her vil I blive betaget af den intime og romantiske atmosfære, skabt af levende lys, der indrammer øjeblikket og giver jer en helt unik oplevelse. Gourmetrestaurant N.V. Tasting vil forkæle jer med 9 lækre serveringer, der vil pirre jeres smagsløg og efterlade jer mætte og tilfredse. For at afslutte aftenen på den perfekte måde får I serveret kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Hvis I ønsker at forlænge den romantiske stund, har I mulighed for at tilkøbe overnatning til en særpris. Så kan I nyde hinandens selskab i fred og ro på Nørre Vosborg og opdage alt det bedste, som Vestkysten har at byde på. Nørre Vosborg er ikke kun en herregård, men et sted hvor kultur, ophold og gastronomi smelter sammen. Efter en total restaurering i 2008 står herregården nu klar til at give jer en unik oplevelse. Tag ud og oplev den skønne vestjyske natur, der ligger lige ved siden af - havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Lad Nørre Vosborg være jeres base, mens I udforsker Vestkysten og skaber minder, I sent vil glemme. Bestil jeres romantiske Valentinsdag på Nørre Vosborg allerede i dag.Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er middag på Bistro Royal?

Konceptet med Bistro Royal på Kongens Nytorv er enkelt. Et udvalg af lækre bistroretter. God og hurtig service. Det bedste fra fransk og dansk gastronomi. Restauranten har et stateligt og elegant interiør, der fortsætter til de unikke retter, som I vil nyde sammen her. Uanset om du leder efter et sted at starte din morgen, en smagsoplevelse på dagen eller en dejlig afslutning på en, du holder af, er Bistro Royal stedet at få det hele. Få plads ved et af de mange spiseborde omgivet af autentiske bistrostole eller i et af de private rum med udsigt til pladsens liv. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er basis bagekursus med bagekursus.dk?

Lær at bage kvalitetsbrød på Bagekursus.dk Ønsker du at mestre kunsten i at bage lækkert brød til enhver lejlighed? Hos Bagekursus.dk inviteres du til en dag fyldt med brød og smagsoplevelser. På vores grundlæggende bagekursus lærer du alle de essentielle elementer, der er nødvendige for at kunne bage det perfekte brød. Du vil blive introduceret til alt fra valg af ingredienser til hævning og selve bagningen af brødet. Derudover vil du få mulighed for at afprøve forskellige teknikker til at forme brødet og sikre, at det ikke falder sammen under hævningen. På kurset arbejdes der med en alsidig multidej, der kan bruges til alt fra brød og boller til pizza. Når kurset er slut, får du dit færdigbagte bagværk med hjem samt en ny portion af multidejen. Bagekursus.dk og Pizzakursus.dk afholder lærerige kurser i Bjerringbro, som kun er 30 minutters kørsel fra Silkeborg, Randers og Viborg, samt 1 times kørsel fra Aarhus centrum. Vores kurser er designet til at ruste dig til at kunne bage i dit eget køkken, uanset om det er lækre pizzaer eller lækkert brød, du ønsker at kreere. Tilmeld dig vores kursus i dag og lad os hjælpe dig med at blive en mesterbager i dit eget hjem.