Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

Kom ud i naturen og lær at lave mad over bål, mens snakken fortsætter. Dette er himlen høj og plads til dybe samtaler omkring bålet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg

Forkæl jer selv og jeres partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. I vil blive budt velkommen med et glas champagne og indrammet af levende lys i de smukke og romantiske omgivelser. Nyd en lækker 9-retters menu i Gourmetrestaurant N.V. Tasting og afslut med kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Mulighed for tilkøb af overnatning til særpris. Oplev den skønne vestjyske natur og skab minder, I sent vil glemme. Bestil allerede i dag.


Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen

Forkæl dig selv med en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine, mens du nyder vores lækre serveringer tilberedt af vores erfarne kokke. Alt er lavet med lokale råvarer og tilberedt på brændefyrede ovne eller bål. Smag på 6 forskellige vine, lær om vinbønderne og nyd en middag med vilde råvarer fra hav, fjord, skov og eng. Glæd dig til en fantastisk aften med vin og mad fra den rå natur.


Dinner in the Dark

Dinner in the Dark

Med en 3-retters menu med vin og underholdning i totalt mørke byder Dark Waiter på en helt anden oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Prøv populære øl på Tolden Bryghus i Kolding. Dette er den perfekte oplevelse for ølelskere, der gerne vil lære mere om Tolden Bryghus øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er sNAK & ÆD med Frederik Svinth?

Der er noget særligt ved ild. Den måde flammerne bevæger sig på, dirrer, knitrer og knirker. Varmen omkring dig, når du sidder foran den eller lyden af ​​boblende, sydende, bagende mad, mens du tilbereder den over bålet. Det er tid til at forene sig omkring det. Lyt, lær, fortæl og tal rundt om bålet, mens du tilbereder måltider i gløderne.Hvad er valentinsmiddag på Slottet ved Nørre Vosborg?

Forkæl dig selv og din partner med en uforglemmelig Valentinsdag på Nørre Vosborg. Den charmerende herregård, beliggende tæt på Holstebro, inviterer jer til en romantisk middag i smukke og æstetiske omgivelser. Inden I træder ind i de smukke stuer, vil I blive budt velkommen med et glas champagne, som markerer jeres ankomst. Her vil I blive betaget af den intime og romantiske atmosfære, skabt af levende lys, der indrammer øjeblikket og giver jer en helt unik oplevelse. Gourmetrestaurant N.V. Tasting vil forkæle jer med 9 lækre serveringer, der vil pirre jeres smagsløg og efterlade jer mætte og tilfredse. For at afslutte aftenen på den perfekte måde får I serveret kaffe og hjemmelavet Petit Fours. Hvis I ønsker at forlænge den romantiske stund, har I mulighed for at tilkøbe overnatning til en særpris. Så kan I nyde hinandens selskab i fred og ro på Nørre Vosborg og opdage alt det bedste, som Vestkysten har at byde på. Nørre Vosborg er ikke kun en herregård, men et sted hvor kultur, ophold og gastronomi smelter sammen. Efter en total restaurering i 2008 står herregården nu klar til at give jer en unik oplevelse. Tag ud og oplev den skønne vestjyske natur, der ligger lige ved siden af - havet, fjorden, Storåen, heden og skoven. Lad Nørre Vosborg være jeres base, mens I udforsker Vestkysten og skaber minder, I sent vil glemme. Bestil jeres romantiske Valentinsdag på Nørre Vosborg allerede i dag.Hvad er vinsmagning med naturvin og middag i Madsmedjen?

Tilbring en hyggelig aften i Madsmedjen, hvor en vinkender vil guide jer igennem en unik vinsmagning af økologiske vine og naturvine. Imens vil I også blive forkælet med 4 serveringer, tilberedt af vores erfarne kokke, der har samlet lokale råvarer fra hele egnen. Alle serveringerne vil blive tilberedt i vores brændefyrede ovne eller direkte på bålet. I løbet af aftenen vil I smage på 6 forskellige økologiske vine og naturvine. I vil få en indblik i smageteknikker, og lære om vinbønderne, druen, historien bag vinen og fremstillingsprocessen. Udover dette vil I nyde middagen, som inkluderer muslinger, fisk, krabber, vildtkød, tang, urter, svampe og bær - alle ingredienserne er fra vores kokkes sanketur i naturen, hvor de har indsamlet vilde råvarer fra hav, fjord, skov og eng. Glæd jer til en fantastisk aften med vin og menu fra den rå natur. Feriecenter Slettestrand er en familieejet virksomhed, der har specialiseret sig i aktive ferieformer siden 1999. Vores mål er at skabe gode oplevelser for alle, uanset hvilke forudsætninger man kommer med. Vores beliggenhed ved Slettestrand i Jammerbugten giver os en fantastisk natur, som er omdrejningspunktet for vores aktiviteter. Vi ønsker at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, uanset om solen skinner, eller det brusende Vesterhav viser sig fra sin mere vilde side.Hvad er dinner in the Dark?

Når vi ikke kan se noget, bliver de andre sanser meget skarpe, og pludselig oplever vi tingene helt anderledes, end vi plejer. Men hvordan påvirker det ganen, når aftensmaden indtages i fuldstændig mørke? Kan du genkende smagen? Er der noget på din gaffel? Sanse og finmotorik bliver testet, når du inviteres til middag i mørke. Med base på Frederiksberg er Dark Waiter grundlagt af to frontløbere, Jannie og Lene. Alle tjenerne i restauranten er svagtseende og maden tilberedes af kokkene på Hansens Køkken og Bar. Alle gudstjenester foregår i totalt mørke, så gæsterne kan få et kort overblik over blindes hverdag.Hvad er Ølsmagning hos Trolden Bryghus?

Som W. Scott Griffith siger, vinraffinering, ølbinding og på Tolden Bryghus er de enige. Her er det bryggeren, der selv blander urten og er kræsen med krydretheden, fordi Tolden synes, den smager bedre i hånden. Tolden Bryghus' skummende ølkrus kombinerer ældgamle brygningsmetoder, jagten på perfekte fermenterede bobler og glæden ved lækkerhed. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.