Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel

Du bliver budt velkommen på Marienlyst Strandhotel med et glas champagne. Herefter kan du frit benytte spaadelingen. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 4,295 kr.

Se tilbudet


Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Tag med på en cykeltur i Nationalpark Mols, hvor der skal smages på de lokale råvarer. En god oplevelse til dig, der elsker MTB & gastronomi Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 595 kr.

Se tilbudet


Fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico

Fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico

Bistro Cocorico byder indenfor til en smagfuld oplevelse med delikate franske klassiker. Vælg mellem deres 3-retters menu eller brunch. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 159 kr.

Se tilbudet


Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet

Smagning af forskellige gin og tonics kombineret med en lækker 3-rettes gourmetmenu. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 700 kr.

Se tilbudet


Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

Vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar

I Sydhavnen kan I sammen nyde en aften med vin og tapas. Smag jer igennem 4 unikke vine og vinbarens berømte charcuteri med brød. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 395 kr.

Se tilbudet


Hvad er spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel?

Bo på det prestigefyldte Marienlyst Strandhotel, som har vundet adskillige priser for sin store spa-afdeling. Det er tydeligt, hvorfor de er vindere af 2022 Experience Awards - den bedste wellness-oplevelse i landet, og har genvundet titlen som "Årets Spa" ved Danish Beauty Awards 2020. Spa og 5-retters køkken lige i vandkanten af ​​Øresund. Hvem skal du tage med? Marienlyst Strandhotel er et 4-stjernet hotel, der siden 1861 har inviteret kongelige og os andre til stilfulde badeferier. Her er service i højsædet, så du kan læne dig tilbage og nyde mad, spa-behandlinger og en svømmetur i havet. Marienlyst, Danmarks største badehotel med 155 års historie i bagkataloget, står klar til at byde dig velkommen ved vandet.Hvad er smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter?

Selvom bjerge ikke skal tages bogstaveligt, ruller mountainbikes trods alt ikke op ad bakker, når istidslandskabet folder sig ud under Mols Bjerges pedaler. Heldigvis er der korte pauser undervejs, både klatrere og sprintere kan slukke tørsten og gøre alle energireserverne klar til næste etape. Turen går gennem Morse National Park med nogle pauser undervejs for at lære lokale elskere at kende, smage deres mad og lære mere om områdets særlige natur. Karpenhøj Naturcenter ligger i Nationalpark Mols Bjerge, omgivet af havet på tre sider og Mols smukkeste natur på fire sider. Erfarne instruktører og naturvejledere sørger for en god stemning, og uanset hvilken oplevelse du vælger, er sikkerhed og god instruktion førsteprioritet.Hvad er fransk smagsoplevelse hos Bistro Cocorico?

Kan vi friste dig med en tur til Frankrig? Sammen kan I nyde en autentisk fransk oplevelse på Østerbro. Uanset om du vil starte weekenden med en lækker middag eller starte din dag som franskmændene, er Bistro Cocorico stedet for dig. Her kan du få alt, hvad et fransk hjerte ønsker sig i afslappede og stilfulde rammer, der giver dig den helt rigtige franske stemning. Velkommen til Bistro Cocorico og Bon Appetit. I hjertet af Københavns Østerbro ligger den parisiske bistro Cocorico. Her inviterer Céline og Frédéric ind i deres charmerende og hyggelige bistro, inspireret af deres hjemland Frankrig. Croque Monsieur og foie gras tartare er blot nogle af de franske retter på menuen. Når du besøger Bistro Cocorico, får du den komplette franske oplevelse.Hvad er ginsmagning & Middag på Restaurant Loftet?

Hos Loftet kombinerer de det bedste fra to verdener for at skabe en hyggelig aften. Du skal smage gin og tonic hver for sig, blande og tilsætte pynt til sidst. Bagefter kan du nyde en lækker 3-retters menu udvalgt fra Lofts gourmetmenu med salte, sure og søde retter. Der er plads til alle uanset forkundskaber, så længe du kan lide godt selskab og god mad og drikke. Velkommen og skål! Posthuset i Torvet, Esbjerg, er en af ​​byens mest kendte bygninger med arkitektonisk stil og historisk betydning helt tilbage til 1907. I dag rummer bygningen 700 siddepladser til dem, der ønsker at få en god, uformel og gourmet madoplevelse, god stemning og smagning med dygtige fagfolk.Hvad er vinsmagning & tapas hos Sydhavnens Vinbar?

Sydhavnen siges at rumme den sidste del af Gamle København. En musikerby, en kæde af kolonihaver, fiskerihavne, penthouselejligheder i en imponerende ny havnefront og vidder af grønne områder tillader mangfoldigheden at blomstre. Arbejderboligerne omkranser pladsen, hvor Anker Jørgensen boede hele sit liv, og midt på pladsen ligger Sydhavnens Vinbar. Tapas og vin her er bestemt et besøg værd. Oplev et varmt sted omgivet af vinflasker og en god atmosfære - prøv en række af VinLars egne vine importeret og blandt andet leveret til toprestauranter over hele landet. Skjult bag Sydhavnens rustikke mursten er en funky bar. Sydhavnens Vinbar i København drives af Lars, der har arbejdet med vin siden 1984. Personlig omgang og godt håndværk er vigtige faktorer i Sydhavnens Vinbar. Derfor er alle vine nøje udvalgt med fokus på flaskens indhold og personerne bag vinene. I vinbaren kan du også finde økologiske, økologiske og naturlige vine i et bredt udvalg. Fælles for dem er høj kvalitet og fremragende smag.Virksomhed


Bundgaard
CVR: DK21095109
Billig ejendomsservice - Billig hulmursisolering - Dataerklæring til bil