Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier

Udforsk typerne af mel og korn, mens du og dine børn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurser for børn og voksne er populære. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots

Sugar Pilots inviterer alle børn til at tage en slikkepind. I slikkepinden kan børn lave deres egne slikkepinde med hjem. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen

Gå ind på Carl Nielsen Restaurant. Her kan du nyde deres hjemmelavede premium smørrebrød med en kop kaffe. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class

Kokkeskole i København med fokus på klassisk brunch. Lær at tilberede en lækker brunch, så nyd den hos Good Company Book den selv oplevelse eller køb den som gavekort til en du holder af.


Italiensk menu hos MaMeMi

Italiensk menu hos MaMeMi

Nyd en kulinarisk oplevelse på MaMeMi. Lad tænderne synke i en sprød pizza bagt med kærlighed til den italienske pizzatradition. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er bagekursus for børn & voksne hos Karoline Trier?

Fingrene bliver fedtede, når dejen æltes, men når de dampede resultater kommer ud af ovnen, er melresterne for længst glemt. Kom sammen for at opdage typer af mel og kerner, glæd dig, når surdej er øverst på opskrifterne, og sæt hjemmebagte kager på eftermiddagsbordet. Nogen efterlod noget ødelagt i ovnen i en dag, uden at nogen kom hjem. Karoline Trier, der brænder for at give madglæden videre til børn og unge, mener, at livet ville være bedre, hvis vi lærte, hvad vi skal spise fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.



Hvad er slikkepindekursus for børn hos Sugar Pilots?

Alle børn elsker slikkepinde, så denne oplevelse er helt sikkert den mest spændende. I denne slikkepind kan børn lave deres egne slikkepinde. Et frirum uden voksne, hvor børn kan være kreative og lave nogle sjove slikkepinde, lige som de havde forestillet sig. Under slikketimen forklarer lærerne på Sugar Pilots de forskellige sukkertyper, som ungerne også kan smage. Sukkermageren står for at lave sukkeret, mens ungerne frit kan vælge mellem sjove forme, pinde, krymmel og sukkerpynt. Hos Sugar Pilots handler det mindre om slutresultatet end om processen og oplevelsen af ​​skabelsen. Her vil alle børn få en god oplevelse og tage afsted med deres egne slikkepinde, diplom og hæfte med nemme slikkepindeopskrifter. Sugar Pilots producerer håndlavede slikkepinde inspireret af smag fra hele verden. Hele deres produkt er 100% vegansk og fri for gluten, gelatine, nødder og skaldyr. Sugar Pilots søger at gentænke den måde, vi nyder sukker på, ved at udfordre smag, udseende, dekoration, brugsmuligheder og iscenesættelse.



Hvad er smørrebrød hos Restaurant Carl Nielsen?

Træd ind i den hyggelige Carl Nielsen restaurant, hvor du kan nyde et fremragende smørrebrød. Vi tør godt sige, at Carl Nielsens smørrebrød er mere specielt end dem, man normalt kender. Vælg mellem mange lækre, luksuriøse smørrebrød, heriblandt sild, laks, croaker, leverpostej og meget mere. Selvom retten er klassisk, har disse smørrebrød stadig et moderne twist, smukke farver og skønne smage. Når du sidder ved et bord på Carl Nielsen Restaurant, kan du helt sikkert mærke varmen fra restauranten. Michelin-guiden har bedømt Carl Nielsen restaurant "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer rigtig god mad. Restaurant Carl Nielsen, opkaldt efter den danske komponist af samme navn, boede indtil 1906 i samme bygning som denne charmerende frokostrestaurant. Her emmer det af både historie og køkkenlavet smag. Det danske smørrebrød er restaurantens største passion og serveres hver dag for restaurantens gæster.



Hvad er kokkeskole med brunch klassikere hos CPH Cooking Class?

Hvad skal din brunch indeholde? På en CPH madlavningskursus skal du opleve elementerne i en klassisk brunch på egen hånd. Du har selv inkluderet nogle elementer på forhånd, og du vil sandsynligvis også få inspiration til nye ideer. Forkæl dig for eksempel med pocherede æg og en forfriskende hollandaisesauce. Brunch er altid lækkert, og når du laver det selv og nyder det sammen med gode kammerater, tager din brunch pludselig en drejning. Spis og drik godt. CPH Cooking Class blev grundlagt ud fra en passion for det nordiske køkken. Madlavningskurser er her for alle, uanset niveau. CPHs madlavningskurser elsker madlavning som et mødested for mennesker på tværs af kulturer og sprog.



Hvad er italiensk menu hos MaMeMi?

Tag en bid af en sprød pizza og mærk, hvordan forskellige smage fra Italien breder sig i munden. Kan du smage den specielle æltning af fem forskellige økologiske meltyper og pizzadej? Eller er det bare en kombination af alt det, der gør pizza til noget af det bedste, du længe har smagt? Oplev det hele på MaMeMi i København. Pizzeriaet er klar til at servere forretter, pizza efter eget valg og dessert til en komplet italiensk madoplevelse, når du besøger MaMeMi. Daniel Di Pierro, Danilo Barletta og Francesco Barletta er de tre personer bag MaMeMi. De voksede op sammen i en lille by tæt på den italienske hovedstad og deler et fælles DNA og lidenskab. Hver af dem danner grundlaget for at kunne samle en restaurant, og hver især har de helt i top inden for service, vin og pizza. Deres mission er at give københavnerne den bedste pizza og vin.