Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue

RIB-båden stævner ud fra havnen, efter en tur på bølgen blå, går jagten ind på østers i vandkanten. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 600 kr.

Se tilbudet


Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 300 kr.

Se tilbudet


Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 1,095 kr.

Se tilbudet


Cocktailkursus hos Gedulgt

Cocktailkursus hos Gedulgt

Tag på et cocktailkursus i Aarhus & lær, hvordan du mikser lækre drinks. Kurset afholdes på den kendte cocktailbar Gedulgt i Aarhus C. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 345 kr.

Se tilbudet


Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Latte Art kursus hos Kontra Coffee

Kom med på et Latte Art kursus hos Kontra Coffee og lær de klassiske kaffemotiver og hældeteknikker at kende. En sjov og social oplevelse. Book oplevelsen selv eller køb som gavekort til en du holder af.

Pris: 950 kr.

Se tilbudet


Hvad er Østerssafari og RIB sejlads med IntoBlue?

Kom med IntoBlue til en unik oplevelse i Limfjordens østerslager. RIB'en trækker ud af havnen, og du mærker et sus i maven, da den mægtige motor går i gang. Efter din Blue Wave-tur, fortsæt din jagt på østers ved vandet. Når bøtten er fuld, skal du åbne den for at smage de friskfangede østers, drikke et glas bobler, mens du drikker, og derefter vende tilbage til udgangspunktet med høj hastighed. IntoBlue blev grundlagt af Tore Mogensen, som begyndte at forfølge sine maritime interesser efter mange år i erhvervslivet. IntoBlue tilbyder vand- og vandoplevelser, herunder bådture og havrelaterede oplevelser. IntoBlues fokus er på at give kulinarisk inspirerede oplevelser, historisk og biologisk baggrundsinformation samt et højt serviceniveau for at skabe en helt unik oplevelse til søs.Hvad er Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven?

Mikkeller Baghaven tilbyder eksklusive ølsmagninger, der tager dig ind i en verden af ​​øl, du aldrig har oplevet før. Mikkeller Baghaven brygger den såkaldte "Wild Ale" og "Danish Shipyard Ale". Det betyder, at øllet indgår i blended gæringsprocessen og får mere vin og "champagne" smag. Denne ølstil er bedre kendt i Belgien, men Baghaven brygger Danish Wild Ale og Shipyard Ale med interessante ingredienser fra Danmark, såsom kirsebær fra Lorraine Frederiksdal. Du bliver taget til deres bryggeri og smagslokale, hvor du vil smage forskellige øl og lære om historien bag Baghaven og vilde øl. Når du smager, prøv kun sure øl og vine fra Mikkeller Baghaven. Bryggeriet i Baghaven har 30 enorme egetræsfade og mere end 100 vintønder. Inde i disse egetræsfade udvikler øllet en utrolig dybde og kompleksitet ved hjælp af gær og bakterier. Ud over fadlagring har vi et internt mikrobiologisk laboratorium, der vedligeholder vores gær- og bakteriekulturer og isolerer nye stammer fra en række forskellige kilder. Hos Baghaven bruger vi gamle traditioner og tilpasser dem til nye danske øltraditioner.Hvad er bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken?

Forestil dig at vågne op til kaffemaskinens susen og duften af ​​friskbagt brød. Forestil dig at åbne din madpakke på en mandag og opdage, at rugbrød er nybagt. Tænk på en eftermiddagsbid af en sprød sandkage og afslut dagen med en sød og blød kage. Tror faktisk det kan lade sig gøre, og med en bagetime er du et skridt tættere på at gøre friskbagt brød til en del af din hverdag. Det behøver ikke at være så svært eller tage al din tid, når du først har styr på de grundlæggende teknikker. Så hvorfor smøger vi ikke ærmerne op og begynder at blande dejen? Timm Vladimirs Køkken er en gastronomisk kursusvirksomhed, der er engageret i kommunikation, der er lige så værdsat som kulinarisk faglighed som kærligheden til mad. I køkkenet, der arbejder under sloganet "We do the rough, you do all the fun", skal eleverne ikke tænke på at skrælle kartofler og måle mængder, men i stedet fokusere på at ryste, stege og smage.Hvad er cocktailkursus hos Gedulgt?

Det ligner en almindelig baghave. Du kender den der bulede bycykel, en fuld papbeholder og en miavende kat i hjørnet. Bare drejningen bag døren - ja, den derovre - er en af ​​de bedste barer i byen. Hvis du ikke vidste det, er det bare ikke synligt, men skjult bag døren er et cocktaillaboratorium, hvor bartendere konstant forsker i at udvikle nye cocktails og holde gamle traditioner i live. Nu kan du se, hvordan de gjorde det. Så træd ind i en verden af ​​flydende væsker, der, når de blandes på den rigtige måde, er en eksplosivt lækker cocktail. Gedulgt er kendt som den "hemmelige cocktailbar" i hjertet af Aarhus. Det kan være svært at finde, men når du gør det, er lækre drinks garanteret. Professionelle bartendere forstår at blande ingredienser, og der er plads til både klassiske og spændende nyfortolkninger.Hvad er latte Art kursus hos Kontra Coffee?

I løbet af kurset vil du fordybe dig i kunsten at dampe den perfekte mælk til at lave en latte, og øve dig i at hælde færdigheder, lære hvordan du bedst bruger en kedel og mælk til at skabe smukke mønstre i din kaffe. Du vil støde på tre klassiske mønstre, og måske vil du prøve at tegne en bamse. En sjov aften på Østerbro. Kontra Coffee er et dansk kafferisteri med base i København, de har butik på Østerbro og eget risteri på Jernholmen. Virksomheden blev grundlagt i 2005 og stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​den danske kaffedrikning hver dag. Kontra Coffee varetager import og ristning, salg af maskiner til professionelle og private og tilbyder undervisning til alle, der gerne vil lære mere – alt imens de har det sjovt undervejs.