Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Lav din egen gin hos Trolden Destilleri

Lav din egen gin hos Trolden Destilleri

Skab din helt egen unikke gin med Trolden Destilleri. Vælg mellem forskellige smagskombinationer og bliv en del af udviklingsprocessen. Design din egen etiket og få flasken med hjem til dit barskab. Hos Trolden Destilleri er håndværket vigtigt, og smag og kvalitet går aldrig på kompromis.


Rejegilde & vin hos BARe VIN

Rejegilde & vin hos BARe VIN

Forkæl dig selv med et 2,5-timers rejegilde og masser af vin hos BARe VIN i Aarhus. Med et væld af rejer på menuen og lækker rosé og hvidvin i rigelige mængder, er du garanteret en fantastisk oplevelse. BARe VIN er ikke kun en vinbar, men også en webshop og butik, hvor smag og natur er i fokus. Kom og deltag i deres spændende begivenheder som Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.


Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Gourmetoplevelse hos Restaurant Odette

Nyd en unik sydeuropæisk inspireret menu på Restaurant Odette i hjertet af København. Vores dygtige kokke forbereder gourmetoplevelser i vores åbne køkken, hvor I kan følge med. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer og byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser. Vi er dedikerede til bæredygtighed og bruger de bedste lokale og europæiske råvarer. Vores spisekort er altid nyt og spændende. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.


Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Københavns destillerier slår dørene op for en 1,5 times ginsmagning og rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sambusakursus med MultiFoods

Sambusakursus med MultiFoods

Lær at lave lækre sambusa hos MultiFoods Kolding. Nydanske kvinder deler hemmelighederne bag denne traditionelle afrikanske og arabiske snack. Vælg mellem kød, vegetarisk eller vegansk fyld og udforsk en verden af smagsoplevelser. Få indblik i kultur og traditioner og tag dine lækkerier med hjem. En kulinarisk rejse venter dig


Hvad er lav din egen gin hos Trolden Destilleri?

Skab din egen unikke gin med Trolden Destilleri Drømmer du om at skabe din helt egen gin med en forfriskende kombination af jordbær og rosmarin eller måske mynte og solbær? Eller måske har du en helt anderledes smagskombination i tankerne, som du mangler i dit barskab derhjemme? Hos Trolden Destilleri er mulighederne uendelige. Nu har du chancen for selv at være med i udviklingsprocessen og blande din helt egen gin. Trolden Destilleri har gennem årene destilleret adskillige forskellige single destillater, hvilket giver dig mulighed for at kombinere en lang række smage. Inden du tager fat i arbejdstøjet, vil du få historien bag Troldens ginudvikling og have mulighed for at smage på forskellige destillater. Herefter er det op til dig at blande din helt egen gin. Du kan designe din egen etiket og selvfølgelig tage flasken med hjem til dit barskab. Trolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og destilleri, der først åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, men destilleriet blev senere til som en naturlig udvidelse. Hos Trolden er fokus på håndværket, og det er vigtigt for dem, at det er levende mennesker - og ikke computere - der arbejder med kedlerne. Trolden værner om ølbrygningens og destilleringens nostalgi, men går aldrig på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er rejegilde & vin hos BARe VIN?

Spis jer mætte i rejer og nyd et væld af vin hos BARe VIN i Aarhus. BARe VIN byder på et 2,5-timers rejegilde, hvor rejerne er i overflod på menuen. Et rejegilde er ikke fuldendt uden en flaske god vin. Derfor kan I også nyde BARe VINs lækre rosé og hvidvin i rigelige mængder. BARe VIN sørger for hyggelige lokaler og fremragende atmosfære, så I blot skal medbringe det gode humør. BARe VIN er mere end bare en vinbar. Det er også en webshop og butik i Aarhus. Hos BARe VIN er smag og natur i centrum for alle vine, der bliver solgt. Kristian og Brita, som står bag BARe VIN, er ikke så optaget af navne, årgange og prestige, men for dem handler det om vinens smag. Udover at være eksperter i smag, er de også verdensmestre i hygge. BARe VIN afholder forskellige begivenheder i løbet af året, herunder Vinbanko, vinsmagninger og Strik & Drik.Hvad er gourmetoplevelse hos Restaurant Odette?

Velkommen til Restaurant Odette i hjertet af København. Her kan I opleve en unik sydeuropæisk inspireret menu, der er skabt til at blive delt henover bordet. I vores restaurant kan I følge med i de dygtige kokkes arbejde, når de forbereder jeres gourmetoplevelse i det åbne køkken. Til frokost kan I fordybe jer i fire udvalgte retter fra aftenens menukort. Hvis I reserverer bord til aftenen, vil I blive forkælet med en overdådig 7-retters menu, der serveres over 4 serveringer. Vores menu er baseret på sæsonens bedste råvarer, og den byder på varme noter og inspirerende smagsoplevelser fra Sydeuropa. Restaurant Odette byder jer velkommen i en afslappet og intim atmosfære, der strækker sig over to etager i et smukt, fredet hus i København. Vi har fokus på bæredygtighed og tænker på miljøet i vores madlavning. Vores retter er baseret på de bedste råvarer fra lokale gårde og europæiske producenter, hvilket sikrer en unik smagsoplevelse. Vi følger ingen faste regler eller principper for vores menu, så I kan altid forvente nyt og spændende på vores spisekort. Restaurant Odette leger med smagene og skaber mad, der får jer til at ønske at komme tilbage igen og igen. Vi ser frem til at byde jer velkommen til en uforglemmelig oplevelse.Hvad er ginsmagning hos Copenhagen Distillery?

Københavns vingårde eksperimenterer med smag, design, former og farver, fordi det ikke kun er ganen, der skal underholdes, men også øjne, ører, næse og hænder. Sagt på en anden måde, her er hele sansepaletten aktiveret. På destilleriet udvikles der hele tiden nye smagsvarianter, og der bliver designet nye flasker, der forvandler oplevelsen af ​​gin, whisky, likør og gin til en helt ny, hver gang du løfter glasset til munden. Efter smagningen kan du fortsætte med at udforske forskellige smagsvarianter på Copenhagen Distillery's cocktailbar, hvor du kan blive hængende og nyde selskabet. Copenhagen Distillery ligger i en ombygget fabriksbygning bag Christiania. Der er plads til kreativ udfoldelse, når det kommer til at destillere whisky, gin og Akwavit. Hos Copenhagen Distillery er ambitionen at skabe nye smagsoplevelser i sammenhæng med kunstneriske oplevelser.Hvad er sambusakursus med MultiFoods?

Kom med til en verden af smagsoplevelser hos MultiFoods i Kolding. Her får du muligheden for at lære at lave de lækreste sambusa, en traditionel afrikansk og arabisk snack. Hos MultiFoods drives stedet af nydanske kvinder, der brænder for god og smagfuld mad. På kurset vil du lære alle hemmelighederne bag de saftige og smagfulde sambusa. Kun fantasien sætter grænser, når du skal udforske de mange muligheder med friske og kvalitetsrige råvarer. Fyldet kan varieres alt efter dine præferencer, om det skal være med kød, vegetarisk eller vegansk. Sambusa er perfekte til at dele med venner og familie eller som en nem og hurtig snack på farten. Undervejs i kurset vil du også få indblik i den afrikanske og arabiske madverden med fortællinger fra værtens hjemland og traditioner. Det bliver en oplevelse fyldt med kultur og smagsoplevelser. Alt det, du laver på kurset, kan du enten nyde på stedet eller tage med hjem. MultiFoods er et unikt sted, hvor kvinder med forskellige etniske baggrunde har sat sig for at starte deres eget madimperium i Kolding. Deres passion for god mad ønsker de at dele med alle, og derfor inviterer de dig med på en kulinarisk rejse i den afrikanske og arabiske genre.