Smags oplevelse

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert

Cocktails på Bar Next Door

Cocktails på Bar Next Door

Start eller afslut natten sammen i Vesterbros nabobar. Slap af fra barmenuen og nyd en af ​​de mange forskellige cocktails. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Sommersmagning hos Trolden Destilleri & Bryghus

Sommersmagning hos Trolden Destilleri & Bryghus

Gå ind i Tolden Bryghus & Destilleri for sommerlækkerier. Smag deres sortiment, mens du nyder den danske sommer. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Tolden Bryghus inviterer til ginsmagning i Kolding. Smagningen begynder, inden der tilbydes 6 forskellige gins og 2 tonics, og du kan selv booke oplevelsen eller købe den som et gavekort til at give til en du holder af.


Byvandring gennem Vesterbro & cafébesøg med Dan Turèll

Byvandring gennem Vesterbro & cafébesøg med Dan Turèll

Tag med på en spændende lydrejse gennem Dan Turèlls liv. Få et indblik i hans forfatterskab og kamp mod samfundets normer. Oplev de livlige gader på Vesterbro og afslut turen med et lækkert charcuteribræt og en kold øl på Café Dan Turèll. StoryHunt appen giver adgang til ni fortællinger og unikke seværdigheder. Oplev det hele i dit eget tempo og nyd smagfulde pitstops undervejs. Lad StoryHunt føre dig på en uforglemmelig lydrejse gennem Dan Turèlls liv.


Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård

Vin- og kaviarsmagning på den danske vingård Stokkebye på Fyn. Smag fire vine og to forskellige typer kaviar. Se vinmarker og produktion. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er cocktails på Bar Next Door?

For en elegant og lækker cocktail kan du aldrig gå galt i denne by. Beliggende i hjertet af Københavns Vesterbro, hvis cocktails er på dagsordenen for aftenen, er baren ved siden af ​​det oplagte sted at tage hen. Når dagen nærmer sig enden, starter trendy cocktailbarer deres kreative kreationer, og de har lyst til cocktails som Espresso Martini og Whiskey Sour på marmorbordplader. Slap af på barmenuen i det centrale København og nyd mange forskellige cocktails sammen. Madklubben er hjemsted for nogle af de mest populære restauranter i landet. Og med god grund, for konceptet er enkelt. Madklubben består af flere forskellige restauranter, der serverer lækker mad til rimelige priser. Madklubben har restauranter i Aarhus, København, Odense og Esbjerg.Hvad er sommersmagning hos Trolden Destilleri & Bryghus?

Findes der noget bedre end en dansk sommer? Det skal bare ledsages af en læskende kold drik. I sommeren 2022 vil der være en forfriskende sommersmagning på Trolden. Vi vil prøve noget fra hele paletten, inklusive øl, gin og whisky. Kom og nyd den danske sommer med produkter og gode venner fra Tolden. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er ginsmagning hos Trolden Destilleri?

Ginen har en kompleks smag, hvor mange af de urter, der bruges til at lave en premium gin, hvirvler i munden, hvilket giver indtryk af en stærk og blød mundfornemmelse. Det er smagen af ​​vanilje, og de mange muligheder, gin tilbyder med hensyn til sammensætning, der gør gin så populær – uanset om den er over is eller sammen med tonics. Du lærer, hvordan du kan lide at drikke gin, når du smager den. Tolden Destilleri & Bryghus er et mikrobryggeri og vingård, der åbnede i 2005. De startede med at brygge øl, og bryggeriet er vokset naturligt siden da. Hos Tolden er håndværket i centrum, og det, der betyder noget for dem, er, at det er mennesker - ikke computere - der rører i kedlen. Troll nærer nostalgi for at brygge og destillere øl uden at gå på kompromis med smag og kvalitet.Hvad er byvandring gennem Vesterbro & cafébesøg med Dan Turèll?

Kom med på en unik lydrejse gennem Dan Turèlls liv, hvor I vil få et indblik i hans forfatterskab og kamp mod samfundets normer. Turen starter på Frederiksberg og fører jer gennem de livlige gader på Vesterbro, som var et af Turèlls yndlingssteder. Afslutningsvis vil turen bringe jer til Café Dan Turèll, hvor I kan nyde et lækkert charcuteribræt med brød og en forfriskende kold øl. På denne 4,4 kilometer lange byvandring vil I møde ni forskellige fortællinger, som I kan låse op for i StoryHunt appen. Med jer på rejsen vil I have selskab af jeres vært Simon, Dan Turèlls mangeårige ven Asger Schnack og selvfølgelig Dan Turèll selv, som vil guide jer igennem lydoplevelserne. StoryHunt er en app, der giver jer adgang til en verden af historier. Med hjælp fra journalister, skuespillere og lydspecialister har StoryHunt skabt levende og medrivende fortællinger rundt omkring i Danmark. Ved at bruge StoryHunt-appen træder I direkte ind i historien og bliver ført til unikke seværdigheder og gamle gader, hvor I kan nyde smagfulde pitstop undervejs. Forskellen mellem en traditionel guidet tur og en StoryHunt-tur er, at I kan tage afsted, når det passer jer, og opleve det hele i jeres eget tempo. StoryHunt brænder for at skabe kvalitetsoplevelser og bringe folk tættere sammen gennem gode fortællinger, interaktion og dialog. Så lad StoryHunt appen føre jer på en uforglemmelig lydrejse gennem Dan Turèlls liv.Hvad er deluxe vin- & caviarsmagning på Stokkebye Vingård?

Kom og besøg vinmarkerne og vingården i Stokkebye Vineyards, bygget i et gammelt kornmagasin i 1931. Her lærer du, hvordan druer dyrkes, og hvordan vin fremstilles efter økologiske principper. Den centrerer sig om rejsehistorien om Jacob Stokkebyes barndomsdrøm; om at stå i en vingård med en masse vækstplaner med sin egen vin i hånden. Udover Baerii og Osietra kaviaren, som By Stokkebye selv sælger, smager du også fire af vingårdens vine. Lær om kaviarens vidunderlige verden, lær at vælge kaviar og nyd enestående små æg. Jacob Stokkebye er selv ansvarlig for kaviarhistorien og har over 30 års erfaring i kaviarhandlen. Stokkebye drives af ægteparret Helle og Jacob Stokkebye, der har i alt 17.000 vinstokke i Bovense, ved Nyborg. Der bruges ingen ukrudtsmidler på markerne, men alt fjernes maskinelt og høsten sikres i hånden for højeste kvalitet. Derfor har flere af landets førende gourmetrestauranter også vin på menuen. By Stokkebye sælger også kaviar fra stør opdrættet i naturlige søer i Slesvig-Holsten. Eksklusive æg forarbejdes i det ældste kaviarhus i verden i Hamborg.