Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Wine & dine hos The Pescatarian

Wine & dine hos The Pescatarian

Fortsæt smagsoplevelsen i København. Menuen fokuserer på lokal fisk og skaldyr, frugt og grøntsager, parret med udsøgte retter. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel

Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel

Besøg Rebel restaurant i det centrale København. Oplev den afslappede atmosfære, lækker mad og lækker vinmenu. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Italiensk menu hos MaMeMi

Italiensk menu hos MaMeMi

Nyd en kulinarisk oplevelse på MaMeMi. Lad tænderne synke i en sprød pizza bagt med kærlighed til den italienske pizzatradition. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

Vegansk gourmet hos Restaurant ARK

På Restaurant ARK i København kan du nyde 9 unikke plantebaserede retter sammen med en tilhørende vinmenu eller alkoholfrie sammensætninger. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Japansk smagsoplevelse hos Damindra

Nyd en bid japansk mad på Damindra. Menuen omfatter sushi, såsom sashimi, nigiri, Ura ruller og ruller. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er wine & dine hos The Pescatarian, Hovedstaden?

Restauranten deler navn med den veganske trend, som udelukker alt kød, med undtagelse af fisk, skaldyr og krebsdyr. Navnet lever op til sit navn, da lokal fisk og skaldyr, frugt og grønt er essensen af ​​The Pescatarians menukort i København. Her kan du få en madoplevelse af høj kvalitet til en fornuftig pris, uden rødt kød på menuen. Retterne tilberedes med sæsonens bedste råvarer og byder på restaurantens fremragende service. Michelin-guiden identificerer Pescatarians med "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Bag Pescatarianen står Johan Burich-Holck, som også ejer den populære Bib Gourmand-restaurant Marv & Ben. Udover høje gastronomiske standarder lægger restauranten vægt på sundhed og miljø som kerneprincipper.
Wine & dine hos The Pescatarian


Hvad er gourmetmiddag hos Restaurant Rebel, Hovedstaden?

I hjertet af København kan du nyde en skøn rebelsk oplevelse i en uhøjtidelig atmosfære, hvor mad, vin og god stemning er afgørende. Uanset om du er i "En Rebelsk Aften" eller "Den Lille Rebel", er du sikker på at få en kulinarisk oplevelse som ingen anden. Du vil opdage, at restauranten lægger vægt på fred og ro, så du kan slappe af og nyde den komplette oplevelse. Det skal dog bemærkes, at henvendelser om de tilbudte måltider er mere end velkomne. Michelin-guiden bedømte Rebel-restauranten "Tallerken", hvilket betyder, at køkkenet serverer meget god mad. Restauranten åbnede første gang i det centrale København i 2004. Køkkenet er moderne og elegant baseret på primært danske råvarer.
Gourmetmiddag hos Restaurant Rebel


Hvad er italiensk menu hos MaMeMi, Hovedstaden?

Tag en bid af en sprød pizza og mærk, hvordan forskellige smage fra Italien breder sig i munden. Kan du smage den specielle æltning af fem forskellige økologiske meltyper og pizzadej? Eller er det bare en kombination af alt det, der gør pizza til noget af det bedste, du længe har smagt? Oplev det hele på MaMeMi i København. Pizzeriaet er klar til at servere forretter, pizza efter eget valg og dessert til en komplet italiensk madoplevelse, når du besøger MaMeMi. Daniel Di Pierro, Danilo Barletta og Francesco Barletta er de tre personer bag MaMeMi. De voksede op sammen i en lille by tæt på den italienske hovedstad og deler et fælles DNA og lidenskab. Hver af dem danner grundlaget for at kunne samle en restaurant, og hver især har de helt i top inden for service, vin og pizza. Deres mission er at give københavnerne den bedste pizza og vin.
Italiensk menu hos MaMeMi


Hvad er vegansk gourmet hos Restaurant ARK, Hovedstaden?

Restaurant ARK brænder for at kombinere bæredygtighed med en god madoplevelse. Deres bæredygtige praksis er baseret på en nulspild-mentalitet, og menuen består af sæsonbestemte og lokale råvarer. Interiøret du finder indenfor er sammensat af bæredygtigt dansk design. Deres cocktails og drinks består af 90% nordisk spiritus for at vise respekt for lokalsamfundet. Vinene kommer fra små europæiske vinmarker og er næsten alle 100 % økologiske. Restaurant ARK ville bevise, at plantebaseret mad kan være spændende og fuld af smag. Med dette koncept ønskede de at tilskynde folk til at spise mindre kød og dermed reducere påvirkningen af ​​miljøet. Gå sammen og opdag deres lækre menu for at overbevise dig. Velkommen til restaurant ARK. Med anbefalinger i Michelin-guiden er Restaurant ARK drevet af bæredygtige koncepter, og næsten alt på menuen er hjemmelavet og hentet fra lokale leverandører. Restaurant ARK er blevet anerkendt med en "Grøn Michelin-stjerne", en pris, der gives til restauranter med særligt fokus på bæredygtighed. Restaurant ARK er desuden medejer af Funga Farm, Danmarks eneste lokale økologiske urbane svampefarm. Sidst men ikke mindst fik restauranten topkarakter i 360°EAT-guiden, som hylder pionererne og pionererne inden for det moderne køkken.
Vegansk gourmet hos Restaurant ARK


Hvad er japansk smagsoplevelse hos Damindra, Hovedstaden?

Fusionen af ​​japansk arv, srilankanske rødder og nordiske udtryk er blevet til den innovative restaurant Damindra. Her finder du japansk køkken, og du kan prøve restaurantens bento-boks eller kokkens menu, som omfatter sashimi, nigiri, uramaki og rundstykker. Hos Damindra er alt tilberedt fra bunden med friske skandinaviske råvarer af højeste kvalitet. Nyd Damindras lækre frokost eller middag i det elegante mødested på Vandkunsten 6. Velkommen til Damindra. Damindra tilbyder en smagsoplevelse i verdensklasse på legende vis. Du møder et dygtigt og ambitiøst køkkenteam hos Damindra i København. Ejer Damindra Tillekeratne har håndplukket holdet med fokus på den perfekte kombination af kulinariske talenter, der er fortrolige med eksperimentering og traditionelt japansk køkken. Derudover er Damindra vurderet som 'Very Premium' i den prestigefyldte White Guide, som fokuserer på de bedste restauranter i Norden.
Japansk smagsoplevelse hos Damindra