Hovedstaden

Til dig der har behov for bare at nyde noget rigtigt lækkert i Hovedstaden

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen

Weekendbrunch - alt i det centrale København inkluderet. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Flødebollekursus hos Karoline Trier

Flødebollekursus hos Karoline Trier

Du vil lære at lave dit eget cremede brød med sprød bund, cremet skum og sprød chokoladeovertræk - så tjek det ud her. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Snapseskole på Christianshavn Færgecafé

Mange vil tro, at gin bare er gin, men ikke hvis man spørger eksperterne på Færgecaféen. Tag med os på et sandt gineventyr. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Prøv fad deluxe øl på Mikkeller Baghaven. Du smagte fem forskellige øl. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Vildmarkslunch med Fremus in the Woods

Dine friluftsfærdigheder bliver finpudset, når du tager på udflugt og lærer at lave mad over bål og finde noget spiseligt i naturen. Book oplevelsen selv eller køb den som et gavekort til at give til en du holder af.


Hvad er luksusbrunch på ISSEI Copenhagen, Hovedstaden?

Weekendbrunch, en af ​​de bedste i byen. Start din dag i det centrale København med en solid brunch på ISSEI Copenhagen. Der er altid et solidt brunchsæt at vælge imellem, inklusive kokkens signaturretter, klar til dig på få minutter. Plus, ubegrænset adgang til et udvalg af barista-kaffe, juice, smoothies, mousserende vine og meget mere. ISSEI Copenhagen er drivkraften bag spændende japansk/peruviansk fusionskøkken. Restauranten ligger i stueetagen på det 5-stjernede Radisson Collection Hotel, med udsigt over Tivoli. Så du er i hjertet af København. I weekenden serverer de deres klassiske og berømte brunch, og om aftenen forvandler de den til fusionskøkken, der tager dig med på en rejse gennem Asien og Sydamerika.
Luksusbrunch på ISSEI Copenhagen


Hvad er flødebollekursus hos Karoline Trier, Hovedstaden?

En barnefødselsdag uden smørbrød er næsten utænkelig. Små, men lækre kager kan få tænderne til at savle både hos børn og voksne. På Caroline Trier Madskole kan du tage en vanillecremetime, hvor du kan lære at bage en sprød bund, piske det perfekte cremede skum op og temperere chokoladen, så den sprænger perfekt. Denne klasse er for børn og voksne, der ønsker at lære at lave perfekte vanillecremeboller, der nemt passer på en flad cremepande. Caroline Trier brænder for at give madglæder videre til børn og unge, og Caroline mener, at livet bliver bedre, hvis vi lærer om, hvad vi spiser fra en tidlig alder. Karoline Trier vil styrke vores viden om og formidle viden om kvalitetsråvarer, så vi kan forholde os kritisk til, hvad og hvordan vi spiser.
Flødebollekursus hos Karoline Trier


Hvad er snapseskole på Christianshavn Færgecafé, Hovedstaden?

Snaps er en krydret brændevin, som de fleste danskere forbinder med påske- og julebordet. Mange vil mene, at gin bare er gin, men spørger man eksperterne på Christianshavns Færgecafé, så gør man det ikke. Her har du chancen for at deltage i deres anerkendte ginskole, hvor du lærer alt fra alkoholtyper til stejletider og smagsgivende gin med urter, blomster, nødder og bær. Selvfølgelig, hvis du vil have topkarakter for din gin-viden til din næste julefrokost. Færgecafé på Christianshavn er over 150 år gammelt og historiens travlhed kan stadig findes på den gamle plads. Kommer du ind i cafeen på hjørnet af Strandgade og Christianshavns Kanal, vil du se traditionel dansk indretning, som var du i cafeen for 50 år siden. Menuen byder på klassiske danske retter, serveret i velbevarede autentiske lokaler.
Snapseskole på Christianshavn Færgecafé


Hvad er Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven, Hovedstaden?

Mikkeller Baghaven tilbyder eksklusive ølsmagninger, der tager dig ind i en verden af ​​øl, du aldrig har oplevet før. Mikkeller Baghaven brygger den såkaldte "Wild Ale" og "Danish Shipyard Ale". Det betyder, at øllet indgår i blended gæringsprocessen og får mere vin og "champagne" smag. Denne ølstil er bedre kendt i Belgien, men Baghaven brygger Danish Wild Ale og Shipyard Ale med interessante ingredienser fra Danmark, såsom kirsebær fra Lorraine Frederiksdal. Du bliver taget til deres bryggeri og smagslokale, hvor du vil smage forskellige øl og lære om historien bag Baghaven og vilde øl. Når du smager, prøv kun sure øl og vine fra Mikkeller Baghaven. Bryggeriet i Baghaven har 30 enorme egetræsfade og mere end 100 vintønder. Inde i disse egetræsfade udvikler øllet en utrolig dybde og kompleksitet ved hjælp af gær og bakterier. Ud over fadlagring har vi et internt mikrobiologisk laboratorium, der vedligeholder vores gær- og bakteriekulturer og isolerer nye stammer fra en række forskellige kilder. Hos Baghaven bruger vi gamle traditioner og tilpasser dem til nye danske øltraditioner.
Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven


Hvad er vildmarkslunch med Fremus in the Woods, Hovedstaden?

Når Jørgen og Nikolaj fra Nak & Æd skal ud at gå på opdagelse i naturen, bygge udekøkkener og lave mad over bålet, følger du så trofast med? Under denne vildmarksfrokost bliver dit indre menneske frigivet i naturen, og tempoet sættes helt ned. Induktionen er erstattet af en levende ild, pyrolyseovnen er erstattet af en ild, sølv espressomaskinen har en bulet kedel, og kaffen er formentlig sort espresso. Naturen er vild, og Frams i Skoven er klar til at vise dig, hvordan du skal håndtere den. Fremus i Skoven bringer madlavning ud i naturen. Her er fokus på at sætte farten ned og tage fokus væk fra den hektiske hverdag. Her sørger erfarne instruktører for en god stemning, sikkerhed og god instruktion er første prioritet.
Vildmarkslunch med Fremus in the Woods